as turiu tuperware silikonine forma, tai esu labai patenkinta Tiesa, joje esu isbandziusi tik 2 patiekalus, bet rezultatas puikus, net nesitiki, kad pirma karta i tokio tipo kepina ziurejau, svelniai tariant, skeptiskai
Prieš savaitę pirkau Akropoly Maximoj paprastą širdutės fomos kaliošiuką už 7 Lt. daiktas . Jau keliau vištieną orkaitėj ir obuolių pyragą, labai liuks, tiesa, pirma kart dėjau ant skardos, o antrą ant grotelių, skirtumo jokio. Džiaugiuos
Skaitau skaitau apie jūsų atsiliepimus apie Tuperware silikonines formas ir manau, kad galėčiau ir aš pasidalinti patirtimi: turiu tikrai daug visokių sil.formų (ir ne tik jų) iš TW ir tikrai esu patenkinta- jos yra kokybiškos ir tikrai labai palengvina darbą virtuvėje. Maistas gaminams sveikiau ir greičiau. Silkono formos gaminamos iš to medicininio silikono, kuris naudojamas ir kaip inplantai (krūtis didina ir t.t.). Ir aplamai TW gamina įvairiausios paskirties indus iš ekologiško plastiko, (produkcija gaminama ne tik ekologiškai švariu būdu ir iš sveikatai nekenksmingų medžiagų (nenaudoja pigiam plastikui būtinų polivinilchlorido ir kadmio), bet gamybos procese panaudojamos ir atliekos, iš kurių gaminami vadinamieji žalieji gaminiai (Recycline serija), gaminiai pakuojami ne į popierines dėžutes, o į ekologiškus plastiko maišelius. Produkcija tiekiama daugiau nei į 140 pasaulio šalių. Todėl TW produkcija ir yra brangesnė, bet ji atsiperka. O dėl tų maximinių ir kt. formų. Taip jos pigios, bet ar sveikai gaminate maistą? Juk jos nėra pagamintos iš ekologiškų medžiagų..Beje, esu girdėjusi, kad jos skirtos tik apie 20 kepimų, paskui matyt kažką išskiria gaminant..verta pagalvoti. Skūpus moka du kartus. Sutrupėt tos formos taip pat negali, nebent tik suplyšt, jei naudojate ne pagal instrukcijas. Siūlau plačiau susipažinti apie TW produkciją vakarėlio metu, kurį galėčiau pravesti Jūsų namuose. Jei susidomėjote, rašykite e/p mmu@takas.lt (Marijampolėje ir aplinkui)
Siūlau plačiau susipažinti apie TW produkciją vakarėlio metu, kurį galėčiau pravesti Jūsų namuose. Jei susidomėjote, rašykite e/p mmu@takas.lt (Marijampolėje ir aplinkui)
Aišku, kad gali Bet kitas dalykas ar galima pasitikėt platintojų pagyrom apie jų platinamą produkciją? Čia jau kiekvieno asmeninis reikalas ir kišenės
"Draugai yra lyg tylūs angelai, kurie pakelia mus aukštyn, kai mūsų sparnai pamiršta, kaip reikia skraidyti " "Jei kada neteksi artimo draugo - neliūdėk, nes tu jo neturėjai. Tikro draugo prarasti negalima..."