Įkraunama...
Įkraunama...

***Birželinukai***

eufrozina, saigma, rasike kokios Jūsų panelės wub.gif , kas per grožiai wub.gif

saigma , eina sau unsure.gif vaikui ir jums kaip be ryšio doh.gif . Sveikit 4u.gif

prekestolen dėl skaitymo tikra tiesa drinks_cheers.gif , tikrai jis mane stebina vis savo naujais gebėjimais bigsmile.gif . Pasaulio vėliavas kerta kaip saulėgrąžas, su skaičiavimu irgi neblogai, ir šiaip toks logikas ax.gif . Tikrai gal netyčia mano studijos būnant nestuke.gif ir turėjo reikšmės biggrin.gif . Bet tik va bėda yra tokia, kad jei paprašysi, kad parašytų, paskaitytų ir panašiai tai gali būti ramus ir kantrus kol jis pats užsimanys , nes pagal įsakymą nevykdo nieko schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif

vel tyla...

Ka sventem darzelis pas jus organizuoja? Pas mus pagaliau siais metais nereikes kaukiu, vaziuos i spektakli, po to senis saldainius isdalins ir baigsis.

O vat man reikes mano sokiu kolektyve bus teminis vakarelis -Vaikyste. tipo darzelio vaikai, bus senis, sakysim eilerascius. Svarstau gal buti nykstuke. Uzsideciau kokia raudona suknele, kepure ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(rassike @ 2012 12 07, 14:00)
4u.gif

vel tyla...

Ka sventem darzelis pas jus organizuoja? Pas mus pagaliau siais metais nereikes kaukiu, vaziuos i spektakli, po to senis saldainius isdalins ir baigsis.

O vat man reikes mano sokiu kolektyve bus teminis vakarelis -Vaikyste. tipo darzelio vaikai, bus senis, sakysim eilerascius. Svarstau gal buti nykstuke. Uzsideciau kokia raudona suknele, kepure ir pirmyn.



Pas mus irgi- ir todėl aš esu labai pasipiktinusi.
Buvo mano sūnui tokia šventė prieš kokius 6 metus. Dalyvavo 3 grupės. Spektaklis kai kuriuos išgązdino. po to visos 3 grupes susigrūdo ankštame hole. Bandė rateliu šokti, tai itk vietoje trepsėjo. Vaikų daug, snieguolė viena, o senelis išvis kažkoks kelmas...Prasidėjo dovanų dalybos. Trys grupės- trys maišai. Trečiojo maišo savininkai dovanų kol sulaukė, mačiau jau ne vienas ir ašarą braukė: kada man kada man?? Apie kažkokį eilėraštuko pasakymą seneliui net kalbos nera, nes- kiti gi laukia. Gerai, dovanas gavome, dabar nusifotografuoti reikia. Vaiku daug, sąmyšis, Kalėdų senelis pasakė- "aš neturiu laiko laukti" ir išbėgo. doh.gif
dabar gi dalyvaus 5 grupės. doh.gif Išsakėme visus nuogastąvimus vadovybei, kuri mūsų net neatsiklaususi suorganizavo šitą reikalą. Nuramino, kad viskas perduota kalėdų seneliui, kad tikrai nebegs, kad viskas bus organizuota ir etc...
Yra toks žodis otkatas... kuris paaiškina, kodėl darželio vedėjos taip noriai veža vaikus į kalėdinius spektaklius. Nuo vaiko 25 lt, tai prašau, 5 grupės ir per 2 val 2500 i kasą įkrenta. Ir "kaledine dovana" į vedėjos kišenę.
Na, kaip bus- parašysiu- o gal įvyks kalėdų stebuklas, ir mūsų sesei nepasikartos broliuko patirtas kaledinio darželio renginio scenarijus.

Geriausią šventę darželyje esame suorganizavę mes patys- tėveliai. Pasamdėme puikų kalėdų senelį, kuris pats groja, pats žaidimus veda. Vaikus aprengėme tuom-kuo jie norėjo- ir viskas. Nereikėjo nei auklėtojos, nei daržo muzikos vadovės pastangų (jokių ten spektaklių ruošimo ir t.t.)- viską padarė kalėdų senelis. Kiekvienas vaikiukas atsiimdamas dovaną, sėdo jam ant kelių, sakė eilėraštuką ar ką pats norėjo, senelis pakreipęs galvą ATIDŽIAI klausė (tai yra pagrindinė jo pareiga ir jis tai atliko puikiai) ir visi buvo patenkinti.
Atsakyti
Pas mus kaip ir pernai auklėtojos su vaikais paruošė kažkokį vaidinimą. Maniškis bus zuikis smile.gif
Atsakyti
Pasirodo esu pirmoji parašiusi šiemet žinutę 2007 Birželinukų temoje first.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, atsiprasau, kad ilendu, bet ieskom vyresniu draugiu is kuriu galetume nuolat pirkti ju jau isaugtus drabuzelius ax.gif Juk tikrai kartas nuo karto prirenkate isaugtu drabuzeliu ir batuku
Atsakyti
Oho koks judesys pas mus lotuliukas.gif
Ei kaip gyvenate? Ruošiatės priešmokyklinėms grupėms, gal kas jau ir į pirmą klasę? Gimtadieniai artėja ax.gif Ką planuojat?

Erika tai pergyvena, kad dantukai nekrenta lotuliukas.gif Bet jai ir išdygo palyginti vėlai pirmas dantukas (10 mėn.), tai manau ir kris vėliau. Tik kai darželyje visiems byra ir jai labai norisi smile.gif

Erikos eilėraštukas į knygutę papuolė:
user posted image

Gal iš mūsiškių taip pat šioje knygutėje yra eilėrašukų, nes čia daug Kauno darželių dalyvavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigma: 13 gegužės 2013 - 11:11
QUOTE(saigma @ 2013 05 13, 12:03)
Oho koks judesys pas mus lotuliukas.gif
Ei kaip gyvenate? Ruošiatės priešmokyklinėms grupėms, gal kas jau ir į pirmą klasę? Gimtadieniai artėja ax.gif  Ką planuojat?

Erika tai pergyvena, kad dantukai nekrenta lotuliukas.gif  Bet jai ir išdygo palyginti vėlai pirmas dantukas (10 mėn.), tai manau ir kris vėliau. Tik kai darželyje visiems byra ir jai labai norisi  smile.gif

Erikos eilėraštukas į knygutę papuolė:

Gal  iš mūsiškių taip pat šioje knygutėje yra eilėrašukų, nes čia daug Kauno darželių dalyvavo  4u.gif


Sveiki,

Oho kokia poetė taviškė. thumbup.gif wub.gif

Manoji irgi dainas kuria, bet tik tam kartui- žodžiu "čto vižu- to paju" vadinasi.

Dantukai maniškei jau nuo žiemos byra. Teko vienu metu "dirbti" ir Kalėdų seneliu ir dantukų fėja. 4u.gif Jau turi ir 2 nuolatinius. Viršuje jau tuoj antrą pieninį pames, dabar kolkas tik 1 dar iškritęs.

Gimtadienį šiemet švęsime kukliai, darželyje, nes iš vakaro kaip tik būsim iš kelionės grįžę- tai nebebus laiko pasiruošimui. Dar nei karto darželyje nešventė- manau bus viskas puiku. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif). Saunuole Erikute- tikra poete 4u.gif . O mes uz menesio jau Junior pirma klase pabaigsim. Turim jau keturis nuolatinius dantukus- 2 priekinius virsuj ir 2 apacioj. Bet jai ir pieniski anksti dygo. Ir toliau sekmingai sokam ir sportuojam. Dar maniske labai prasosi i muzikos mokykla, nes musu aplinkoje yra muzikuojanciu mergaiciu ir svarbiausia nori kaip ir jos groti smuiku doh.gif , nors lengvesnio kokio instrumento noretu ir nesiduoda perkalbama. Pergyvenu ,kad gali buti visko per daug.. unsure.gif , nes mokykla, namu darbai ir lek i uzsiemimus kiekviena diena.
Atsakyti
Kaip gyvena priešmokyklinukai ir jų mamos? smile.gif

Seniai berašiau šioje temoje... Bet labai smagu buvo paganyti akis į visų vaikučius...
Pas mus irgi buvo eileraščių konkursėlis pavasarį. Kūrėm eilėraštį apie vaikystę apie žaislus. Bet su mamos pagalba, pati nebūtų tiek sugalvojus... smile.gif

Kokie Jūsų vaikai jau dideli (aukšti), manoji 6 metukų buvo tik 112 cm. Dabar 113 cm smile.gif

Šiaip gerai laikomės, mokam visko nemažai, skaityti, skaičiuoti (sudėti ir atimti)... Lankėm dainavimą ir šokius du metus, o šias metais jau lankysim šokių mokykloje. Apsiribosime turbūt tik vienu būreliu, nes yra dar ir mažoji sesutė, kuriai reikia lavinimo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Tema ziuriu banguoja, tai tyla kelis menesius, tai vel atsigauna smile.gif
Labai jau seniai buvau cia uzsukusi. Gyvenam gerai, Joris labai didelus smile.gif 133 cm ir 25 kg, rubus perku 9-10 m dydzio, batai 33 doh.gif ir nespeju rubu pirkti, gerai, kad broliui lieka.
Neskaito dar, raso pavienius zodzius, iki 10 puikiai tiek atima, tiek prideda, sneka dar svepluodamas, lankomes pas lokopede, turi 10 nuolatiniu dantu, pirmas iskrito 5 metu.
Sekmingai lanko darzeli ir jau moraliskai ruosiasi nuo rugsejo eiti i pirma klase. Jeigu butu nesveplaves, tai gal buciau jau siais metais leidus i mokykla, bet ai, niekur nepabegs ta mokykla, dar vienus metus gali vaiku pabuti smile.gif
Atsakyti
Su Naujais smile.gif
Anileva, vieta- Vilnius? Persikraustėt?

Mes irgi apie mokyklas pradedam galvot (dar neužrašius, bet šiom dienom žadu). Skaitymo-rašymo pradžia. Auklėtoja pagyrus, kad skaito, bet Viliaus skaitymas dar skimenim, dideles raides. Labai padeda knygos 'Labas raide'. Turim 1 dalį, bet panašu, kad reikės ir antrą pirkt, bet ne iš pigių jos, bet naudingos. Rašo irgi pavienius žodžius. Dabar atrakcija- parašo raides ir skaito, ką užrašė.
Vilius irgi savo grupėj iš aukštesnių vaikų. O brolis prie mažiukų. Ir charakteriai skirtingi abiejų.
Atsakyti