
Taip pat labai idomiai su kremu buvo. Kaitinant piena su cukrumi ir kiausiniau tryniais, jis pamazu tirstejo ir putojo ir kiekis didejo, taip graziai pasidare purus, paskui staiga op ir susmuko, konsistencija liko tokia pati, bet kiekis staigiai sumazejo. Ten raso kai pasiekia kisieliaus konsistencija, nukelti nuo ugnies atvesinti. Viskas kaip ir gerai, bet gal tas auksciausias pakilimo taskas butu buves geresnis variantas? Nezinau nuo ko tai priklauso, cia jau mokslas manau

Torto plotis apie 22 cm, lapu padariau 8. Galejau daugiau, nes liepiau vyrui kociot, tai plonai suplojo, man taip neiseina

Nuotrauka bus po svenciu

O cia laisvalaikio pasiskaitymui apie pati Napoleona ir jo virtuve (jei dar neskaitet). Man nerealiai patiko straipsniukas, nes ieskojau visokios informacijos apie Napoleono torta. Ziuriu ir temoje keletas kepeju labai panasiai kepa si torta. Kita karta kepsiu pagal Vincento Sako aprasyma. Vadinasi islikes ir sis receptas kazkokiu tai budu

http://www.meniu.lt/...ai-ir-kulinarai
Papildyta:
Siame straipsnyje apie Napoleono torto istorija raso pabaigoje
