Miau, manau, kad galima pieno įpilti. Bet šiaip gal geriau yra tiesiog nesudėti iš karto visų miltų. pvz., paskutinius kelis kartus, kai dariau, sudėjau gal apie 440 g miltų iš 500 g.
QUOTE(dziugena @ 2010 01 22, 16:28)
Miau, manau, kad galima pieno įpilti. Bet šiaip gal geriau yra tiesiog nesudėti iš karto visų miltų. pvz., paskutinius kelis kartus, kai dariau, sudėjau gal apie 440 g miltų iš 500 g.
šiandien kepiau iš pusantros normos, tai susukus ant stalo gulėjo anakonda
Morališkai kaupiuos kepti šimtalapį,kai nusipirksiu aguonų. Tik dabar klausimas, stiklinė - tai kiek ml arba gramų?
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:36)
Morališkai kaupiuos kepti šimtalapį,kai nusipirksiu aguonų. Tik dabar klausimas, stiklinė - tai kiek ml arba gramų?
Gal 200? bet kuriuo atveju, manau, nepadaugintum, nebent nemėgsti
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:37)
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
nu kiekis turbūt skiriasi
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 22, 18:43)
tai kiekis,tai jo, bet dėl kilimo turiu omeny
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 18:58)
man pvz yra smagiau su sausomis dirbti , bet kitoms su svieziomis
Papildyta:
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 20, 23:29)
nu ir ispudingai atrodo
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 22, 20:31)
šiandien kepiau iš pusantros normos, tai susukus ant stalo gulėjo anakonda
As va irgi gal pries pusvalandi ikisau i orkaite
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2010 01 22, 20:37)
Ai, ir dar klausimas, yra skirtumas naudojant šviežias mieles ir sausas"?
manau, kad sioks toks yra...
QUOTE(aguonele @ 2010 01 22, 21:00)
nu ir ispudingai atrodo
man tikrai poros metu dar prireiks, kol as jo kepimui pribresiu 
Aciu. As per pusmeti pribrendau, bet dabar negaliu sustot kepus
man tikrai poros metu dar prireiks, kol as jo kepimui pribresiu 
[/quote]
Aguonele, imk ir daryk
Zinok, faina labai kai pasiryzti kepti simtalapi
Niekada negalvojau, kad as kazkada kepsiu ji, o dabar - dziaugiuosi
[/quote]
Aguonele, imk ir daryk
sakykit, o kaip plikomos aguonos
užpilt verdančiu vandeniu ir viskas? o reikia leist pastovėt jom biški? nesu darius niekad, tai nežinau







