Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(dziugena @ 2010 01 26, 11:35)
g.gif  aš tame inde kepu iš 0,5 kg miltų ir jau kelintą kartą pagalvoju, kad per maža forma, nes pyragą dar dar sutaplinu, bet sviesto labai nemažai išteka iš formos.

aukštesni popieriaus kraštai sulaiko, kad sviestas neišbėgtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 23, 23:30)

blink.gif o kaip išlaukt tas tris dienas jo neprapjovus mastau.gif be šansų schmoll.gif  blush2.gif


biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na prapjaut gali, bet skonis ne toks bus koks turi buti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kisule @ 2010 01 24, 21:06)
kokius naudojai miltus? ax.gif


As naudoju tokiem ypatingiem kepiniam kaip simtalapis tik KARALISKUS miltus. 4u.gif Man jie geriausi. O Ekstra miltu as apskritai nemegstu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 12:17)
Kaip pavyko?  biggrin.gif


Mano anakonda  biggrin.gif Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas  blush2.gif


Super tavo anakonda mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
atnesu parodyti ir as savo simtalapi ax.gif ,pjuvio neturiu,nespejau nufotagrafuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 24, 20:16)
Aš visiems savo kepiniams naudoju Kauno grūdų Ekstra miltus - man jie patys geriausi. Nors kaip supratau, moteris, kurią rodė "tarp miesto ir kaimo", išpeikė juos.


Taip, Ekstra negerai. Ji pati naudoja "Malsenos" miltus.
Atsakyti
Nu nžn, man su Ekstra miltais visi kepiniai labai skaniai gaunasi. Man patinka kiek stambesnis jų sumalimas, kiti miltai smulkus smulkus, tikiu, kad tas turi įtakos lakštų ištampymui ir pan. Aš kočioju su kočėlu ir labai gražiai man lakštai iki laikraščio lapo plonumo išsikočioja.
Atsakyti
Sveikos, grįžta didžioji kepėja doh.gif hihihi.gif

Ne kas man gavosi, kažkoks bulkinis šimtalapis. Nors, kaip sakiau, ir tešla tampėsi ir šiaip geriau sekėsi, bet ...... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 27 sausio 2010 - 20:06
QUOTE(miau @ 2010 01 27, 20:59)
Sveikos, grįžta didžioji kepėja  doh.gif  hihihi.gif

Ne kas man gavosi, kažkoks bulkinis šimtalapis. Nors, kaip sakiau, ir tešla tampėsi ir šiaip geriau sekėsi, bet ......  doh.gif  verysad.gif


miau perkeptas simtalapis,matosi kad jau is centro bepradejas degt buvo...toks rudas vidus.. kiek laiko kepei? ar dengei virsu folija? ar laistei sviestu virsu kepimo metu?
Atsakyti
Panos, gal zinot, kas Vilniuj kepa skanius simtalapius? Labai reikia ax.gif
Nes kol kas tokis vaizdas, kad tik Kaune galiu gaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 28, 11:41)
miau  perkeptas simtalapis,matosi kad jau is centro bepradejas degt buvo...toks rudas vidus.. kiek laiko kepei? ar dengei virsu folija? ar laistei sviestu virsu kepimo metu?


Folija dengiau, bet sviestu nelaisčiau g.gif O reikėjo? Kepiau apie valandą su trupučiu. Niu savaitgalį vėl bandysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 27, 16:02)
atnesu parodyti ir as savo simtalapi ax.gif ,pjuvio neturiu,nespejau nufotagrafuoti doh.gif


Ech, koks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 01 28, 13:20)
Folija dengiau, bet sviestu nelaisčiau  g.gif  O reikėjo? Kepiau apie valandą su trupučiu.  Niu savaitgalį vėl bandysiu  biggrin.gif



kepiau 2 kartus ir nekart nekepiau valandos o juolabiau su trupuciu.... jis neturi but toks tamsus kaip pas tave o graziai irudes,neapsviles. as kepiau koki 50min ir vis laisciau sviestu is centro, visos cia kepejos sako kad jis gaunasi sultingesnis ir ne tik apacia visa sviestine o visas tolygiai skaniai pasiskirsto sviestu.

Is kokiu miltu kepei?
Atsakyti
as kepu 45-50 min.,is puses normos gaunasi 2kg svorio,kepu is Ekstra miltu,viskas kuo puikiausiai pavyksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 28, 18:38)
as kepu 45-50 min.,is puses normos gaunasi 2kg svorio,kepu is Ekstra miltu,viskas kuo puikiausiai pavyksta ax.gif



3karta kepsiu is extros, nes pirmakart kepiau is extros ir isejo viskas gerai,antrakart is karalisku ir pusbulke isejo.
Atsakyti