Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 28, 17:02)
kepiau 2 kartus ir nekart nekepiau valandos o juolabiau su trupuciu.... jis neturi but toks tamsus kaip pas tave o graziai irudes,neapsviles. as kepiau koki 50min ir vis laisciau  sviestu is centro, visos cia kepejos sako kad jis gaunasi sultingesnis ir ne tik apacia visa sviestine o visas tolygiai skaniai pasiskirsto sviestu.

Is kokiu miltu kepei?

Supratau, kitą kart laistysiu smile.gif

Kepiau su Kauno grūdų extra.
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 23, 18:46)
atnešu savo šedevrą cool.gif kepiau pagal cypciuką, gavosi didelis, skanus, man gal sviesto mažoka unsure.gif bet yra kur tobulėt ax.gif nedėjau razinų,nes pas mus jų niekas nemėgsta ir dėjau biški daugiau aguonų ax.gif va, rezultatas:
user posted image

doh.gif
nuotraukas ziurejau kol silpna pasidare doh.gif
pas ka galima i svecius??? po kokiu 5 minuciu???? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 27, 17:02)
atnesu parodyti ir as savo simtalapi ax.gif ,pjuvio neturiu,nespejau nufotagrafuoti doh.gif

essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti
Mergos, išvedėt iš kantrybės jūs mane, neatleisiu cool.gif Visą savaitę seilėjausi, vakar bobulką dar pažiūrėjau (visą savaitę bandžiau kantrybę) ir šakės. Šiandien- TA diena unsure.gif

Dabar pasakykit dar tik, kiekvieną lakštą tepat sviestu. O ar reikia barstyt cukrum kiekvieną? Ar tik tą viršutinį, kur razinos ir aguonos? Ir ar į aguonas dedat ko, ar tik taip sumalat i psio?
Atsakyti
CioCia Polia, barstyti cukrumi reikia kiekvieną lakštą atskirai (kažkas rašė, kad labai protingai daro - pasiskirsto cukrų į tiek dalių, kiek lakštų bus, nes aš pirmą kartą vos sudėjau visą cukrų, o dabar paskutiniam pritrūkstu blush2.gif ).
Į aguonas aš dar truputį cukraus įberiu ir sumalu - viskas...
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 01 29, 11:41)
Mergos, išvedėt iš kantrybės jūs mane, neatleisiu  cool.gif Visą savaitę seilėjausi, vakar bobulką dar pažiūrėjau (visą savaitę bandžiau kantrybę) ir šakės. Šiandien- TA diena  unsure.gif

Dabar pasakykit dar tik, kiekvieną lakštą tepat sviestu. O ar reikia barstyt cukrum kiekvieną? Ar tik tą viršutinį, kur razinos ir aguonos? Ir ar į aguonas dedat ko, ar tik taip sumalat i psio?

Kiekvieną lakštą palaistai sviestu ir pabarstai cukrum ax.gif O aguonoms irgi reikia cukraus. ax.gif Sėkmės kepant 4u.gif
Kol rašiau, jau atsakė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 29 sausio 2010 - 09:52
O apie laistymą kepimo metu, ant viršaus? Agniuke vakar pasakojo, ne iki galo poniala unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 01 29, 10:59)
O apie laistymą kepimo metu, ant viršaus? Agniuke vakar pasakojo, ne iki galo poniala  unsure.gif

Aha sakiau, bet turbut dbr per velai parasysiu...
Kaip merginos cia dave minti i viduri skardos kad gautusi simtalapis ziedas,deti skardine su abiejais ispjautais dugnais, i viduri kepimo isimu ta skardine ir laistau simtalapi ten susirinkusiu sviestu,palaistau vel uzdengiu folija ir kepu,palaistau uzdengiu kepu ir taip iki galo..... tik reikia atsargiai kad pro sonus sviestas nebegtu lotuliukas.gif

p.s. as simtalapi maza kepiau apvalioj skardoj ant groteliu,o apacion dejau didele skarda kad i ja lasetu sviestas,o kai diiiiiiiiiiiideli,tai kepiau didelej skardoj ,is sonu dejau juosta kep popieriaus kad sulaikytu sviesta ,o apacion antra didele skarda. turbut aiskinau aiskinau bet nieks nieko nesupras doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 29, 12:19)
Aha sakiau, bet turbut dbr per velai parasysiu...

Ne per vėlai, ką tik pakišau. Dėkui smile.gif
Atsakyti
O as del aguonu malimo noriu paklausti. Ar jus ta senovine mesmale malate, ar blenderiu? Karta bandziau malti blenderiu, dar cukraus pridejau (cia kitam pyragui reikejo), na ir ka -jos nesusimale, taip ir liko sveiki grudeliai g.gif Ir nesuprantu kame reikalas ir kaip tada jas malti. Su mesmale ziauriai nesinori terliotis.
Atsakyti
Aš sumaliau su blenderiu, viskas ok gavosi. Cikraus įdėjau sumalusi.

Žinokit, man kepa unsure.gif Gražiai kepa unsure.gif Ir nebuvo taip sudėtinga, kaip atrodo. Neužilgo imsiu lauk, pasirodysiu ax.gif
Ar reikia tuoj pat išimti iš skardos, ar kiek palaukti?
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 01 29, 16:29)

Žinokit, man kepa  unsure.gif Gražiai kepa  unsure.gif Ir nebuvo taip sudėtinga, kaip atrodo. Neužilgo imsiu lauk, pasirodysiu  ax.gif

Reikia kiek luktert, nes jis dar skardoj toliau "kepa", bet jei per ilgai palaikysi, tai prilips. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2010 01 29, 16:29)

Žinokit, man kepa  unsure.gif Gražiai kepa  unsure.gif Ir nebuvo taip sudėtinga, kaip atrodo. Neužilgo imsiu lauk, pasirodysiu  ax.gif

palauk tol kol sviestas susigers atgal ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti