Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(*dew* @ 2010 02 01, 19:09)
bigsmile.gif kaip as noriu jo, sakes blush2.gif

Tai kad jau surijom blush2.gif O dabar skrandis pyksta, nes daug suvalgiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 01, 19:40)
Skaiciau skaiciau as cia apie ta simtalapi ir Dieve Dieve kiek cia darbo man atrodo  doh.gif Ir reikia sitam reikalui labai pribresti, nes kolkas jus cia man kazkokia pauksciu kalba kalbat - miltau 550D  blink.gif ir dar pasirodo, kad simtalapio kokybe priklauso nuo miltu firmos  doh.gif as gyvenu uzsienyje, tai neturim mes cia nei Kalalisku, nei Malsenos, nei Ekstra miltu, jauciu jei imsiu pacius brangiausiu, tai kaip suprantu jie ir bus patys geriausi.. Ir su tuo sviestu nesupratau, kas ten per isrugos gaunasi  unsure.gif cia reikia sviesta isleisti, tada vel susaldyti ir tada kazkaip kazka atskirti? O tai reikia 500g normalaus sviesto, ar taip perdirbto? reikia jauciu ankstesne tema paskaitineti.. O jus kai sudedat laksta ant laksto, dar ju kampukus uzspaudot graziai? Nu kaip supratau, tai Elfe kazkaip ten uzspaudo.. O tai kaip suzinot galiausiai, kad jis jau iskepes? Nes paziurejau daugiau nei 1 valanda kepant daugeliui perkepa, o kitoms gerai.. Nu atleiskit man, uz tiek klausimu, bet as kolkas tik pyragus kepu, ir tokiems zygdarbiams kaip simtalapis, as dar nepribrendau..  blush2.gif  ax.gif Rysiuos, kai tik viska gerai issiklausinesiu..  4u.gif

Aissstute, man asmeniskai patinka miltai, kurie yra smulkiai sumalti, o ne kaip manu kruopos rolleyes.gif Apie sviesta - kai istirpini, jo apacioj buna likusio pieno, todel geriausia ji atskirti nuo sviesto, kai jis atsala ir sukieteja. Paprasciausiai sviestas nebuna gerai "isplautas" nuo pieno isrugu ax.gif kampuciu as neuzspaudziu, tik keliose vietose prispaudziu kad laikytusi vienas ant kito tie lakstai mirksiukas.gif Del kepimo, tai priklauso nuo orkaites, as kepu senoje dujineje apie valanda, kartais truputi daugiau... smile.gif Priklauso nuo to, kaip reguliuojasi temperatura. Negalima kepti per karstoj orkaitej, nes greitai apdega ir neiskepa. doh.gif smile.gif
klausk visko, kas neaisku, bendrom jegom padesim mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 01, 20:08)
Sveikutes,

kad nesakytumet meluoju, kad kepiau, tai idedu irodyma  biggrin.gif Nors ir nelabai vykes vaizdas, bet buvo tikrai skanu  rolleyes.gif Tik sviesto man per daug, kitakart kai kepsiu, desiu ne daugiau 400 g visai porcijai  ax.gif
user posted image

labai gerai gavosi thumbup.gif
aš kepiau su 400 gr sviesto - tiek man tiek MB to 100 gr. labai trūko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 01, 21:08)
Sveikutes,

kad nesakytumet meluoju, kad kepiau, tai idedu irodyma  biggrin.gif Nors ir nelabai vykes vaizdas, bet buvo tikrai skanu  rolleyes.gif Tik sviesto man per daug, kitakart kai kepsiu, desiu ne daugiau 400 g visai porcijai  ax.gif
user posted image

Žinai, manau, jei jūs valgėt tą pačią dieną keptą, tada taip, to sviesto per daug, bet jei valgai kitą dieną - visai kitas reikalas mirksiukas.gif o to šimto gramų iš tiesų kitą dieną labai trūksta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 02, 11:49)
Žinai, manau, jei jūs  valgėt tą pačią dieną keptą, tada taip, to sviesto per daug, bet jei valgai kitą dieną - visai kitas reikalas  mirksiukas.gif o to šimto gramų iš tiesų kitą dieną labai trūksta  drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 02, 09:49)
Žinai, manau, jei jūs  valgėt tą pačią dieną keptą, tada taip, to sviesto per daug, bet jei valgai kitą dieną - visai kitas reikalas  mirksiukas.gif o to šimto gramų iš tiesų kitą dieną labai trūksta  drinks_cheers.gif

Tai kad ir valgiau para jau pastovejusi, vistiek per daug buvo blush2.gif Cia as aisku labiau kalorijom rupinuosi, nes i skrandi susoko nemirktelejes didelis gabalas simtalapio doh.gif lotuliukas.gif Bet tikrai galetu maziau buti, visi namiskiai taip nusprendem rolleyes.gif
Atsakyti
nebeistveriau schmoll.gif simtalapis kepa essen.gif
sunku buvo zinokit blush2.gif na pirmasis ir paskutinysis lakstai labai sutrukinejo unsure.gif bet susukau padariau kaip pasagos forma, ikisau i troskintuva, jis apvcalus, kaip tik, aisku dangcio nedejau biggrin.gif idejau i viduri similako dezute, nes kitokios neturejau, ir laukiu kol iskeps, na dar reiks kaip supratau aplaistyt isbegusiu sviestu ir uzdengti folija, na manau bus subatonejas, nes kai kur tikrai storokas sluoksnis gavosi, bet nieko, vis del to pirmas blynas, o lakstus kociojau kocelu, o paskui dar biski tampiau, bet labai plysinejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 02, 16:53)
nebeistveriau schmoll.gif simtalapis kepa essen.gif



Laukiam fotkės ax.gif
Atsakyti
cia viso foto, rytoj kai pjausim visa atnesiu pjuvio foto 4u.gif katik atsipjoviau galiuka suvalgiau, bet jis dar nera visikai atsales, siek tike vos vos dar siltas, tai fui kaip slykstu, riebu lotuliukas.gif nieko, per nakti susistovesm rytoj bus skaniau ax.gif ir beje, subulkejas doh.gif bent jau galas doh.gif galk viduryje nebus taip, nes vidurys ploniau gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 02, 21:26)
cia viso foto, rytoj kai pjausim visa atnesiu pjuvio foto 4u.gif katik atsipjoviau galiuka suvalgiau, bet jis dar nera visikai atsales, siek tike vos vos dar siltas, tai fui kaip slykstu, riebu lotuliukas.gif nieko, per nakti susistovesm rytoj bus skaniau ax.gif ir beje, subulkejas doh.gif bent jau galas doh.gif galk viduryje nebus taip, nes vidurys ploniau gavosi biggrin.gif


O as kaip tik pasildau pries valgydama- salti riebalai kazkaip nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutegute @ 2010 02 02, 21:20)
O as kaip tik pasildau pries valgydama- salti riebalai kazkaip nelabai  schmoll.gif

as galvoju gal nesijaus atsale rolleyes.gif nes kiek esu valgius salta tai labai labai skanu, o dabar stovi riebalai gerklej unsure.gif
Atsakyti
dew,grazus tavo simtalapis 4u.gif
Atsakyti