Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(mazuliux @ 2010 01 31, 17:08)
Sveikutes  4u.gif
Na, pagaliau ir as pasiryzau sitam darbui  biggrin.gif Vienas klausimelis, kiek laiko kildinate "bandutes"  g.gif Kazint pusvalandzio kokio uzteks  ax.gif Nesu nieko mielinio dariusi, tai neisivaizduoju net  blush2.gif  rolleyes.gif
Jei nesigaus tragedija, pasirodysiu vakare  ax.gif

Jei namie nelabai šalta, tai tikrai užteks ir pusvalandžio. pati pamatysi, kai dvigubai padidės bandutės apimtis ax.gif Sėkmės darbe ir lauksim pasirodant
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2010 01 31, 16:08)
Sveikutes  4u.gif
Na, pagaliau ir as pasiryzau sitam darbui  biggrin.gif Vienas klausimelis, kiek laiko kildinate "bandutes"  g.gif Kazint pusvalandzio kokio uzteks  ax.gif Nesu nieko mielinio dariusi, tai neisivaizduoju net  blush2.gif  rolleyes.gif
Jei nesigaus tragedija, pasirodysiu vakare  ax.gif

Patariu kildint iki pusvalandzio, nedaugiau, nes po to tesla iskoreja ir greiciau plysta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 23, 17:52)
Bobutės šimtalapiai

Įdėjau dar kartą nuorodą, kaip bobutė kepa šimtalapius. Gal dar ne visos kepėjos matė. Gal pasiprašyt į kursus pas ją  smile.gif

vajai as alsptu del simtalapiu, tai pats skaniausias dalykas blush2.gif paziurejus vaizdo medziaga atrodo kad nesunku lotuliukas.gif bet zinau kad taip nbera nes mama kepe kazkada sake labai sunku, bet nebusiu as jei nepabandysiu, o kai issikepsiu ateisiu ir as su komentarais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 01 31, 21:52)
vajai as alsptu del simtalapiu, tai pats skaniausias dalykas blush2.gif paziurejus vaizdo medziaga atrodo kad nesunku lotuliukas.gif bet zinau kad taip nbera nes mama kepe kazkada sake labai sunku, bet nebusiu as jei nepabandysiu, o kai issikepsiu ateisiu ir as su komentarais biggrin.gif

Tai kad nesunku rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas. Neturiu kuo pasigirt, savaitgalį nekepiau. Bet už tai buvau toje lenkų parduotuvėje Asorti ir papirkau tortowa miltų bigsmile.gif Pakiukas kainuoja 1,49 lt. Turiu naminio sviesto, taip kad artimiausiu metu bandysiu su tais tortowiniais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 31, 23:41)
Tai kad nesunku  rolleyes.gif

na nezinau as bet mama sake kad sunku istampyti biggrin.gif biggrin.gif na pabandysiuir bus aisku rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(elfė @ 2010 01 31, 15:48)
Jei namie nelabai šalta, tai tikrai užteks ir pusvalandžio. pati pamatysi, kai dvigubai padidės bandutės apimtis ax.gif Sėkmės darbe ir lauksim pasirodant

QUOTE(liucijabalt @ 2010 01 31, 20:08)
Patariu kildint iki pusvalandzio, nedaugiau, nes po to tesla iskoreja ir greiciau plysta  cool.gif

Na, man gavosi vos ne valanda kazkur rolleyes.gif Bet ir tai dar mazokai atrode pakilusi g.gif Kazi mieles gal kazkaip ne taip sudejau, nes pirkau Dr. Otker kur parasyta deti tiesiai i miltus unsure.gif O as padariau pagal recepta ax.gif Siaip gavosi lyg ir, nors pirmus du akstus tai tragedija buvo kai tampiau. Viena banda is viso sugadinau - perminkiau, gavosi nei sis nei tas, bet nieko, istepiau as ja ant pirmojo doh.gif lotuliukas.gif Like trys visai nieko issitampe, gal net per plonai - nes tokio plonumo, visiskai permatomi bigsmile.gif Krastai zinoma storesni. Bet aju plysti norejo tai siaubas blink.gif Zodziu, suterliojau as ji, bandau sukti - noretum, nagais ragais beveik grandziau nuo stalo, nes pirmas sluoksnis prilipo. Bet nieko, siaip taip susukau kas gavosi, krastus tiesa nupjausciau truputi. Gavosi laaaabai sviestinis, kitakart jei darysiu jauciu maziau sviesto tepsiu blush2.gif Nors dar paziuresiu, suvyniojau, bandysiu siandien vel ragauti. bet skanu vistiek buvo ax.gif Nenufotografavau, bet sluoksniai kaip ir matosi, tik pasiplojes toks doh.gif Bandysiu siandien pafotkinti, jei isies, ideisu nors ir vaizdo nera is virsaus, bet kaip sakaiu, laksteliai ploni visai blush2.gif
Sorry, uz klaidas, skubu labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 01, 10:50)
na nezinau as bet mama sake kad sunku istampyti biggrin.gif  biggrin.gif na pabandysiuir bus aisku rolleyes.gif

Visiškai nesunku schmoll.gif Man tai buvo baisiausia proceso dalis, galvojau užsiknisiu. Bet viskas milijoną kartų paprasčiau, pati stebėjausi- tešla tiesiog pati slysta ir tempiasi, tereikia ją greitai sukti aplink (kaip per TV rodo picų kepėjus).
MB užsiprašė parodomojo kepimo, sakiau, jei pats viską darysi, aš pavadovaut galiu. Pasirašė laugh.gif
Atsakyti
geras bigsmile.gif greiciau Valentino diena, reiks daryt pries kelias dienas, kad pasistovejusi butu galima valgyt smile.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau as cia apie ta simtalapi ir Dieve Dieve kiek cia darbo man atrodo doh.gif Ir reikia sitam reikalui labai pribresti, nes kolkas jus cia man kazkokia pauksciu kalba kalbat - miltau 550D blink.gif ir dar pasirodo, kad simtalapio kokybe priklauso nuo miltu firmos doh.gif as gyvenu uzsienyje, tai neturim mes cia nei Kalalisku, nei Malsenos, nei Ekstra miltu, jauciu jei imsiu pacius brangiausiu, tai kaip suprantu jie ir bus patys geriausi.. Ir su tuo sviestu nesupratau, kas ten per isrugos gaunasi unsure.gif cia reikia sviesta isleisti, tada vel susaldyti ir tada kazkaip kazka atskirti? O tai reikia 500g normalaus sviesto, ar taip perdirbto? reikia jauciu ankstesne tema paskaitineti.. O jus kai sudedat laksta ant laksto, dar ju kampukus uzspaudot graziai? Nu kaip supratau, tai Elfe kazkaip ten uzspaudo.. O tai kaip suzinot galiausiai, kad jis jau iskepes? Nes paziurejau daugiau nei 1 valanda kepant daugeliui perkepa, o kitoms gerai.. Nu atleiskit man, uz tiek klausimu, bet as kolkas tik pyragus kepu, ir tokiems zygdarbiams kaip simtalapis, as dar nepribrendau.. blush2.gif ax.gif Rysiuos, kai tik viska gerai issiklausinesiu.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

kad nesakytumet meluoju, kad kepiau, tai idedu irodyma biggrin.gif Nors ir nelabai vykes vaizdas, bet buvo tikrai skanu rolleyes.gif Tik sviesto man per daug, kitakart kai kepsiu, desiu ne daugiau 400 g visai porcijai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2010 02 01, 20:08)
Sveikutes,

kad nesakytumet meluoju, kad kepiau, tai idedu irodyma  biggrin.gif Nors ir nelabai vykes vaizdas, bet buvo tikrai skanu  rolleyes.gif Tik sviesto man per daug, kitakart kai kepsiu, desiu ne daugiau 400 g visai porcijai  ax.gif
user posted image

bigsmile.gif kaip as noriu jo, sakes blush2.gif
Atsakyti