QUOTE(Dai'na @ 2010 02 02, 21:35)
Sveikos, kulinares,
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais?
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais?
as visada patepu stala aliejumi
QUOTE(gutegute @ 2010 02 03, 00:19)
Sveikos, kulinares,
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais?
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais?
as patepiau gausiai aliejum, na siek tiek lipo vistiek, bet manau geriau nei su miltais, ir visai neblogai isejo
na atnesu pjuvi, aptarsiu skoni, gal del to kad nepraejo nei para po kepimo, bet jis man riebus, nors sviestas tik 80 proc, o reikalaujama nemaziau kaip 82.o vidus kazkoks sausas, nors pats simtalapis kepe iki puses riebaluose ir as ji laisciau is virsaus issiunkusiu sviestu
QUOTE(liucijabalt @ 2010 02 01, 20:54)
Liucijabalt aciu uz toki issamu atsakyma
Bet tu, *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 03, 16:42)
Liucijabalt aciu uz toki issamu atsakyma
Dar nesiryztu as jo bandyti.. Va, paskaiciau, kaip *dew* savo simtalapiu nusivylusi ir man baisu imtis tokio darbo..
Bet tu, *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam
Bet tu, *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam
nepabandysit, nesuzinosit
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 03, 17:42)
Liucijabalt aciu uz toki issamu atsakyma
Dar nesiryztu as jo bandyti.. Va, paskaiciau, kaip *dew* savo simtalapiu nusivylusi ir man baisu imtis tokio darbo..
Bet tu, *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam
Bet tu, *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam
Papildyta:
QUOTE(gutegute @ 2010 02 03, 01:19)
Sveikos, kulinares,
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais?
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais?
As anksciau tepdavau stala aliejum, vistiek lipo
na va kepiau simtalapi pries 2 dienas, siandien suvalgiau paskutini gabaleli, visgi jis buvo skanesnis nei vakar
nezinau ar del to kad paskutinis, ar del to kad pasistovejas
QUOTE(*dew* @ 2010 02 04, 16:42)
na va kepiau simtalapi pries 2 dienas, siandien suvalgiau paskutini gabaleli, visgi jis buvo skanesnis nei vakar
nezinau ar del to kad paskutinis, ar del to kad pasistovejas 
sako,kad skaniausias po 3 dienų, tik vat kaip jų išlaukt
QUOTE(grange @ 2010 02 04, 17:46)
neymanoma
QUOTE(*dew* @ 2010 02 04, 18:42)
na va kepiau simtalapi pries 2 dienas, siandien suvalgiau paskutini gabaleli, visgi jis buvo skanesnis nei vakar
nezinau ar del to kad paskutinis, ar del to kad pasistovejas 
del to, kad pasistovejes







