QUOTE(gutegute @ 2010 02 03, 00:19)
Sveikos, kulinares,
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais?
as patepiau gausiai aliejum, na siek tiek lipo vistiek, bet manau geriau nei su miltais, ir visai neblogai isejo
na atnesu pjuvi, aptarsiu skoni, gal del to kad nepraejo nei para po kepimo, bet jis man riebus, nors sviestas tik 80 proc, o reikalaujama nemaziau kaip 82.o vidus kazkoks sausas, nors pats simtalapis kepe iki puses riebaluose ir as ji laisciau is virsaus issiunkusiu sviestu

subatonejo rubuze,lakstu galai nebuvo labai ploni, na sunkiai man gavosi juos tampyti, tai kaip bulka, bet tiek to, juk pirmas mano keptas lapis simtas