Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 07, 11:52)
user posted image

Skanaus  mirksiukas.gif

nu blyn,net apsiseilejau lotuliukas.gif superinis thumbup.gif ir kaip cia iki taves dasigavus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilimute @ 2010 02 07, 14:35)
nu blyn,net apsiseilejau lotuliukas.gif superinis thumbup.gif  ir kaip cia iki taves dasigavus lotuliukas.gif

Keliais, alkūnėm, medžių viršūnėm mirksiukas.gif o be to, jis ne mano namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 07, 13:11)
Keliais, alkūnėm, medžių viršūnėm  mirksiukas.gif o be to, jis ne mano namuose  biggrin.gif

čia tu kepei ar kaip?
Atsakyti
kepu sendie simtalapy.seniau daznai isekbdavau.bet dar gal pries metus kepiau apsileidau. tongue.gif sendie is karalisku miltu kepu.pagal cipsiuko recepta.bet man ne kaip tasesi.kai seniau turejau nusipirkus myltu maiselei nemazi gal po penkiolika kg va tie tai super buvo.
Atsakyti
Nepraustaburne, Tavo šimtalapio nuotrauka pati skaniausia kokią teko matyt essen.gif Tobulas vaizdelis thumbup.gif . Gal turi kokių kepimo paslapčių ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamašiukas: 07 vasario 2010 - 16:00
QUOTE(grange @ 2010 02 07, 15:32)
čia tu kepei ar kaip?

manai, dėčiau svetimo kepinio foto g.gif doh.gif
QUOTE(Mamašiukas @ 2010 02 07, 16:58)
Nepraustaburne, Tavo šimtalapio nuotrauka pati skaniausia kokią teko matyt  essen.gif  Tobulas vaizdelis  thumbup.gif . Gal turi kokių kepimo paslapčių ?

dėkui už įvertinimą, bet žinau, kad yra trūkumėlių ir kas kartą kepdama drebu dėl vidaus ir apačios... blush2.gif o paslapčių - nulis, viskas yra cipciuko nuopelnas, aš tik beždžionauju.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 07, 11:52)
user posted image

Skanaus  mirksiukas.gif

nerealus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 07, 15:19)
manai, dėčiau svetimo kepinio foto  g.gif  doh.gif

biggrin.gif nu ne,aš taip nesakiau, tik kai sakai ne pas mane namuose tai ir nesupratau kas ir kaip
Atsakyti
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 02 07, 12:52)
user posted image

Skanaus  mirksiukas.gif

Super thumbup.gif geras vaizdelis essen.gif yu.gif victory.gif
Atsakyti
kepiau siandien simtalapi, isubas, prasikeikiau, turejau uzsisaldzius mieliu, tai nesigavo man ju tinkamai atvesinti, mazai jos iskilo, o ir tesla gavosi labai kieta, kildziau orkaiteje, pakilo, bet kai kociojau vel kieta pasidare, visai netampri doh.gif tai tik iskociojau kiek leidosi ir sudejau, bet dariau ne is 5 bandeliu,o is 4 ir aguonas dejau ant kiekvieno sluoksnio.na bus matyt kai ragausim ketvirtadeni, bet manau bus kaip paprastas pyragas doh.gif nes sluoksniai stori doh.gif bet manau labai noriai sulys i skrandzius ir nekreipsim demesio kad atrodo ne taip kaip turetum, bet kvapas pasakiskas wub.gif
Atsakyti
*dew*, o kam tu mieles šaldai unsure.gif
Atsakyti
Aha, jos tai 'gyvos' turi buti...
Atsakyti