Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(Dai'na @ 2010 02 02, 21:35)
dew,grazus tavo simtalapis 4u.gif

blush2.gif aciu, tik toks dar nelabai vykes, siaip per saldu, bet kaip parasyta sunaudojau 300 gr cukraus, na ir riebu, bet ragausim nusustovejusi ir tada bus aisku smile.gif antra karta jau kitaip tampysiu lakstus, nes dabar pirmas ir paskutinis nenusiseke doh.gif
Atsakyti
Sveikos, kulinares,
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais? g.gif
Atsakyti
as visada patepu stala aliejumi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gutegute @ 2010 02 03, 00:19)
Sveikos, kulinares,
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais? g.gif

as patepiau gausiai aliejum, na siek tiek lipo vistiek, bet manau geriau nei su miltais, ir visai neblogai isejo

na atnesu pjuvi, aptarsiu skoni, gal del to kad nepraejo nei para po kepimo, bet jis man riebus, nors sviestas tik 80 proc, o reikalaujama nemaziau kaip 82.o vidus kazkoks sausas, nors pats simtalapis kepe iki puses riebaluose ir as ji laisciau is virsaus issiunkusiu sviestu g.gif subatonejo rubuze,lakstu galai nebuvo labai ploni, na sunkiai man gavosi juos tampyti, tai kaip bulka, bet tiek to, juk pirmas mano keptas lapis simtas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liucijabalt @ 2010 02 01, 20:54)
....
klausk visko, kas neaisku, bendrom jegom padesim  mirksiukas.gif  wub.gif

Liucijabalt aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif Dar nesiryztu as jo bandyti.. Va, paskaiciau, kaip *dew* savo simtalapiu nusivylusi ir man baisu imtis tokio darbo..
Bet tu, *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 03, 16:42)
Liucijabalt aciu uz toki issamu atsakyma  4u.gif Dar nesiryztu as jo bandyti.. Va, paskaiciau, kaip *dew* savo simtalapiu nusivylusi ir man baisu imtis tokio darbo..
Bet tu,  *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam  4u.gif

nepabandysit, nesuzinosit mirksiukas.gif tesla galima iskociot su kocelu labai plonai, pabandykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2010 02 03, 17:42)
Liucijabalt aciu uz toki issamu atsakyma  4u.gif Dar nesiryztu as jo bandyti.. Va, paskaiciau, kaip *dew* savo simtalapiu nusivylusi ir man baisu imtis tokio darbo..
Bet tu,  *dew* vistiek saunuole, bent ryzaisi tam  4u.gif

victory.gif
Papildyta:
QUOTE(gutegute @ 2010 02 03, 01:19)
Sveikos, kulinares,
Pradejau skaityti tema is pradziu,bet tam ko gero reikia puse dienos, tad jei jau kur kalbejot apie tai, tai nepykit, kad vel klausiu. Esu iskepusi bent 10 simtalapiu ir viskas neblogai sekasi, tik daugiausiai nervu sugadina simtalapio perkelimas nuo stalo i skarda. Apatinis sluoksnis lengvai prilipes prie stalo, kai vynioji simtalapi- atsilieka nuo kitu sluoksniu ir kartais susidaro rauksles. GAl kas galit kokia gudrybe papasakot, kaip perkelt i skarda ir ar aliejum patepat stala pries klojant pirma sluoksni, ar pabarstot miltais? g.gif

As anksciau tepdavau stala aliejum, vistiek lipo doh.gif paskutini karta gausiai barsciau miltais, kazkaip geriau pasirode, kad yra 4u.gif
Atsakyti
na va kepiau simtalapi pries 2 dienas, siandien suvalgiau paskutini gabaleli, visgi jis buvo skanesnis nei vakar biggrin.gif nezinau ar del to kad paskutinis, ar del to kad pasistovejas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 04, 16:42)
na va kepiau simtalapi pries 2 dienas, siandien suvalgiau paskutini gabaleli, visgi jis buvo skanesnis nei vakar biggrin.gif nezinau ar del to kad paskutinis, ar del to kad pasistovejas rolleyes.gif

sako,kad skaniausias po 3 dienų, tik vat kaip jų išlaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2010 02 04, 17:46)
sako,kad skaniausias po 3 dienų, tik vat kaip jų išlaukt  biggrin.gif

neymanoma lotuliukas.gif nebent kept kokiam baliukui, tada jau nevalia butu rusint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 02 04, 18:42)
na va kepiau simtalapi pries 2 dienas, siandien suvalgiau paskutini gabaleli, visgi jis buvo skanesnis nei vakar biggrin.gif nezinau ar del to kad paskutinis, ar del to kad pasistovejas rolleyes.gif

del to, kad pasistovejes mirksiukas.gif rolleyes.gif pats skaniausias buna 3 dienu tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
kaip paprasta bulka,skanu,bet kiek kainuoja tai neatitinka realybes doh.gif
Atsakyti