mūsų šeimynėlė taip pat šimtalapio gerbėja. Ryt laukiam svečių, tad sugalvojau pamaloninti šiuo skamumynu. Kepu jau ne pirmą kartą, bet su pertraukomis. Vakar viskas buvo daugmaž gerai (neskaitant poros skylių kraštuose), tik kai dariau iš jo žiedą, keliose vietose įplyšo



Moonlit, aš stalą tepu visuomet tik aliejumi, ir nelimpa. Ir suprask tu žmogau, kodėl vienoms limpa, o kitoms - ne.
Tiesa, ant pirmojo lakšto dedu šiek tiek mažiau cukraus ir sviesto. Kažkada, viename iš pirmųjų kepimų, man taip pat vos ne gramdyt reikėjo nuo stalo. Ir aš kažkodėl sumąsčiau ant pirmojo blyno mažiau dėt. Nežinau, ar tas turėjo įtakos, bet daugiau tai nepasikartojo (3 kart pfu
