Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (totoriškas pyragas)

QUOTE(adia3 @ 2010 03 26, 16:19)
Lipimas priklauso nuo aliejaus kiekio. O plyšta kai išdžiūna.

Teks bandyt labiau sutept aliejumi smile.gif.

Rodausi ir aš su savo paskutiniu gabalėliu. Tik, kaip ir viena iš kepėjėlių, per skubėjimą pamiršau razinas doh.gif . Kai pastebėjau, jau buvo vėlu ką nors keisti. Man jų trūko, bet nuo žioplumo vaistų nėra lotuliukas.gif .

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 03 29, 14:46)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif nu matyt, ne tokia ir per kieta buvo  mirksiukas.gif nes aš kai per kitą pasidariau, beliko bandeles kept, niekas nepagėlbėjo.  biggrin.gif

nu tikrai kieta buvo, tikrai ne kaip kitais kartais, labiau panaši į bandelių tešlą unsure.gif bet kas keisčiausia,kad šį kartą tampėsi liuksiškai, o ir suplyšo tik vienas lakštas ir tai vos vos g.gif thumbup.gif

QUOTE(NerLin @ 2010 03 29, 14:57)

Rodausi ir aš su savo paskutiniu gabalėliu.

nerodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 03 29, 16:09)

Bandau darkart dėt smile.gif.

P.S. Jūsų šimtalapio sluoksneliai labai gražiai matosi thumbup.gif , tik gal šiek tiek perkeptas g.gif . Na, bet svarbiausia - skanus.

user posted image
Atsakyti
Va ka radau,pasinaudojo cipciuko nuotrauka save reklamuojant doh.gif
http://www.skelbiu.l...ai/7827707.html
Atsakyti
Sveikos,
O galima tešlą šimtalapiui kildinti per naktį? Žadu Velykom kepti, todėl vis paskaitinėju čia, bandau morališkai pasiruošt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blackgate @ 2010 03 29, 19:52)
Sveikos,
O galima tešlą šimtalapiui kildinti per naktį? Žadu Velykom kepti, todėl vis paskaitinėju čia, bandau morališkai pasiruošt biggrin.gif

Nežinau, kaip šimtalapio tešlos gamybos atveju, bet radau internete, kad mielinę tešlą kambario temperatūroje galima kildinti iki 10 valandų.
Gal kitos merginos tiksliau patars.
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2010 03 29, 19:37)
Va ka radau,pasinaudojo cipciuko nuotrauka save reklamuojant  doh.gif
http://www.skelbiu.l...ai/7827707.html

Parašiau komentarą. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2010 03 29, 21:03)
Parašiau komentarą.  cool.gif

Nerodo komentaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blackgate @ 2010 03 29, 20:52)
Sveikos,

Tikrai nepatariu kildinti teslos per nakti, nes paprasciausiai ji iskores ir neissitampys, o plysines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2010 03 29, 21:03)
Nežinau, kaip šimtalapio tešlos gamybos atveju, bet radau internete, kad mielinę tešlą kambario temperatūroje galima kildinti iki 10 valandų.
Gal kitos merginos tiksliau patars.

kas liecia kildinima, manau, kad negalima ilgai kildinti. Esu dariusi is 3 kilogramų miltų- paskutiniai lakstai tampesi prasciau nei paprastai. Galima bandyt, jei laiko ir produktu negaila, bet tuomet reikia kildinti viename gabale, saldytuve ir perminkyti ryte. Bet kam to reikia? Juk didziausias laikas suvalgomas tampant o ne minkant:)
Atsakyti
Vel sestadieni kepiau ir si karta pagal jusu patarimus beriau miltu ant stalo, tai tikrai padejo, nereikejo nagais gramdyti vyniojant biggrin.gif .

BET ir vel man pasileido bekepant. Susivyniojo grazus volelis, bet kepant i sonus pasileido ir jau pjaustant jokiu sluokniu nebuvo. Kazin kodel man taip nutinka? Gal kita karta bandyti i keksine deti? Abu kartus nedejau, nes mano keksines dugnas nera lygus, o toks banguotas?
Zodziu vel estetiskai nepavyko, bet skonis toks, kad apsivalgyk bigsmile.gif . Jei nelieciu (uzdarau spinteleje, kad akiu man 'nebadytu'), tai OK, bet tik paragavus negaliu sustoti ir jau tada ant saves pykstu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 03 29, 21:04)

Gal tu ir teisi, kad negalima. Nesu bandžiusi kildint per naktį.
Norėjau iš pradžių rašyt, kad negalima, bet nesu "specas", negaliu teigt taip arba - ne ax.gif, todėl pasiknisau internete apie mileines tešlas ir parašiau, ką radau. Čia, tikriausiai, Cipciukas ar kitos merginos, kurios eksperimentavo, turi daugiau patirties, galėtų pasakyt smile.gif.
O man minkymas sunkiau (net suprakaituoju lotuliukas.gif) , nes jei tešla gaunasi tokia, kaip priklauso, tamposi greitai.

QUOTE(Carolinka @ 2010 03 29, 21:22)
BET ir vel man pasileido bekepant. Susivyniojo grazus volelis, bet kepant i sonus pasileido ir jau pjaustant jokiu sluokniu nebuvo.

Kai neturėjau tinkamos formos, padarydavau bortelį iš folijos ir nepasileisdavo. Pabandyk, gal ir tau viskas bus "čiki" biggrin.gif .
Atsakyti