QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 17:20)
Viskas ejosi idealiai, kol nereikejo jo isimt
Prilipo ta karamele su visu pyragu prie blekos, ir suluzinejo jis man kol isemiau, ta apacia beluptama
Idesiu fotkes rytoj
Prilipo ta karamele su visu pyragu prie blekos, ir suluzinejo jis man kol isemiau, ta apacia beluptama
Idesiu fotkes rytoj
Vis gi reikejo sviestinio popieriaus patiest. As taip belupdama simtalapi nuo skardos mentele medine sulauziau
QUOTE(lotute @ 2010 04 25, 18:15)
ojei kaip skaniai atrodo
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 18:20)
Viskas ejosi idealiai, kol nereikejo jo isimt
Prilipo ta karamele su visu pyragu prie blekos, ir suluzinejo jis man kol isemiau, ta apacia beluptama
Idesiu fotkes rytoj
Prilipo ta karamele su visu pyragu prie blekos, ir suluzinejo jis man kol isemiau, ta apacia beluptama
Idesiu fotkes rytoj
Galbūt jei nededi popieriaus, reikėtų ilgai nelaukt kol sviestas susigers, gal reiktų tiesiog perdėt ir užpilt skystį ant šimtalapio ir į lėkštę
Įdomu kaip kitoms merginoms, kurios be popieriaus kepa, sekasi išimt?
QUOTE(lotute @ 2010 04 25, 19:15)
Tikrai norėtųsi kąsnelio
QUOTE(NerLin @ 2010 04 25, 20:22)
Galbūt jei nededi popieriaus, reikėtų ilgai nelaukt kol sviestas susigers, gal reiktų tiesiog perdėt ir užpilt skystį ant šimtalapio ir į lėkštę
. Čia tik mano pasvarstymai
.
Įdomu kaip kitoms merginoms, kurios be popieriaus kepa, sekasi išimt?
Įdomu kaip kitoms merginoms, kurios be popieriaus kepa, sekasi išimt?
Na zinok, jis kaip siltas dar , tai baisu irgi sulauzyt, trapu ten viskas
Nu bet zinokit prapjoviau spec fotke padaryt, tai niam, ir skanus ir sluoksniai gerai pavyko, neperriebus ir nepersaldus, tik MB sako aguonose kazko truksta
Vienzo rytoj imesiu suluzusio pyrago ir pjuvio foto
Lotute niam
QUOTE(spyglis2 @ 2010 04 25, 19:58)
skanus ir buvo
QUOTE(NerLin @ 2010 04 25, 20:22)
Galbūt jei nededi popieriaus, reikėtų ilgai nelaukt kol sviestas susigers, gal reiktų tiesiog perdėt ir užpilt skystį ant šimtalapio ir į lėkštę
. Čia tik mano pasvarstymai
.
Įdomu kaip kitoms merginoms, kurios be popieriaus kepa, sekasi išimt?
Tikrai norėtųsi kąsnelio
.
Įdomu kaip kitoms merginoms, kurios be popieriaus kepa, sekasi išimt?
Tikrai norėtųsi kąsnelio
aš kepu silikoninėj formoj, tai nededu nieko
nebėr
oi kokių jūs čia skanėstų prikepusios
bręstu ir aš šiam didžiuliam kepiniui, jis man kaip iššūkis
prisiskaičiau čia visko ir iškilo keli man klausimai, gal padėsit?
kaip supratau šimtalapį padarius ir suvyniojus reiktų palikti parai kambario temperatūroje?? Ar aš čia ne taip supratau? Ir aguonos skaniau išbrinkintos, maltos, bei pagardintos cukrumi, o gal medus tinka? A?
dėkoju iš anksto
QUOTE(katanelis @ 2010 04 25, 21:24)
iškilo keli man klausimai, gal padėsit?
kaip supratau šimtalapį padarius ir suvyniojus reiktų palikti parai kambario temperatūroje?? Ar aš čia ne taip supratau? Ir aguonos skaniau išbrinkintos, maltos, bei pagardintos cukrumi, o gal medus tinka? A?
dėkoju iš anksto 
Iskepta , reikia ragauti kita diena
Arba ne taip supratau ko klausiat
Medaus as nedejus i aguonas
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 21:47)
Iskepta , reikia ragauti kita diena
Arba ne taip supratau ko klausiat
Medaus as nedejus i aguonas
jo nekepta
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 21:47)
aš tai nelaikau iškarto dedu į ižorkaitę, o ir niekaip neišeina iškepta palikti parai, tik speja atvėsti jau jis valgomas
QUOTE(lotute @ 2010 04 26, 10:12)
aš tai nelaikau iškarto dedu į ižorkaitę, o ir niekaip neišeina iškepta palikti parai, tik speja atvėsti jau jis valgomas 
pas mus irgi
QUOTE(karapuzike @ 2010 04 26, 12:09)
pas mus irgi
Reikia nebent pasislepus iskepti ir staigiai paslepti kur spinteleje iki reikiamo momento







