Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

Rodau šeštadienio kepinį, deja šiandien jo jau nebėra doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 17:20)
Viskas ejosi idealiai, kol nereikejo jo isimt  doh.gif
Prilipo ta karamele su visu pyragu prie blekos, ir suluzinejo jis man kol isemiau, ta apacia beluptama  doh.gif
Idesiu fotkes rytoj  4u.gif

Vis gi reikejo sviestinio popieriaus patiest. As taip belupdama simtalapi nuo skardos mentele medine sulauziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 04 25, 18:15)
Rodau šeštadienio kepinį, deja šiandien jo jau nebėra doh.gif

ojei kaip skaniai atrodo essen.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 18:20)
Viskas ejosi idealiai, kol nereikejo jo isimt  doh.gif
Prilipo ta karamele su visu pyragu prie blekos, ir suluzinejo jis man kol isemiau, ta apacia beluptama  doh.gif
Idesiu fotkes rytoj  4u.gif

Galbūt jei nededi popieriaus, reikėtų ilgai nelaukt kol sviestas susigers, gal reiktų tiesiog perdėt ir užpilt skystį ant šimtalapio ir į lėkštę g.gif . Čia tik mano pasvarstymai ax.gif .
Įdomu kaip kitoms merginoms, kurios be popieriaus kepa, sekasi išimt?

QUOTE(lotute @ 2010 04 25, 19:15)

Tikrai norėtųsi kąsnelio smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2010 04 25, 20:22)
Galbūt jei nededi popieriaus, reikėtų ilgai nelaukt kol sviestas susigers, gal reiktų tiesiog perdėt ir užpilt skystį ant šimtalapio ir į lėkštę  g.gif . Čia tik mano pasvarstymai  ax.gif .

Na zinok, jis kaip siltas dar , tai baisu irgi sulauzyt, trapu ten viskas g.gif
Nu bet zinokit prapjoviau spec fotke padaryt, tai niam, ir skanus ir sluoksniai gerai pavyko, neperriebus ir nepersaldus, tik MB sako aguonose kazko truksta g.gif Bet man ten det tuos dziuvesius schmoll.gif Ir aguonu zinoma padauginau, bet man taip skaniau g.gif
Vienzo rytoj imesiu suluzusio pyrago ir pjuvio foto biggrin.gif
Lotute niam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 04 25, 19:58)
ojei kaip skaniai atrodo essen.gif  thumbup.gif

skanus ir buvo biggrin.gif sakau buvo, nes paros neišbuvo, kaip nebeliko lotuliukas.gif

QUOTE(NerLin @ 2010 04 25, 20:22)
Galbūt jei nededi popieriaus, reikėtų ilgai nelaukt kol sviestas susigers, gal reiktų tiesiog perdėt ir užpilt skystį ant šimtalapio ir į lėkštę  g.gif . Čia tik mano pasvarstymai  ax.gif .

Tikrai norėtųsi kąsnelio smile.gif.

aš kepu silikoninėj formoj, tai nededu nieko ax.gif

nebėr biggrin.gif dabar tik šeštadienį kepsiu biggrin.gif
Atsakyti
oi kokių jūs čia skanėstų prikepusios 4u.gif bręstu ir aš šiam didžiuliam kepiniui, jis man kaip iššūkis blush2.gif prisiskaičiau čia visko ir iškilo keli man klausimai, gal padėsit? 4u.gif kaip supratau šimtalapį padarius ir suvyniojus reiktų palikti parai kambario temperatūroje?? Ar aš čia ne taip supratau? Ir aguonos skaniau išbrinkintos, maltos, bei pagardintos cukrumi, o gal medus tinka? A? 4u.gif dėkoju iš anksto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katanelis: 25 balandžio 2010 - 20:24
QUOTE(katanelis @ 2010 04 25, 21:24)
iškilo keli man klausimai, gal padėsit? 4u.gif kaip supratau šimtalapį padarius ir suvyniojus reiktų palikti parai kambario temperatūroje?? Ar aš čia ne taip supratau? Ir aguonos skaniau išbrinkintos, maltos, bei pagardintos cukrumi, o gal medus tinka? A?  4u.gif dėkoju iš anksto drinks_cheers.gif

blink.gif Jus turite mintyje nekepta g.gif Nekepta ( pagaminta ) as palaikau dar valandziuke kad pakiltu ir saunu kept 4u.gif
Iskepta , reikia ragauti kita diena biggrin.gif
Arba ne taip supratau ko klausiat biggrin.gif
Medaus as nedejus i aguonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 21:47)
blink.gif Jus turite mintyje nekepta  g.gif Nekepta ( pagaminta ) as palaikau dar valandziuke kad pakiltu ir saunu kept  4u.gif 
Iskepta , reikia ragauti kita diena  biggrin.gif
Arba ne taip supratau ko klausiat  biggrin.gif
Medaus as nedejus i aguonas  g.gif

jo nekepta lotuliukas.gif blush2.gif daba supratau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 04 25, 21:47)
blink.gif Jus turite mintyje nekepta  g.gif Nekepta ( pagaminta ) as palaikau dar valandziuke kad pakiltu ir saunu kept  4u.gif 

aš tai nelaikau iškarto dedu į ižorkaitę, o ir niekaip neišeina iškepta palikti parai, tik speja atvėsti jau jis valgomas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2010 04 26, 10:12)
aš tai nelaikau iškarto dedu į ižorkaitę, o ir niekaip neišeina iškepta palikti parai, tik speja atvėsti jau jis valgomas  biggrin.gif

pas mus irgi doh.gif Reikia nebent pasislepus iskepti ir staigiai paslepti kur spinteleje iki reikiamo momento
Atsakyti
QUOTE(karapuzike @ 2010 04 26, 12:09)
pas mus irgi  doh.gif  Reikia nebent pasislepus iskepti ir staigiai paslepti kur spinteleje iki reikiamo momento

biggrin.gif biggrin.gif ale kvapas vistiek išduotų biggrin.gif
Atsakyti