QUOTE(adia3 @ 2010 04 21, 17:08)
Niekad niekuom netepu, ruduoja nuo temperaturos, arba dega nuo cukraus.
kepimo popierius padeda simtalapi iskepti apvalioje skardoje -neisbega per tortines sujungima sviestas. Jei ner popieriaus, arba jis baltas-besilikono - skardoje lieka karamele, gaminys limpa. Aguonos sausos jei jos nera mirkytos.
Aš irgi netepu.
Visuomet dedu tik baltą popierių, ir viskas normaliai nusiima
. Žinoma, kažkiek yra lipnumo, bet tai - visgi karamelė. O dedu irgi tik todėl, kad atidaromoje tortinės formoje kepu.
Jei teisingai pamenu, Cipciukas minėjo, kad niekada jokio popieriaus nededa, ir anksčiau įdėtoje video medžiagoje, nemačiau, kad bobulė kokį tai popierių dėtų. Manau, kad kaip kam patogiau ir geriau, taip ir daro
.