Ūla tik tampimas mačis
QUOTE(Ūla @ 2011 03 29, 16:48)
Niekada kočiojimas neprilygs tampymui, kad ir kaip, rodos, plonai iškočiotum. Kai kočiojau, tešla tik per pusę stalo būdavo, o tą patį kiekį ištampius - beveik visą stalą užkloju.
O jei plyšinėja tampant? Per daug miltų?
QUOTE(Ūla @ 2011 03 29, 18:05)
O jei plyšinėja tampant? Per daug miltų?
atminkyt su aliejum.
Aišku. Ir dar paklausiu, kad jau pradėjau
. Man nelabai apačia apskrunda. Su viršum viskas gerai, bet apačia galėtų labiau apkept. Kepu su funkcija viršus/apačia viduriniam lygy. Gal į apačią mest?
QUOTE(Ūla @ 2011 03 29, 18:32)
Aišku. Ir dar paklausiu, kad jau pradėjau
. Man nelabai apačia apskrunda. Su viršum viskas gerai, bet apačia galėtų labiau apkept. Kepu su funkcija viršus/apačia viduriniam lygy. Gal į apačią mest?
Sunkus atvejis, visų orkaitės skirtingos. Gal kiek ilgiau pakept?
aš merginos daug skaitinėjau, bet visvien labai noriu paklausti- mano kaip pagalys gaunasi suviotas, poto kai iškepa, apačia šlapia, o viršus sausas.
ką aš ne taip kažką darau gamindama šimtalapį
ką aš ne taip kažką darau gamindama šimtalapį
Merginos, o ką darote, kad pyragas būtų tolygus? Nu ta prasme, aš kai darau iš jo žiedą, tai man prie sudūrimo gaunais pati plpniausia dalis, viduryje storiausia, nu tai toks neišvaizdus man jis
norisi padaryti tokį kaip parduotuvėse būna
apipjaustyti gal?
Beje, man būna kartais bedarant šimtalapį, jo lapai susitraukia, tada jis ir sausesnis gaunasi, kažin kodėl? Galvoju, gal perkildinu tešlą
Beje, man būna kartais bedarant šimtalapį, jo lapai susitraukia, tada jis ir sausesnis gaunasi, kažin kodėl? Galvoju, gal perkildinu tešlą
Prisiskaiciau,prisiziurejau ir susigundziau
Laukiu kol iskils tesla ir eisiu kociot/tampyt/vyniot.Vakare idesiu rezultata
Lauksim
nors seile pavarvinsiu










