Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 26, 08:32)
Nu va,kepa mano simtalapis  bigsmile.gif na turiu pasakyti, man kuo toliau, tuo jis geriau gaunasi  bigsmile.gif kaip graziai iskilo, visas pasiputes, ko anksciau nebuvo! Ir dar, man atrodo as darydavau klaida didele anksciau. As sviesta islydydavau, bet iki galo neatvesindavau, ir pildavau at lakstelio istampyto. Dedant kita, jis manau nuo silumos prilipdavo, ir susijungdavo vienas su kitu, uztai man kaip bulka gaudavosi. Ziuresim, koks bus, kai si prapjausiu  bigsmile.gif vel uzsikabliavau  bigsmile.gif

"Mes taves taip laukiam..laukiam..laukiam..tu zinai" biggrin.gif . Nu, kurgi simtalapis ax.gif
Atsakyti
Na dedu savo didziosios anakondos zadeta pjuvi ax.gif Kazkaip man maziukai grazesni prapjauti gaunasi g.gif
Skanus buvo, bet daugiau dideliu nedarysiu schmoll.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
O del to, kur draugams kepiau simtalapio, tai nezinau, atsiliepimu jokiu, tai gal nekoks g.gif

O savo prapjausiu, kai atves, ir graziai isimsiu is formos, nes vis nedatrivoju doh.gif nu galejau vistik trumpiau kept, bet ta baime nedakept doh.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet surizikuosiu ax.gif Kodėl reikia paplotėlius ne tik iškočiot bet ir ištampyti? ax.gif Ar neužtektų plonai iškočioti? Ar tame tampyme slypi kažkokia paslaptis? 4u.gif
Atsakyti
Nu ka, skanus, bet va sluoksniai kokie... matyt as ne taip kaip reikia juos istampau unsure.gif

user posted image
Papildyta:
Arba as jau "ieskau siknoj slieku" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2011 03 27, 02:34)
Gal ir kvailas klausimas pasirodys, bet surizikuosiu ax.gif Kodėl reikia paplotėlius ne tik iškočiot bet ir ištampyti? ax.gif Ar neužtektų plonai iškočioti? Ar tame tampyme slypi kažkokia paslaptis? 4u.gif

todėl, kad taip plonai neiškočiosi 4u.gif

rugiagele, atsiųsk man gabaliuką, kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 27, 10:08)
Nu ka, skanus, bet va sluoksniai kokie... matyt as ne taip kaip reikia juos istampau  unsure.gif

Arba as jau "ieskau siknoj slieku" biggrin.gif

Nu vat, kad ieskai biggrin.gif
Neatsysakyciau gabaliuko ax.gif
O man mistika, kaip iskepti toki kaip Kirbes. Tikriausiai i kursus reiks prasytis blush2.gif
Atsakyti
Sake mano simtalapis labai skanus biggrin.gif vadinasi gal ir neblogai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 27, 16:17)
Sake mano simtalapis labai skanus biggrin.gif vadinasi gal ir neblogai gavosi smile.gif

Tikrai labai grazus, super pavyko bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aciakaba, tavo anakonda gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergaites, kepiau ir aš , prisiskaičiau ligi soties lotuliukas.gif
pirmas, išbego riebalai, skonis nenukentejo, foto nedesiu biggrin.gif
antras thumbup.gif , skonis skanus tik man labai riebu
čia išimtas iš orkaites dar kepa riebaluose, man toks vaizdas kai vedaras lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu koks grazus bigsmile.gif nu man niekad toks nesigaus, po galais doh.gif
Isbegt riebalai turi, paskui jie atgal susigeria, nereik isimt is formos iskart. O kad nebutu riebu, reikia kita diena valgyt, nes iskart, tai gali ir skrandis sustot biggrin.gif
Atsakyti