Įkraunama...
Įkraunama...

Šimtalapis (Totoriškas pyragas), 4 tema

QUOTE(dziugena @ 2010 12 30, 11:52)
Man sviestas nesusigėrė tik vieną kartą: tada dėjau kepimo popierių (bet kaip sako, tai ne priežastis) ir dar naudojau kažkokį nežinomą sviestą, tai gal ir nuo sviesto kokybės priklauso?  g.gif

Tai, kad visuomet brangiausią, geriausią sviestą perku ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NerLin @ 2010 12 30, 22:24)
Tai, kad visuomet brangiausią, geriausią sviestą perku ...  ax.gif

Perku maximos optima linija, susigeria, karamelizuojasi puikiausiai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Snzk @ 2010 12 23, 19:52)
Dabar galiu parodyti kas gavos  ax.gif

o Dieve, koks grožis,
turim giminėje totorių, teko apsigiminiuot lotuliukas.gif bet gi kaip skanu jie tuos šimtalapius kepa wub.gif
žinokit nėr vestuvių puotos be šio saldaus kepaliuko drinks_cheers.gif

svajoju išmokti ir aš, ieškau recepto, nenoriu saviškių klausti kaip pasigamint, noriu nustebint. rolleyes.gif
Atsakyti
Ateinu pasimaivaliot... blush2.gif
papuoštas

Tik galutiniame variante nesimato aisingo po gėlytėm pudra viską puikiai paslėpė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 07, 14:53)
Ateinu pasimaivaliot...  blush2.gif
papuoštas

Tik galutiniame variante nesimato aisingo po gėlytėm pudra viską puikiai paslėpė  smile.gif

OI KOKS GRAZUOLIS drinks_cheers.gif bigsmile.gif is kokios cia normos darei? ax.gif Toks graziai pakiles,pjuvio nera? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kisule @ 2011 01 07, 16:21)
OI KOKS GRAZUOLIS  drinks_cheers.gif  bigsmile.gif  is kokios cia normos darei?  ax.gif  Toks graziai pakiles,pjuvio nera?  ax.gif

iš 3 kiaušinių. Gražus šitas ir lygus (šito dažniausiai nepavyksta pasiekt doh.gif ). O pjūvio nėra ir greičiausiai nebus. blush2.gif

O čia antras to paties dublis...
Maivomės
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 07, 16:25)
iš 3 kiaušinių. Gražus šitas ir lygus (šito dažniausiai nepavyksta pasiekt  doh.gif ). O pjūvio nėra ir greičiausiai nebus.  blush2.gif

O čia antras to paties dublis...
Maivomės

first.gif swoon.gif man taip susukti nesigauna verysad.gif ,nesuprantu ka as ne taip darau mastau.gif ,pas mane kaip susuku jis toks standus pasidaro doh.gif ,tai vos susuku i forma kad ideti unsure.gif .Pasidalink savo darymo ipatumais blush2.gif .
Beje koks mazdaug blynas gaunasi kaip istampai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kisule: 07 sausio 2011 - 16:37
QUOTE(kisule @ 2011 01 07, 16:35)
first.gif  swoon.gif  man taip susukti nesigauna  verysad.gif ,nesuprantu ka as ne taip darau  mastau.gif  ,pas mane kaip susuku jis toks standus pasidaro  doh.gif ,tai vos susuku i forma kad ideti  unsure.gif .Pasidalink savo darymo ipatumais  blush2.gif .
Beje kiek mazdaug istrizaines blynas gaunasi kaip istampai ?

Didelis man gaunasi.... Jei netingi, anoje temoje buvo tokios Nepraustaburnės kelios foto (ten mano senas nikas blush2.gif ), matysi, kokio didumo. O susukt kitą sykį irgi sunku, yra ir lūžę, ir dribęs lauk..... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2011 01 07, 15:53)
Ateinu pasimaivaliot...  blush2.gif
papuoštas

Tik galutiniame variante nesimato aisingo po gėlytėm pudra viską puikiai paslėpė  smile.gif

Koks grazuolis ...
As vis kaupiuosi pabandyti kepti si skanesta....
Atsakyti
kepiau praita sestadieny simtalapy labai skanus buvo.visada an stalo tampydavau o dar an pagalves tai super gerai. thumbup.gif reik sy sestadieny vel kepti biggrin.gif
Atsakyti
O kaip suprasti ant pagalves, gal kai kepsit pafotkintumet ir parodytumet....
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 01 12, 23:27)
O kaip suprasti ant pagalves, gal kai kepsit pafotkintumet ir parodytumet....

ant pagalvės kloji paplotį ir aplinkui tampai, ant pagalvės mažiau plyšta, lengviau kraščiukus ištampyt....
Atsakyti