man tai nepatinka rugstynes maisyti su spinatais. zodziu verdu tokia arba tokia. bet i abi dedu virto kiausino. ir labai megstu uztarkuoti surio paparasta, bet niam niam, kaip skanu
o as verdu visiskai paprastai : tik rugstynes, kiausinis virtas ir bulves.. skaniau ir but negali.. oj kaip uzsimaniau.. bet is kur gi dabar tu rugstyniu gaut?
QUOTE(indria @ 2008 06 05, 22:37)
o as verdu visiskai paprastai : tik rugstynes, kiausinis virtas ir bulves.. skaniau ir but negali.. oj kaip uzsimaniau.. bet is kur gi dabar tu rugstyniu gaut?
Pilnos parduotuves stiklainiuose vekuotu
Mergaites tai ir saltibarsciai is rugstyniu taip daromi ane? kiausas pienas svogunai,ar kefyro dar reikia det Mama priveze rugstyniu is sodo tai nezinau daugiau ka su jom daryt
As kai verdu rugstyniu sriuba, tai kelis saukstus manu kruopu iberiu, tada sriubyte truputuka tirstesne buna
Skaniausia rugštynių sriuba su pavirta rūkyta mėsyte ar lašinukais .Dažniau darau su faršo galkutėmis,nes vaikas mėgsta .Tai :faršas kaip kotletams,rugštynės,sultinio kubelis,bulvės,svogūnas (įmetu gabaliuką,po to ištraukiu).Patiekiu su grietine.Niam niam .
Aš ir mėgstu rūgštynių sriubytę. Aš dar dedu truputį rabarbarų,nes daug turiu,reik naudoti,skanu gaunasi.
pati skaniausia man sriubyte su vistienos sparneliais,bulvemis,kiausiniais,ir rugstinemis
QUOTE(indria @ 2008 06 05, 23:37)
o as verdu visiskai paprastai : tik rugstynes, kiausinis virtas ir bulves.. skaniau ir but negali.. oj kaip uzsimaniau.. bet is kur gi dabar tu rugstyniu gaut?
Aš kiaušinį dedu žalią. Jį išplaku ir į verdančią sriubą, ją maišydama (kad kiaušinis kuo smulkesniais siūleliais suvirtų) pamažu supilu.
na neskaiciau visos temos, tačiau pabandysiu parašyti savo receptiką beprotiškai mėgstu rugštynių sjubytę
taigi as darau, su priekoniais sumaisau jautienos faršą, padarau vadinamas galkute paverdu 20minučių, tada dedu smulkiai kubeliais pjaustytas bulvytes ir per smulkią tarką tarkuotas morkas, paverdu apie 15 minučių, įdedu galinos blankos kubelį, prieskonius, druskytę ir pipiriukus pagal skonį, tada dedu plikytas rugštynes ( rugštynes būtinai reikia plikyti, kadangi tokio proceso metu išvalomos tos blogosios rūgštys kurios mūsų pilvukams nėra gerai ) sudėtas rugštynes paverdu 5 minutes, tada išjungiu ir pilu maišant plaktą, žalią kiaušini, na ir gaunas laaaaaabai skani vasariška sriubytė tikrai kas valgė visiems patiko, net ir tiems kurie prieš tai rugštynių nemėgo
taigi as darau, su priekoniais sumaisau jautienos faršą, padarau vadinamas galkute paverdu 20minučių, tada dedu smulkiai kubeliais pjaustytas bulvytes ir per smulkią tarką tarkuotas morkas, paverdu apie 15 minučių, įdedu galinos blankos kubelį, prieskonius, druskytę ir pipiriukus pagal skonį, tada dedu plikytas rugštynes ( rugštynes būtinai reikia plikyti, kadangi tokio proceso metu išvalomos tos blogosios rūgštys kurios mūsų pilvukams nėra gerai ) sudėtas rugštynes paverdu 5 minutes, tada išjungiu ir pilu maišant plaktą, žalią kiaušini, na ir gaunas laaaaaabai skani vasariška sriubytė tikrai kas valgė visiems patiko, net ir tiems kurie prieš tai rugštynių nemėgo
QUOTE(rembiene @ 2008 07 02, 02:39)
na neskaiciau visos temos, tačiau pabandysiu parašyti savo receptiką beprotiškai mėgstu rugštynių sjubytę
taigi as darau, su priekoniais sumaisau jautienos faršą, padarau vadinamas galkute paverdu 20minučių, tada dedu smulkiai kubeliais pjaustytas bulvytes ir per smulkią tarką tarkuotas morkas, paverdu apie 15 minučių, įdedu galinos blankos kubelį, prieskonius, druskytę ir pipiriukus pagal skonį, tada dedu plikytas rugštynes ( rugštynes būtinai reikia plikyti, kadangi tokio proceso metu išvalomos tos blogosios rūgštys kurios mūsų pilvukams nėra gerai ) sudėtas rugštynes paverdu 5 minutes, tada išjungiu ir pilu maišant plaktą, žalią kiaušini, na ir gaunas laaaaaabai skani vasariška sriubytė tikrai kas valgė visiems patiko, net ir tiems kurie prieš tai rugštynių nemėgo
taigi as darau, su priekoniais sumaisau jautienos faršą, padarau vadinamas galkute paverdu 20minučių, tada dedu smulkiai kubeliais pjaustytas bulvytes ir per smulkią tarką tarkuotas morkas, paverdu apie 15 minučių, įdedu galinos blankos kubelį, prieskonius, druskytę ir pipiriukus pagal skonį, tada dedu plikytas rugštynes ( rugštynes būtinai reikia plikyti, kadangi tokio proceso metu išvalomos tos blogosios rūgštys kurios mūsų pilvukams nėra gerai ) sudėtas rugštynes paverdu 5 minutes, tada išjungiu ir pilu maišant plaktą, žalią kiaušini, na ir gaunas laaaaaabai skani vasariška sriubytė tikrai kas valgė visiems patiko, net ir tiems kurie prieš tai rugštynių nemėgo
As darau labai panasiai,tik atskrai pakepinu morkyte su svoguniuku ir i sriubyte
QUOTE(Lašelis @ 2004 04 26, 16:22)
As pati rugstyniu sriubos nemegstu, bet mano mama "ileidzia" kazkaip zalia kiausini. Na ir jis toks plaukioja sau , tipo virtas. Dar daro saltibarscius, bet vietoj buroku deda smulkiai pjaustytas virtas rugstynes. Visi kiti priedai lieka.Man tai fe, bet visi valgo apsiputodami.
as irgi ileidziu isplakta zalia kiausini nuo jo sriubyte atrodo labai graziai