QUOTE(Ajuss @ 2004 05 04, 10:40)
Aš irgi rūgštynių sriubą verdu tik su rūkyta mėsyte ar šonine, man taip skaniau
O rūgštynių NIEKADA nenuplikau, man tuomet sriuba būna beskonė - fe. Ir rūgštynes dedu tik tada, kai bulvės jau visai išvirę, dar aišku svogūnų, džiovintų morkų įmetu, virto kiaušinio įpjaustau, bet irgi tik baigiant virti. Valgom su grietine.
Skanaus
O rūgštynių NIEKADA nenuplikau, man tuomet sriuba būna beskonė - fe. Ir rūgštynes dedu tik tada, kai bulvės jau visai išvirę, dar aišku svogūnų, džiovintų morkų įmetu, virto kiaušinio įpjaustau, bet irgi tik baigiant virti. Valgom su grietine.
Skanaus
Pasirodo ne aš viena taip verdu sriubytę.Tik aš kartais bulves isiverdu atskirai į sriuba nededu irgi gana skanu