Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

Ačiū, Pedingtonai, būtų smagu, jei ir aš tilpčiau ax.gif 4u.gif .

Deimushka, kokia šauni Karamelė wub.gif . Be galo patiko thumbup.gif . Labai smagu, kad pamažu atgyja forumas ir atsiranda naujų meškių - aš irgi neištversiu nepasirodžius ax.gif .

Tupsis, 28 cm.

user posted image

Daugiau foto čia. 4u.gif
Atsakyti
Pirmiausia - Deimushka ir Pudra, jūsų meškiai nuostabūs. Labai produktyvios esat biggrin.gif aš tai vis galvoju, kaip čia iki ketvirtadienio pabaigti (na, beveik pabaigti) meškių tonavimui, o jūs dar ir naujus sugebėjot sukurpti 4u.gif
Prisipažinsiu, mečiau tą neatpažinto žvėries galvą į šoną ir pasiuvau bei siuvėliau naują meškiaus galvą. Tikiuosi , kursantės, man atleisite ir suprasite unsure.gif

Pudra, tikrai tilpsi į mano Jazz'iuką dar su visa meškių kompanija biggrin.gif Jazz'e bus vien merginos.... ir meškiai lotuliukas.gif
Atsakyti
Deimushka, kokia simpatiška tavo karamelė wub.gif wub.gif wub.gif

Tupsis tikrai gerulis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Deimushka, kokia gražutė Karamelytė wub.gif O čia jau žiūriu, ir snukutis pakarpytas, ar man tik taip atrodo?

Pudra, aš irgi vis ruošiuosi tokį senobinesnį meškiuką pasiūti, o tavojo Tupsio kas per kailiukas toks mandras thumbup.gif Ir nosytės nereikėjo daug siuvinėti, pats tas gazas thumbup.gif
Atsakyti
Pudra,koks fainas! bigsmile.gif Kailiukas grazus,pedutes,nosyte,ausytes!!! wub.gif
Deimushka,dar karta komplimentai Karamelei wub.gif Ir kailiuko spalva,ir kaip akytes patonotos wub.gif grazute!
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julia B.: 31 sausio 2010 - 22:31
Ačiū, mergaitės už simpatijas Karamelei, man ji irgi labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 01 31, 14:32)
Tikrai-o ką turėti su savim? Na-aliejinius dažus, teptukus, popieriaus lapą-čia tonavimui.O rūbelių siuvimui?

ievuschka, dar pamirsai, kad ir zveriuka tonavimui reikia atsinest lotuliukas.gif

deimushka, labai grazios Karameles nuotraukos! Greitai padarysiu visu savo kursanciu meskiuku nuotrauku koliaza ))))

pudra, fainas man labai tavo Tupsis ir gyvai ir nuotraukose thumbup.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 31, 23:08)
Deimushka, kokia gražutė Karamelytė  wub.gif O čia jau žiūriu, ir snukutis pakarpytas, ar man tik taip atrodo?

Zhuvycia, pakarpytas snukutis mirksiukas.gif

O kadangi JulijaB nepristate antrojo meskiuko nuotraukoje, tai padarysiu as - cia man kitos kursantes meskiukas Krošas. Na va - abu siuti pagal ta pacia iskarpa, o kokie gavosi skirtingi )))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 01 vasario 2010 - 01:03
Labai faini meškutukai wub.gif

O aš grįžau į Tupsį vėl pažiūrėti flirt.gif
Atsakyti
Pudra, labai meilutis tavo Tupsis wub.gif
Atsakyti
kokie meškiai wub.gif

taigi acitiko blogas dalykas, penktadieni mano sūnelis... sudaužė mano kompą sad.gif ir jau bijojau kad visko netekau (tuo pačiu ir info apie lekalus) gerai kad MB nagingas, nupirko naują hardą, šiaip netaip beveik viską perkopijavo iš senojo ir va, šyryt atidavė kaip naują kompiuką bigsmile.gif

ką žadėjau paruošt per savaitgalį nieko nepadariau,
galiu bandyti ketvirtadieniui, nes penktadienį šį tikrai negaliu suplanuota jau 3kartus atideta kelione. aišku, jei oro salygos bus kaip dabar...niekur nevažiuosim, bet sužinosim realiai tai tik ketvirtadieni geriausiu atveju...

o gal kitai savaitei atidedam? jei kas gali šią savaitę ir turi pasiruošę tai aš mielai sudalyvaučiau trečiadieni ar ketvirtadieni rolleyes.gif
(nes ir tonavimui neturiu net mečkio doh.gif )

beja, kada bus užsakymas iš pro bear?
i need sanariuku ir akyčių rolleyes.gif
AČIŪ
Atsakyti
Ačiū, merginos, už komplimentus Tupsiui 4u.gif . Jaučiu sendinti, nučiupinėti ir numyluoti meškiai mane pačią vistik labiausiai traukia ax.gif .

O jau kokios lygios Im-bear mokinių nosytės, kad net akių atplėšt negaliu bigsmile.gif bigsmile.gif . Gal klausykit pridedam dar prie snukučio karpymo susitikimo dar ir nosyčių siuvinėjimo pakartojimą ir jų vaškavimą? Jaučiu, būtų daug kam naudinga g.gif

Ir dar organizaciniai klausimai dėl šitų kursų.

1) Gal vistik sudarykim sąrašą dalyvaujančių, kad Julios B. neišgąsdintume smile.gif ? Juk dalyvauti norės nebūtinai tos pačios mergaitės g.gif . Jums leidus, prirašau visas pasisakiusias, kad norėtų apsilankyti:

Julia B.,
Im-bear,
Mrs Shirley,
Zhuvycia,
Pudra,
Pedingtonas,
Ievuschka...

Atsiprašau, jei kažką praleidau ir visas kitas norinčias prašom prisirašyti mirksiukas.gif

2) Ar nereikėtų atsinešti teptukų, kažkokių dažų, audinio skiaučių siuvimui? Prašau mokytojų patikslinti informaciją ax.gif .

Dėl laiko, mrs Shirley, man asmeniškai tinka ir kita savaitė, bet čia reikėtų tikriausiai, kad prabalsuotų mamytės, kurioms ištrūkt iš namų sudėtinga būna ir reikėtų atsiklausti namų šeimininkės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pudra @ 2010 02 01, 14:29)
bet čia reikėtų tikriausiai, kad prabalsuotų mamytės, kurioms ištrūkt iš namų sudėtinga būna ir reikėtų atsiklausti namų šeimininkės mirksiukas.gif

taip taip, pritariu, užtatt ir siūlau - gal kitą sav? nes šią kiek pamenu buvo deramasi vienom dėl ketvirtad kitoms penktad.?

tai gal sekančios sav. (prieš ilgajį savaitgalį nes 15-16 ne darbo dienos)
koki tarkim ketvirtadienį? ax.gif ar antradieni? ar trečuiadienį hihihi.gif
Atsakyti