Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - X-ta tema

QUOTE(pudra @ 2010 01 30, 14:35)

Opaaaa thumbup.gif
Atsakyti
Man irgi geriau penktadienį, nes ketvirtadienį vaikams teks iki vėlumos namie vieniems sėdėti verysad.gif , bet jei kitaip neišeis, tai ketvirtadienį vistiek sudalyvausiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pedingtonas: 30 sausio 2010 - 16:17
Merginos, prigavau dar vieną slaptą Im-bear ir Zhuvycios talentą ax.gif - snukučių apkarpymas bigsmile.gif . Skubu užfiksuoti šitą faktą mirksiukas.gif ir galvoju, kad gal pasiūkim dar kitam (pardavimų/foto) susitikimui po plaukuotą snukutį, kad merginos galėtų mums pakomentuoti kas kaip ir kur. Ar gal darom atskirą susiėjimą? Manau, kad ne man vienai būtų įdomu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pudra: 30 sausio 2010 - 17:43
QUOTE(pudra @ 2010 01 30, 18:41)
Merginos, prigavau dar vieną slaptą Im-bear ir Zhuvycios talentą  ax.gif  - snukučių apkarpymas  bigsmile.gif . Skubu užfiksuoti šitą faktą  mirksiukas.gif  ir galvoju, kad gal pasiūkim dar kitam (pardavimų/foto) susitikimui po plaukuotą snukutį, kad merginos galėtų mums pakomentuoti kas kaip ir kur. Ar gal darom atskirą susiėjimą? Manau, kad ne man vienai būtų įdomu  ax.gif

Greita panele mirksiukas.gif As tik grizau biggrin.gif Reiks pamastyti, kaip cia geriau padaryti - ar kaip atskira tema, ar sujungti su kuo nors g.gif

As penktadieni negalesiu schmoll.gif O ir skambinau Julijai - ji irgi gali mus priimti ketvirtadieni, o penktadieni turi kitu planu ax.gif

Atsakyti
Dėl snukučių karpymo ir kitokio formavimo tai aš jau užsiminiau seniau, kad gali būti atskiri kursiukai. Nes, ypač karpant, tai darbelio daug, ilgai užtrunka. Bet čia vėlgi - aš savamokslė, IM-bear - kvalifikuotų kursų absolventė mirksiukas.gif Galėsim vėl papildyti viena kitą. Tai aš tariuosi dėl ketvirtadenio su savo žmonėmis, kad mane paleistų?
Atsakyti
Ketvirtadienis-tai ketvirtadienis smile.gif

Pudra-mano mašiniukas peršalo verysad.gif Net intensyvi reanimacija nepadėjo verysad.gif Kažką kitką reiks mąstyt g.gif
Atsakyti
Ievushka su Pudra, aš jus parvešiu, nes labai bandsyiu pas poną MB prašytis į fotosesiją. blush2.gif Jei nesutiks, vistiek parveščiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2010 01 30, 20:21)
Pudra-mano mašiniukas peršalo  verysad.gif Net intensyvi reanimacija nepadėjo  verysad.gif Kažką kitką reiks mąstyt  g.gif

Nieko, taksi visur veža, kur paprašai mirksiukas.gif . Tik tada skambtelk gal man ketvirtadienį apie pietus, kad suderėtumėm kada ir iš kur prašysim mirksiukas.gif . Arba parašyk savo nr į až, nes nesuspėjau užfiksuot praėjusį kartą ax.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2010 01 30, 20:30)
Ievushka su Pudra, aš jus parvešiu, nes labai bandsyiu pas poną MB prašytis į fotosesiją.  blush2.gif Jei nesutiks, vistiek parveščiau  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif . Akys ant kaktos iššoko, kai parašei MB lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2010 01 30, 19:48)
O ir skambinau Julijai - ji irgi gali mus priimti ketvirtadieni, o penktadieni turi kitu planu  ax.gif

rolleyes.gif
O ka reikes tureti siam kursui?reikalingi kokios nors medziagos? blush2.gif
Atsakyti
Visas Antakalnio krypties merginas galiu prigriebti iš kursų, o greičiausiai ir į kursus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pedingtonas @ 2010 01 31, 13:10)
Visas Antakalnio krypties merginas galiu prigriebti iš kursų, o greičiausiai ir į kursus  smile.gif

Valio clap.gif clap.gif clap.gif
Ačiū friends.gif (brūkštelk savo tel. man į až, skambtelsiu, susitarsim dėl laiko)

Tikrai-o ką turėti su savim? Na-aliejinius dažus, teptukus, popieriaus lapą-čia tonavimui.O rūbelių siuvimui?
Atsakyti
Sveikutės, noriu pagirti Ievushkos peliuką, labai labai mielas wub.gif
Del kursiukų, tai ketvirtadienį man tinka 4u.gif
Ir dar noriu pristatyti Jums naują savo namų gyventoją Karamelę, dekui nuostabiai mokytojai Im- bear, kurios dėka ir gimė ši švelni mergaitė wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti