Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

[
Idomu,ar negalima butu cia ikelt foto smile.gif J
[/quote]

Galima ikelti koja, reikia padeti fotografijas internete, tada kai rasai zinute ikopijuoti adresa i ta langeli kuris prasideda http:// ir matai arba nuotrauka arba turi linka. Arba atsiusk nuotraukas az arba ultrav666@gmail.com nu net idomu ar tikrai suš. peda, nu negaliu patiketi kad taip galejo padaryti.
Atsakyti
Sveikos gyvos. Sakykit, ar galima nusiimti gipsą? Tą gipsinę langetę? Aš vakarais nusiimu, naktį miegu be gipso. Kokią funkciją atlieka tas gipsas? Čia tik tam turbūt, kad apsaugoti koją, kad nepriminti ant jos? Sakau, gal čia saviveikla užsiiminėju. O kada tepti tepalą nuo randų? Nes bent jau dabar tai labai didelis randas. Nusipirkau Contratubex, ar jau galiu tepti, ar dar palaukti? Nuo operacijos praėjo tik dvi savaitės. Šiaip gipse turėčiau buti dar 4 savaits (iki gruodžio 22 dienos).
Atsakyti
Sveikute 4u.gif
Kaip sekasi sveikti ? smile.gif Neskauda,ar geri kokius vaistus? Man irgi 2 sav. praejo po operacijos,tik kad as negipsuota tongue.gif
Manau geriau laikytis instrukcijos ,kaip nurode rolleyes.gif As tai si kart nelendu ir nelisiu isvis prie randu,ne darisiu voneliu ko ilgiau,tegul si kart gyja savaime,paziuresiu kaip tada atrodys randas bigsmile.gif Pirmos kojos randas negrazus ir dydelis, truputi per greit nulupau sasus ax.gif
Dar vienas dalykas,pati isemiau siulus,liko tik vienas virbalas tongue.gif Paciai kazkaip geriau,daug laiko turejau,galejau neskubet,tai ir neskaudejo ir ne vieno nepalikau lotuliukas.gif Pvz.,po seseles dar daug siulu buvo like, ilgai po to pati isiminejau. Tai si kart galvoju ir paty sugebesiu tongue.gif
Labai patarciau pasiskaityt sita foruma,i daugeli klausymu rasyt atsakymus ! Ir be to ziauriai idomu thumbup.gif
http://www.plastic-s...read.php?t=1941
Atsakyti
O man siūlus išėmė poliklinikoj. Aš jau einu ir nusimaudyti, taip atsargiai, bet buvau vonioj. Nusipirkau Contratubex tepalo, bet dar netepiau. Va, gipsą tik nusiimu. Gal ir galima, tu visai va be gipso ir nieko. Bet jau kokia baisi man ta koja. Dabar tai jokio grožio. Nu gal praeis, gal su laiku viskas. Dabar tai dar koja ir ištinusi. Brrrr.....
Atsakyti
rando netepiau jokiais tepalais, 2,5 mėn. po operacijos, labai gražiai viskas sugijo, tik dar patinę ir pėdos viršus, kur jungė iš naujo kaulą toks iškilę, tai labai neramina, ar čia man tik patinimas, ar taip ir liks toks pakilimas, neįkišu dar kojos į savo batus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rassi: 29 lapkričio 2010 - 09:27
Sveikos,
Šiandiena man jau 2 mėn. po operacijos.Viskas puikiai,koja nebetinsta,telpa į visus batus,tik dar neišmankštinau gerai,reikėtų dažniau palaužyti pirštą,nes nelankstus ax.gif Randas irgi buvo baisus,tepiau dvi dienos po siūlų išėmimo (taip liepė daktaras), dabar jau randas visai nieko,dar tebetepu,tai tikiuosi nieko ten iš jo nebeliks ax.gif
Atsakyti
sveikos, man labai idomu is kur jus gaunate ta ortopedini bata? kiek perziurejau internete tai niekur neradau informacijos kur toki isigyti. ar cia ligoninej galima gauti? man operacija gruodzio 6, tad kazkaip susizgribau, kad su isoperuota koja nebelaikas bus "shopintis", o pati nerandu. padekite smile.gif
Atsakyti
kiek zinau po operacijos ateina pamatuoja ir padaro tau asmeniskai ta bata.

Kaip visoms pavydziu geraja prasme. As irgi noriu operuotis,bet reik palaukt kol vaikiukas mano paaugs dar kokius metus du. Nes kai paskaitau tai nelabai galima vaiksciot, o maziuka tai reik priziuret ir pampersa pakeist ir panesiot ir pazaist ir.tt. biggrin.gif (1.2 men)
Atsakyti
del vaikiuko ir as pergyvenu kaip bus, nes mano 16 men. tai dabar su sveikom kojom spek gaudyt, o kaip bus po operacijos tai nezinau ar be suspesiu prireplioti kol visu stalciu neisvers. rizikuoju, jeigu bus labai sunku, kita koja operuosiu po metu, o ne po 2 men kaip planavau.
Atsakyti
Aš esu po operacijos, įdėjo gipsą. Iš pradžių irgi planavau tą ortopedinį batą, bet va, jo neprireikė. Neskubėkit su batu.
Atsakyti
pasidalinkite patirtimi. man jau 2,5 mėn. po Lapidus operacijos, bet operuota koja dar didesnė už kitą. Kur keltis tai ten jaučiasi kaulas, lygtai ir neištinę .Aš jau pradedu galvoti, kad gal man blogai tuos kaulus sudėjo ir visą laiką ta vieta bus aukštesnė verysad.gif Ar kam taip buvo?
Atsakyti
mergaitės, kaip gyja kojytės?
Atsakyti