Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

QUOTE(rassi @ 2010 12 15, 10:26)
O man dar skauda ir neįkišu kojos į batus, nors greit bus 3 mėnesiai. Šeimos gydytoja jau nori uždaryti biuletenį, bet aš vis dar šlubuoju eidama ir vakare labai skauda, nors stengiuosi nevaikščioti, tik vaiką į darželį nuvedu. Kiek paskaitau, kitom kažkaip greičiau sugyja..

verysad.gif verysad.gif verysad.gif dieve, dieve...
Tai gydytoja i darbeli varo? O ir dirbt, kaip suprantu, nelabai dar gali??? verysad.gif
Man atrodo, jei skauda, tai turi testi...
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif

niu kaip jauciates,kaip kojytes? ax.gif

man snd lygiai savaite smile.gif nu ir nzn,paskauda minimaliai,vaistus sumazinau iki 2 tab per para,db vakare geriau,kad gerti...bandysiu gal ryt isvis nebegerti be reikalo g.gif

patinsta,atrodo,kad pirstai nusaudys,kaip chlapuskes tos lotuliukas.gif doh.gif ...praeina ir vel patinsta,jau ir vaikscioti zymiai lengviau,jau ir kavos i kambari pati atsinesu thumbup.gif nors dar 5 sav su tais batais ir tvarsciais doh.gif bet kaip nors,tikiuos kuo toliau,tuo lengviau bus bigsmile.gif

uz sav perrisimas ax.gif

kazin,man tuos varztus isims blink.gif kad kaip kalbejom nicnieko apie tai nesake,sake sudes ir vsio. po operacijos pasake po 2 sav perrisimas,dar po 4 tvarsciu nuemimas,apie joki varztu isemima nesake,kaip ir apie siulu istraukima g.gif blink.gif

greito,gero gijimo Jums 4u.gif
Atsakyti
man varžtus sakė reikės imti po pusės metų, neįsivaizduoju kokia ten vėl procedūra, ar tik pasiskambinti ir nueiti, ar reikia vėl siuntimo ir t.t., na bet dar toli.
kojytę skauda ir vaikštant ir ramybės būsenoje, aišku tas skausmas galima kentėti, bet ne taip, kad jau būtų sveika, O gydytoja tai gal galvoja, kad meluoju, bet tikrai skauda, ypač dabar kai taip slidu gatvėse, tai įtempta ta koja.
Atsakyti
16 d. po operacijos. Patinimas praeina po mazu ir melynumas irgi. Po truputi gyja zaizda. Tvarstyti jau seniai nebereikia (pasak gydytojo - tik 2 d. po siulu isemimo), bet as visgi perrisineju, kojos slapinti dar nedristu. Su batu dar nevaikstau, schmoll.gif dar skauda, kankinuos su ramentais.... Nuo skausmo vaistu nebegeriu, tik retkarciais nakciai. Kai pabunu ilgiau nuleidus koja - tirpsta, bet siaip jau jauciasi pagerejimas.
Sapnuoju, kaip VAIKSTAU... unsure.gif labai pasiilgau sporto... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Man po operacijos 17 dienų, visai neskauda, bet vaikštau su gipsu + batas. Einu į vonią, tik kojos stengiuosi nekaitint, iškėlus ant krašto laikau lotuliukas.gif . Pabandžiau vos priminti kulnu be gipso ir bato, nes iš principo man kulnu minti galima, tai vos akyse nepažaliavo unsure.gif fear.gif .Ta koja kažkokia silpna, nesava, ar iš baimės nelaiko, na ir skauda minant.unsure.gif .
O su apmuturiuota koja visai laisvai judu, ir parduotuves apeinu, tik nevairuoju.
Žaizda visai užsitraukusi. thumbup.gif
Randas mano kokie 8- 10 cm. toks nelabai, MB sako, argi dabar tokius daro? g.gif O kokie jūsų randai, ir kada pradėjote tepti tepalais nuo randų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringa.jn: 17 gruodžio 2010 - 14:27
rassi,tikiuos rasi bendra kalba su gydytoja 4u.gif

credo,niu va,visai gerai viskas klostosi thumbup.gif

o as dar nzn koks mano randas ir tie tvarsciai kaip ilgai man "pazadeti" unsure.gif ketvirtadieni perisimas,tai galbut pamatysiu ka ten padare su tom mano kojikem doh.gif

visa savaite is namu neisejus,po namus irgi ne kazka padarau,bet jau vakar ejau dulkes valinetis,nemato vyras ju doh.gif grindis, kad isploves...plausiu snd pati,nenoriu kabinetis,jau ir taip su vaikais duodasi susiles lotuliukas.gif t.y. "sedi" namie su vaikais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2010 12 17, 16:28)
rassi,tikiuos rasi bendra kalba su gydytoja  4u.gif

credo,niu va,visai gerai viskas klostosi  thumbup.gif 

o as dar nzn koks mano randas ir tie tvarsciai kaip ilgai man "pazadeti"  unsure.gif ketvirtadieni perisimas,tai galbut pamatysiu ka ten padare su tom mano kojikem  doh.gif

visa savaite is namu neisejus,po namus irgi ne kazka padarau,bet jau vakar ejau dulkes valinetis,nemato vyras ju  doh.gif grindis, kad isploves...plausiu snd pati,nenoriu kabinetis,jau ir taip su vaikais duodasi susiles  lotuliukas.gif t.y. "sedi" namie su vaikais  lotuliukas.gif

Siūlus turbūt ištrauks tau kai perrišinės.
Va, va, ir aš vos grįžusi iš ligoninės puoliau tvarkytis, nemoka tie vyrai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ir dar kalta jaučiuosi, kad jam vienam tenka vaikus į mokyklas, būrelius vežioti, iš pradžių ir" valgyti darė", bet labai jau visiems nusibodo kiaušinienė, koldūnai ir picos essen.gif , dabar jau pati gaminu.
Atsakyti
dar pratesė nedarbingumą iki švečių, gal ir iki naujų metų išeis. nesuprantu, kodėl man nepraeina tas patinimas. \
Jo, su vytais tai sunku. Maniškis 5 savaites, kol su ramentais šokinėjau viską darė, ir valgtyti ir kambarius tvarkė, bet man nervai imdavo, kad kas nors ne vietoj padėta ar dulkių yra. Tokiabejėgė jausdavausi. Dar dukrytė 6 metukų padėdavo, bet tokia ten pagalba. Tik pagalvodauvau, gerai kad mums taip laikinai, o kur žmonės tampa invalidais visam gyvenimui, oi kaip sunku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rassi: 18 gruodžio 2010 - 14:17
mane irgi varo i nevilti tas bejegiskumas unsure.gif na bet kaip nors,tikrai,aciu D,kad ne visam gyvenimui taip unsure.gif

bandziau vakar vaistu negerti,tai i vakara skaudejo jau taip normaliai,na manau,gal per daug noriu,vos savaite po operacijos... tai snd ryte jau isgeriau diclofenac tablecike... siaip jau vaikstosi lengviau,jau ir be ramentu paeinu,tiesa,labai nepatogu,rura atkisus ant tu kulnu,bet... biggrin.gif

sveikstam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rassi @ 2010 12 18, 15:17)
dar pratesė nedarbingumą iki švečių, gal ir iki naujų metų išeis. nesuprantu, kodėl man nepraeina tas patinimas. \
Jo, su vytais tai sunku. Maniškis 5 savaites, kol su ramentais šokinėjau viską darė, ir valgtyti ir kambarius tvarkė, bet man nervai imdavo, kad kas nors ne vietoj padėta ar dulkių yra. Tokiabejėgė jausdavausi. Dar dukrytė 6 metukų padėdavo, bet tokia ten pagalba. Tik pagalvodauvau, gerai kad mums taip laikinai, o kur žmonės tampa invalidais visam gyvenimui, oi kaip sunku.

Ar tau visa koja patinusi? Man tai dabar ištinusi ta vieta, kur pjūvis. Kažkur skaičiau, ar sapnavau kad tinsta tol, kol tie varžtai būna kojoje, bet man daktaras apie jų traukimą nieko nesakė g.gif
Atsakyti
QUOTE(neringa.jn @ 2010 12 18, 22:19)
Ar tau visa koja patinusi? Man tai dabar ištinusi ta vieta, kur pjūvis. Kažkur skaičiau, ar sapnavau kad tinsta tol, kol tie varžtai būna kojoje, bet man daktaras apie jų traukimą nieko nesakė g.gif

nu ne, pazistu zmogu, kuris 5 metus sekmingai su varztais vaiksto iki siol.
Mano gyd. kazka pralemeno, kad reikes kada nors isiminet, nes gali su laiku trukdyt, bet po to pasake: "na, bus matyt".

rassi
EdAn

Palaikau. Bejegiskumas - ziaurus dalykas schmoll.gif
Ziauriai nervina smulkmenos, kad negali pasokti ir pakelti tai, kas blogai guli, sutvarkyti taip, kaip tu nori. Jauties kaip senatveje - jei jau atsikelei, paziuri - ka cia dar tuo paciu pakeliui padaryt biggrin.gif

Siandien pabandizau uzsideti ortopedini bata ir padaryti pirmuosius zingsnius. ax.gif Aciu Jusu visu patarimams, nes kitaip turbut buciau net nebandzius. Pirma: supratau, kad nors gyd sake kojos daugiau nebintuoti, tam, kad vaikscioti is tikruju reikia daugiau tvarsciu, as elastini binta panaudojau ir mint bandziau ne tik peda, bet ir isorine pedos puse. Antra: supratau, kad man parinko per dideli bata g.gif ar batas netinkamas, g.gif bet jis bent 2 dydziais per ilgas, gaunasi, kad tos vietos, kurios negalima mint, ant jos ir eina visas svoris blink.gif blink.gif reikia pastumpt koja i prieki. Tada gal 5 min atsargiai bandziau pavaikscioti, bet po to pradejo l. skaudet koja, teko gert ketanova. Pasirodo, per anksti... sad.gif
Ar galetumet, mergaites, paaiskinti kaip atrodo, ar idet ortopedinio bato nuotrauka, man kazkaip atrodo, kad tas batas ne toks, kos turetu buti... unsure.gif kazkaip jis man nelabai padeda....

Atsakyti
credo,va mano kurpaites ir cia dar skirtingi dydziai,vienas per didelis,bet db jau abu vienodus turiu biggrin.gif tiesa,foto nekokybiksa,tel fotkinta,bet vaizdas matosi,bato,ne ismetytu zaislu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti