Gal kas operavotes kauno Klinikose pas Pociu?
Bet ziuriu,kiek daug zmoniu turi tokia problema isivaizdavau,kad as tik viena ja turiu 
QUOTE(EdAn @ 2010 12 12, 19:31)
na,man operavo abi kojas,ir jau ta pacia diena state,leido minti kulnu,bet vienoj kojoj traska kazkas,nemoku as dar eiti,nzn nei kaip ta koja statyti
jau nervina
nzn kaip tas 6 sav su tais batais,ramentais ir apmuturiotom kojom isbuti...3 diena snd,o man kaip 3 savaite jau atrodo 
Bet kaip saunu, 3 dienos, o jau ant koju... Smagu. O traskejimas praeis, manau. As kai manksta dariau irgi traskejo. Taip keista ir nemalonu, bet reikia. Dabar nemankstinu, nes d.pirstas istyno. Laukiu, kol praeis.
QUOTE(Credo @ 2010 12 13, 08:09)
Bet kaip saunu, 3 dienos, o jau ant koju... Smagu. O traskejimas praeis, manau. As kai manksta dariau irgi traskejo. Taip keista ir nemalonu, bet reikia. Dabar nemankstinu, nes d.pirstas istyno. Laukiu, kol praeis.
reikes ir man mankstinti,nes db tokie nerangus tie pirstai...ta diena kaip operavo,kol skausmo nejauciau,tai lanksciau kaip norejau,o va db jau tik vos pirmyn atgal,neiseina sulenklti pirstu (na taip,kaipvarnai ant sakos tupint
siaip skausmas toks mazytis,aisku geriu nuskausminamus,nbet galvoju gal jau mazinti juos,kolneskauda tol negerti,kolkas reguliariai pagal valandas vartoju...
sunkiausia tai atsistoti man kolkas,o jau kaip pakylu,tai ir "lekiu" jau
visom
Sveikutės
.
Man šiandien išėmė siūlus, vienas juokas, depiliacija skausmingesnė.
Stebina kitkas: paklausiau daktaro kada pradėti mankštinti, sako- anksti dar, bet jūs visos vos ne nuo pirmų dienų mankštinate
Vėl suvyniojo tą koją, tarpupirščio liepė neišsiimt,nes kpsulė pasislinks, šlapinti galima, ir kol sueis 6 savaitės minti kulnu, tada kojytės fotosesija ir į laisvę.
Man šiandien išėmė siūlus, vienas juokas, depiliacija skausmingesnė.
Stebina kitkas: paklausiau daktaro kada pradėti mankštinti, sako- anksti dar, bet jūs visos vos ne nuo pirmų dienų mankštinate
Vėl suvyniojo tą koją, tarpupirščio liepė neišsiimt,nes kpsulė pasislinks, šlapinti galima, ir kol sueis 6 savaitės minti kulnu, tada kojytės fotosesija ir į laisvę.
QUOTE(neringa.jn @ 2010 12 12, 16:23)
Mano gydytojas aiškino, kad kaulas pjautas yra priekinėje pėdos dalyje, be to sutvirtintas varžtais ir plokštele, todėl minant vien tik kulnu niekas ten nesusijudins, gal credo kažkas panašaus daryta, todėl ir leido minti.
Man ramentai irgi buvo per dideli, nes internetu nesimatavusi užsisakiau, tai vyras nulupo viršų, kur į pažastį dedam, pripjovė ir vėl užmovė tą viršų
. Mano ramentai aliuminiai, jei turite medinius tai netinka.
Man ramentai irgi buvo per dideli, nes internetu nesimatavusi užsisakiau, tai vyras nulupo viršų, kur į pažastį dedam, pripjovė ir vėl užmovė tą viršų
Aš su pažastiniais ramentais taip ir neišmokau gyventi, spaudė jie man, nors tu ką. Turėjau pasiskolinusi dar alkūninius, tai su jais ir gyvenau 5 sav.
kiek suprantu lt neduoda ramentu?
savus reikia tureti?
cia dave ramentus,dave batus,dave vaistus,kainavo tik nuvaziavimas i ligonine ir grizimas
cia dave ramentus,dave batus,dave vaistus,kainavo tik nuvaziavimas i ligonine ir grizimas
QUOTE(EdAn @ 2010 12 13, 20:26)
kiek suprantu lt neduoda ramentu?
savus reikia tureti?
Po operacijos prasem sesutes vaikstukus atnest, kad i tualeta nueit, tai "anti" atnese
Dabar mastau - vien tik uz Pradaxa vaistus sumokejau virs 300 Lt. O kur dar antibiotikai, tepalai, tvarsciai, vaistai nuo skausmo... ir t.t. ai, dar batas...
Nu, as laaaaabai pagalvosiu del antros kojos
Ramentai per auksti ziauriai, trumpint negaliu, nes nuomuoti...
vakar buvau pas gydytoją prisiduoti, tai leido jau minti ant kulno ir išorinės dalies (ant visos pėdos po kokios savaitės). poryt bus 6 sav. po operacijos. Bet kaip skauda
mielai ir toliau šokinėčiau
šiaip tai sakė viskas gyja super, koja ištinusi minimaliai (bet vistiek į batus neįkišu
) dar klausiau dėl varžtų, sakiau, bijau traukti, gal galėsiu su jais ir pasilikti... sakė "pati atlėksi išsikrapštyti, kai pradės lįsti lauk"
bet kad jie mane jau dabar nervuoja - pagaliau supratau, kas ten girgžda
o su ramentais tai Panevėžyje problemos
Vilniuje ir Kaune radau kur nuomoja, o pas mus - tik pirkti
tai dar gerai, kad paskutinę dieną susizgribau, susiradau per skelbiu.lt ir parsisiunčiau autobusu t.p. dieną - nebūtų leidę iš lovos lipti
gerus vokiškus "teleskopinius", aukštis reguliuojasi
galėsiu paskolinti čia vietoj, jei kuriai reikės
o šiaip prieš operaciją niekas dėl tų ramentų neįspėjo, ~ turi pati, mergaite, susiprasti, kad reikės tokio daikto
QUOTE(mondesar @ 2010 12 14, 10:15)
vakar buvau pas gydytoją prisiduoti, tai leido jau minti ant kulno ir išorinės dalies (ant visos pėdos po kokios savaitės). poryt bus 6 sav. po operacijos. Bet kaip skauda
mielai ir toliau šokinėčiau
šiaip tai sakė viskas gyja super, koja ištinusi minimaliai (bet vistiek į batus neįkišu
) dar klausiau dėl varžtų, sakiau, bijau traukti, gal galėsiu su jais ir pasilikti... sakė "pati atlėksi išsikrapštyti, kai pradės lįsti lauk"
bet kad jie mane jau dabar nervuoja - pagaliau supratau, kas ten girgžda
Vilniuje ir Kaune radau kur nuomoja, o pas mus - tik pirkti
tai dar gerai, kad paskutinę dieną susizgribau, susiradau per skelbiu.lt ir parsisiunčiau autobusu t.p. dieną - nebūtų leidę iš lovos lipti
gerus vokiškus "teleskopinius", aukštis reguliuojasi
galėsiu paskolinti čia vietoj, jei kuriai reikės
o šiaip prieš operaciją niekas dėl tų ramentų neįspėjo, ~ turi pati, mergaite, susiprasti, kad reikės tokio daikto 
Jus operavo Bisigirskas?
QUOTE(rassi @ 2010 12 14, 16:40)
Jus operavo Bisigirskas?
taip, labai fainas gydytojas
taip, labai geras gydytojas. O man dar skauda ir neįkišu kojos į batus, nors greit bus 3 mėnesiai. Šeimos gydytoja jau nori uždaryti biuletenį, bet aš vis dar šlubuoju eidama ir vakare labai skauda, nors stengiuosi nevaikščioti, tik vaiką į darželį nuvedu. Kiek paskaitau, kitom kažkaip greičiau sugyja..