[quote=EdAn,2011 01 21, 13:57]
sveikos
niu prisiduodu... tiesa sakant nera net ko labai pasakoti

nueme man tuos tvarscius,atidaviau gagos batus,dave dar kitus batus,labai nepatogus,mano koja kaip menka,turiu labai uzspausti lipioskes,nes isslenka visa koja i prieki,galas tuscia lieka,siaip tie batai toki paprasti,pagrindas tame,kad padas labai kietas,na cia kad maziau koja lankstytusi...nzn kodel taip,sako savaite,max 2 juos panesiok...apie jokius mankstinimus niekas nieko nesako,taip kad,neringa,negaliu nieko patarti

eisiu pati tema perversiu,info paieskoti,ka darytui,kokius pratimus
desine koja viskas ok,nei skauda,nyksti palankastau dar taip normaliai,na nera,kaip pries op,bet pvz galiu suriesti i apacia,kaip cia paaiskinti,na kaip katinas eina pvz nagus suleides,galiu pirsta ant pirsto sudeti

o va su kaire nieko panasaus,ji man ir tokia skaudi,siaip tai db namie as be tu batu vaikstau,tik stengiuos nelankstyti dar pedos normaliai,jei atvirai,tai man su tais gagos batais buvo geriau,jau buvau ipratus ir gan nemazai nuveikdavau
na kas jau ta patyre,mane supras

nemoku vaikscioti normaliai...
kada jau galiu tepti tepaliuka nuo randu?? aplink pjuvi man ten taip viskas sudziuve,matomai istepta kazkuom buvo...daug maz vakar apsiploviau kojas,bijau dar lb ten sveisti,tai dar visas suzymejimas matosi
kojos kazkiek patine,teisingiau padas
Keista, LT tai negirdėjau, kad iė vienų batų į kitus kištų, kiek jau reikia, tiek vaikštom ant kulnų ir vsio
Jei tau liepė pėdos nelankstyti, tai savavališkai gal ir nemankštink, dar pakenks kam
O šiaip labai smagu girdėti, kad nors viena koja judri ir neskausminga

, nes man kai tą batą nuėmė pirštas beveik nejudėjo, tino ir skaudėjo žiauriai.
O tepalą nuo randų jau gali tepti, ir plauti gali drąsiai