Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

sveikos 4u.gif

niu prisiduodu... tiesa sakant nera net ko labai pasakoti unsure.gif nueme man tuos tvarscius,atidaviau gagos batus,dave dar kitus batus,labai nepatogus,mano koja kaip menka,turiu labai uzspausti lipioskes,nes isslenka visa koja i prieki,galas tuscia lieka,siaip tie batai toki paprasti,pagrindas tame,kad padas labai kietas,na cia kad maziau koja lankstytusi...nzn kodel taip,sako savaite,max 2 juos panesiok...apie jokius mankstinimus niekas nieko nesako,taip kad,neringa,negaliu nieko patarti verysad.gif eisiu pati tema perversiu,info paieskoti,ka darytui,kokius pratimus doh.gif
desine koja viskas ok,nei skauda,nyksti palankastau dar taip normaliai,na nera,kaip pries op,bet pvz galiu suriesti i apacia,kaip cia paaiskinti,na kaip katinas eina pvz nagus suleides,galiu pirsta ant pirsto sudeti biggrin.gif o va su kaire nieko panasaus,ji man ir tokia skaudi,siaip tai db namie as be tu batu vaikstau,tik stengiuos nelankstyti dar pedos normaliai,jei atvirai,tai man su tais gagos batais buvo geriau,jau buvau ipratus ir gan nemazai nuveikdavau unsure.gif
na kas jau ta patyre,mane supras ax.gif nemoku vaikscioti normaliai...

kada jau galiu tepti tepaliuka nuo randu?? aplink pjuvi man ten taip viskas sudziuve,matomai istepta kazkuom buvo...daug maz vakar apsiploviau kojas,bijau dar lb ten sveisti,tai dar visas suzymejimas matosi doh.gif
kojos kazkiek patine,teisingiau padas ax.gif

tiek daug prirasiau,o nieko gero,isliejau savo padrikas mintis 4u.gif o dabar begu su maziais pusryciauti ir i darziuka viduriuka vesiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 21 sausio 2011 - 12:58
[quote=EdAn,2011 01 21, 13:57]
sveikos 4u.gif

niu prisiduodu... tiesa sakant nera net ko labai pasakoti unsure.gif nueme man tuos tvarscius,atidaviau gagos batus,dave dar kitus batus,labai nepatogus,mano koja kaip menka,turiu labai uzspausti lipioskes,nes isslenka visa koja i prieki,galas tuscia lieka,siaip tie batai toki paprasti,pagrindas tame,kad padas labai kietas,na cia kad maziau koja lankstytusi...nzn kodel taip,sako savaite,max 2 juos panesiok...apie jokius mankstinimus niekas nieko nesako,taip kad,neringa,negaliu nieko patarti verysad.gif eisiu pati tema perversiu,info paieskoti,ka darytui,kokius pratimus doh.gif
desine koja viskas ok,nei skauda,nyksti palankastau dar taip normaliai,na nera,kaip pries op,bet pvz galiu suriesti i apacia,kaip cia paaiskinti,na kaip katinas eina pvz nagus suleides,galiu pirsta ant pirsto sudeti biggrin.gif o va su kaire nieko panasaus,ji man ir tokia skaudi,siaip tai db namie as be tu batu vaikstau,tik stengiuos nelankstyti dar pedos normaliai,jei atvirai,tai man su tais gagos batais buvo geriau,jau buvau ipratus ir gan nemazai nuveikdavau unsure.gif
na kas jau ta patyre,mane supras ax.gif nemoku vaikscioti normaliai...

kada jau galiu tepti tepaliuka nuo randu?? aplink pjuvi man ten taip viskas sudziuve,matomai istepta kazkuom buvo...daug maz vakar apsiploviau kojas,bijau dar lb ten sveisti,tai dar visas suzymejimas matosi doh.gif
kojos kazkiek patine,teisingiau padas ax.gif

Keista, LT tai negirdėjau, kad iė vienų batų į kitus kištų, kiek jau reikia, tiek vaikštom ant kulnų ir vsio rolleyes.gif
Jei tau liepė pėdos nelankstyti, tai savavališkai gal ir nemankštink, dar pakenks kam g.gif
O šiaip labai smagu girdėti, kad nors viena koja judri ir neskausminga thumbup.gif , nes man kai tą batą nuėmė pirštas beveik nejudėjo, tino ir skaudėjo žiauriai.
O tepalą nuo randų jau gali tepti, ir plauti gali drąsiai 4u.gif
Atsakyti
neringa,keista ir man,del tu batu,bet jie paprasti batai,lygiu ir labai kietu padu,daugiau nieko ten is ju...aplamai as net isigandus jau buvau,nueme,man ten viska apipurske ta randa,paskui ziuriu vel ima bintus tuos blink.gif paskui sako,tai gal kojines turit doh.gif as ir batus turejau...

itilpau i batus,bet visgi ejau su tais kietais iki darzo,tikra undine,su gagos batais daug geriau sekesi,bet manau normalu...visgi ipratau prie ju,siaip man nesake,kad nelankstyti pedos,tik pasake,kad tie batai saugesni padui unsure.gif

liepe pajudinti pirstus,na apie desine jau rasiau,siaip pajudinu ir kaires,bet skirtumas didziulis

idomu,kaip kitom mergiukam?

o jus mankstinat pirstus kaip suprantu,su ranka juos lankstot ar patys kiek lankstosi?
Atsakyti
QUOTE(EdAn @ 2011 01 17, 16:59)
juja  4u.gif  greito,sklandaus gijimo tau  4u.gif

o as laukiu 4nio,turetu islaisvinti mane is gagos batu,tvarsciu...bijau  unsure.gif
gavau tepaliuko jau nuo randu  thumbup.gif

Aciukas 4u.gif Jums irgi sveikatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(neringa.jn @ 2011 01 17, 20:21)
Ar didelis buvo iškrypimas ir ar dėjo kokią plokštelę su varžtais?
Prie bato greit priprasi, aš ir parduotuves apeidavau mirksiukas.gif , tik lauke net iki mašinos labai sunku nueiti būdavo per sniegą.
SVEIK 4u.gif

Aciu 4u.gif
Nemazas, turi abi skubiai per siuos metus isuoperuot, kad nereiktu deti ploksteles. Kolkas dejo tik 2 varztus.Ir leido minti ant kulno jau kita diena, bet as tik nuo treciadienio minu ir visai nieko, tik greitai koja pavargsta, tai vis turiu prigulti - pailseti.
Atsiprasau uz rasta, kazko uzstrigo LT meniu. doh.gif

Gagini bata pirkau pati uz 70 lt., o apie jokius kitokius batus kalbos nejo. g.gif Kiek teko girdet po to teks ieskotis avalynes paciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 21 sausio 2011 - 17:43

o jus mankstinat pirstus kaip suprantu,su ranka juos lankstot ar patys kiek lankstosi?
[/quote]
Kad man kai jau liepė mankštinti, praėjus 6 sav. po operacijos, tas pirštas po kokį milimetrą tejudėjo aukštyn- žemyn, su ranka reikia per jėgą lankstyti, tai net ašaros tryško, cry.gif , dabar jau mažiau skauda ir daugiau lankstosi, bet iki neoperuoto piršto dar oi, oi, oi kiek trūksta doh.gif
Atsakyti
[quote=Credo,2011 01 10, 12:20]
Pradejau minti pilna peda, atsirado ziaurus ikyrus skausmai sad.gif Bet skauda kitaip, nei po operacijos, toks jausmas, lyg varztus jausciau, nes duria butent ten... Gal tai psichologiskai?.. g.gif Ar galeciau varztus jaust?

Man prieš kelias dienas išėmė vržtus. Man nuo jų buvo bloga, iki alpimo. Sakė, kad taip gali būti. Varžtus išėmė, iškart palengvėjo. Dabar kitą savaitę turi išimti siūlus. Koją statu irgi daugiau šonu, šleivai. O reiktų stengtis minti pilna pėda? Dar kažkaip nejauku.
Operavo mano koją lapkričio mėn. Norėčiau operuotis jau ir antrą. Kaži, ar ne per anksti. Gal kas operavosi? Jei bandyčiuau operuotis kitą koją kovo mėnesį? Ar labai sunku? Vasarą taip norėčiau jau atostogauti ir vaikščioti normaliai.
Atsakyti

Man prieš kelias dienas išėmė vržtus. Man nuo jų buvo bloga, iki alpimo. Sakė, kad taip gali būti. Varžtus išėmė, iškart palengvėjo. Dabar kitą savaitę turi išimti siūlus. Koją statu irgi daugiau šonu, šleivai. O reiktų stengtis minti pilna pėda? Dar kažkaip nejauku.
Operavo mano koją lapkričio mėn. Norėčiau operuotis jau ir antrą. Kaži, ar ne per anksti. Gal kas operavosi? Jei bandyčiuau operuotis kitą koją kovo mėnesį? Ar labai sunku? Vasarą taip norėčiau jau atostogauti ir vaikščioti normaliai.
[/quote]
Sveika 4u.gif
Kiek skaičiau, tai kitą koją galima operuoti ne anksčiau kaip po pusės metų, bet tiksliai pasakyti gali tik gydytojas, kiekvienam individualiai rolleyes.gif
O kuo pasireiškė tau tas blogumas dėl varžtų? Pas mane irgi dėti varžtai ir dar plokštelė, tai koja skauda einant, ir patinusi nuolat, o kartais tiesiog gulint vakare taip įdomiai sugelia unsure.gif Be to tas sąnarys kur gurniukas toks kaip nesavas, sustingęs ryte, o kartais irgi patinsta.
Atsakyti
Na tas blogumas - sunku pasakyti. Sakudėti tai neskaudėjo ypatingai, bet atrodo, oro trūksta, toks erzinimas. Pirmą kartą nesupratau, kad gali būti nuo varžto. O jau po to tai tikrai vis tų blogumų daugėjo. Nuėjau į ligoninę, sakau, man bloga nuo to varžto. Davė vaistų prieš uždegimą. Savaitę pagėriau vaistų, tada išėmė tuos varžtus. Gal čia ir psichologinis momentas, nes šiaip mano organizmas nepriima jokių svetimkūnių (taip man buvo ir su spirale). Tiesiog jaučiuosi labai prastai.
Atsakyti
Sveikos mergytes, kaip jusu kojytes?
EdAn
As kazkaip pagalvojau, jei isimines varztus tai pjaus per ta pati randa, tai gal jo ir nereikia dabar tepti nuo randu?
Kaip kitom mergaitem buvo?

guruguru
Gal čia ir psichologinis momentas, nes šiaip mano organizmas nepriima jokių svetimkūnių (taip man buvo ir su spirale).

Man tas pats, organizmas viska atmeta, net auskaru nesiot negaliu. Ir man tai nera psichologinis dalykas, tiesiog nepriima organizmas. Nezinau, kaip cia bus su tais varztais, jauciu pati prasysiu juos traukt lauk kuo greiciau...

Del to pirsto mankstinimo ir atsistatymo, gal is senbuviu kas pasakys, po kiek laiko jis pasidaro jau normaliai lankstus, kaip anksciau?

Va, pasidalinsiu patirtimi. Pradejau det kompresus nuo tinimo is kopusto lapo. Matau rezultatus, padeda bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na man jau daug daug geriau,desine koja isvis nieko nejauciu,kaire dar tokia biski nesava...ikisu i normalius batus,tiesa jie pilni (anksciau laisvi buvo) bet svarbu-ikisu smile.gif

nejauciu jokio nepatogumo del tu varztu,nemanau,kad man juos reikes imti...kol su gagos batais buvau apimdavo toks jausmas,kad juos jauciu,bet tas jautimas toks buvo,kad uzspaudus tas lipioskes atrode remiasi i koja jie...nemoku paaiskinti doh.gif db nieko nejauciu thumbup.gif

netepu dar rando,laukiu kol sasai visi nukris ax.gif

tiesa,lb dziaugiuos,kad pasidariau abi kojas iskart,nzn ar buciau antrai pasiryzus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EdAn: 23 sausio 2011 - 23:17
sveikos 4u.gif
Man tai sake, kad neisims tu varztu. Kolkas dar tik antra savaite po operaijos, tai tas jausmas toks sunkiai suvokiamas, atrodo, kad randa maudzia. O skaudena tai irgi kai netinkamai uzsisegu ta bata
(kaip EdAn rase).
Man dar vienas klausimelis - ar labai skauda, kai siulus isimineja?, nes sesele sake, kad skaudes, o man jau treciadieni teks patirt ta dziaugsma. doh.gif

EdAn, kiek jau laiko tau po operacijos 4u.gif Ydomu, kada as galesiu gryzt i darba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 24 sausio 2011 - 12:49
QUOTE(Jūja @ 2011 01 24, 10:46)
Man dar vienas klausimelis - ar labai skauda, kai siulus isimineja?, nes sesele sake, kad skaudes, o man jau treciadieni teks patirt ta dziaugsma. doh.gif

EdAn, kiek jau laiko tau po operacijos 4u.gif Ydomu, kada as galesiu gryzt i darba?

siulu man neisiminejo,va db su sasais jie nukraiciojo,viduj matomai istirpo...

man db ketvirtadieni lygiai 7 savaites bus,jauciuos juikiai thumbup.gif
sunkiausia buvo pirmos dienos po op,ir pora dienu nuemus batus ax.gif
Atsakyti