QUOTE(mondesar @ 2010 11 07, 13:58)

tupiu namie jau trečia diena po operacijos (11.03) tai gerai, kad paskutinę dieną prieš ligoninę prisiminiau, kad yra toks daiktas, kaip ramentai, spėjau dar parsisiųsti - nežinau, ka būčiau dariusi

operavo gyd. Bisigirskas (Panevėžys), tikrai labai fainuolis
buvau atsivežusi į ligoninę vokelį, bet taip ir nesugebėjau paduoti
tik va labai kvaila situacija

kažkaip vos iš ligoninės išėjus (ar grynas oras paveikė, ar šiaip per daug atsipalaidavau) nespėjau iki mašinos nušlubuoti, susverdėjau, pasvirau į kitą pusę nuo vyro ir gal dešimtadaliui sekundės operuotos kojos pirštu atsirėmiau į žemę

skausmas - nemoku pasakyti, pirmąją naktį taip neskaudėjo

bet tik vos vos, iškart pakėliau koją, ir vyras jau sugriebė

tai va dabar man baisiausia problema - ar galėjo ta akimirka visą operaciją šuniui ant uodegos paleisti

išeinant iš ligoninės visai neskaudėjo (gal dar naktiniai vaistai turėjo įtakos), o paskui jau grižus truputį skaudendavo, bet gydytojo išrašytus nuskausminamuosius gerdavau tik nakčiai... kažkaip ta koja ištinusi

vyras sako, nenorėk, kad po tokios operacijos netintų

tai dabar sėdžiu koją užkėlusi ir galvoju, ar skambinti rytoj į ligoninę prisidavinėti gydytojui dėl savo nerangumo

gal vėl siųstų rentgeną darytis

kažkaip nepatogu

jaučiuosi tokia višta
operaciją man su varžtais darė
Papildyta:
QUOTE(rassi @ 2010 11 07, 17:14)
mane taip pat operavo gyd. Bisigirskas ir ne tik tą kauliuką nupjovė, bet pėdosd kaulą tvarkė, varžteliais tokiais. Žinokit, man jau 7 savaitės praėjo, o koja dar ištinusi, į jokius batus nelenda, tik į kedus be raištukų. O pirmas savaites tai iš viso buvo kaip kaladė, mėlynuodavo, juoduodavo ta koja. Tai labai neišsigąskite, jei greitai nepraeis. O dėl netyčinio priminimo, tai man gydytojas sakė, kad nieko tokio, tvirtai ten viskas padaryta, jei nesmarkiai užsigavote, tai gal nieko nepakenkėt. Sėkmės gyjant:)
Papildyta:
QUOTE(ritulka3 @ 2010 11 05, 17:35)
Ka reiskia i normalu gyvenima
Na man pvz. praejo 5 sav. jau galiu normaliai vaikscioti ir jau pirmadieni keliauju i darba

o apie tai,kad kazkas buvo daryta kojai,sake gydytojas,kad pamirsiu po 6 menesiu
Tikrai nera taip baisu,kaip atrodo
Žiūrint kokią operaciją daro. jei vien tik kauliuką šalina tai taip, bet jei su pėdos korekcija, tai vien 5 savaites su ramentais, kojos negalima minti.