Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 20:50)
aisku....  verysad.gif  uzjauciu, na bet tikekites kad ateity bus geriau. ir prasau tik nesupykti, bet mano nuomone, jei prekes ilgai nepildomos, kaba senos prekes, tai ir pirkimas sitoks. galbut klystu, tiesiog nuomone  mano tokia blush2.gif

nepykstu 4u.gif nes tai gryniausia tiesa ax.gif bet po truputi pildau, tik tos kur kasdien ateina nelabai mato to pasikeitimo, o beto pas mane tik 11kv ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 02 04, 21:04)
nepykstu 4u.gif nes tai gryniausia tiesa ax.gif bet po truputi pildau, tik tos kur kasdien ateina nelabai mato to pasikeitimo, o beto pas mane tik 11kv ax.gif

nu as puse normos surinkau skaitau kad gerai
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 19:50)
aisku....  verysad.gif  uzjauciu, na bet tikekites kad ateity bus geriau. ir prasau tik nesupykti, bet mano nuomone, jei prekes ilgai nepildomos, kaba senos prekes, tai ir pirkimas sitoks. galbut klystu, tiesiog nuomone  mano tokia blush2.gif

labukas visoms 4u.gif
bet is ko tas naujas prekes imti , jei niekam nieko nereikia, iskabini nauja siunta, jau ta pacia diena klausia kada bus kita nauja siunta doh.gif o nuoma ir as 1000 moku, dar plius patarnavimai , tai ziema tik ant savu, o kur uz darba doh.gif taiva gerai pamastyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras mergelės biggrin.gif Man šiandien visai neblogai,šimtelį surinkau biggrin.gif Kad taip visada,čia jaučiu kaippradžioje visada būna nemažai tų pirkėjų,paskui vis mažyn ir mažyn g.gif

Aš tai patarsiu iš savo pusės,bet čia tik mano asmeninė nuomonė ir pasvarstymai garsiai. Visų pirma žiūrėčiau kokia situacija šeimoje su pinigėliais,ar nenuskriausčiau šeimos,paskui aišku būtų puiku jei pavyktų nusiderėti nuomai,ir beje nereikia pamiršti,kad čia Kaunas,kainos įsivaizduoju,kad aukštesnės nei trigubai mažesniame miestelyje,gerai tas kad šalia nėra tokių parduotuvių,o jei dar pati parduotuvė gerai atrodo,tai aišku,kad pirkėjai norės į tokią eiti,aišku dar ir koks rajonas ten. Aš gal ir bandyčiau g.gif Tuo labiau artėja pavasaris,vasara,komunaliniai dideli tuoj atkris,žinai kur pirkti rūbelius,nusipirksi iš mados tu pigesnių,gal į Uteną išeis nuvažiuoti ir ten rasi gerų rūbelių,taip bus įvairūs,ir pigesnių ir brangesnių. Nu nežinau net,sakau turbūt labiausiai į ką dabar atsižvelgčiau tai į materialinę šeimos padėtį. g.gif g.gif Nu va tai tiek,tikiuosi nenusigrybavau ax.gif
Atsakyti
as kita savaite mastau tona atsivest, nes labai viska prarinko doh.gif
gal kas irgi vaziuosit? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikaaa: 04 vasario 2010 - 19:52
Aš tai ne,dar turiu nuo 400kg,reikia iki atšilimo išsiparduoti. Tik dabar reikia gerai apgalvoti nuolaidų sistemą. g.gif
Atsakyti
laba vakara..
pas mane siandien tik 9lt.... as ir mastau ar ryt dirbt... taip zmoniu nera, kad net graudu sedet.... po lita padariau, kas is to.... viena moteris prekiaujanti turguj, patare naujais prekiaut, o ne devetais....
Atsakyti
Labuka smile.gif Nu pagal tai kiek man reik surinkt,šiandien surinkau nedaug- 60 lt.,bet pagal tai kokias sumas jūs čia parašėt,tai daug biggrin.gif
QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 18:24)
   laukiu jusu komentaru 

kaina labai normali,jei vieta gera ir konkurentų šalia nėr. Bet... šiuo metu perkamumas nedidelis, sunku surinkt bus tą sumą. Bet jei vyras gerai uždirba,tai pirmyn. Aš pvz kai viena dirbu,tai vos 600 nuomai sukrapštau,nes pusę sumos ką surenku,sunaudoju šeimos reikmėms verysad.gif Plius reiktų dar surinkt ir siuntai,bet man nesigavo šį mėn schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 04 vasario 2010 - 19:58
labas vakariukas 4u.gif na pas mane siandien is ryto tik pora zmoniu buvo ir neiko nepirko, tik jau i vakara pradejo biski daugiau eit ir kazka nusipirko smile.gif
QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 19:50)

QUOTE(ingace @ 2010 02 04, 20:04)

na tikrai jei ilgai tie patys kabo rubai ir nera papildymo tai ir pirkimas iskart pamazeja. bet ir zmones nori kad kai nauja siunta buna tai parduotuvej visos naujos prekes turi but sukabintos. pas mane apie tukstantis rubu sukabinta, padariau prekiu papildyma ir dar sukabinau apie simta rubu, ateja merginos irr sako visos tos pacios prekes nieko naujo nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 04, 20:56)
Labuka  smile.gif Nu pagal tai kiek man reik surinkt,šiandien surinkau nedaug- 60 lt.,bet pagal tai kokias sumas jūs čia parašėt,tai daug  biggrin.gif

kaina labai normali,jei vieta gera ir konkurentų šalia nėr. Bet... šiuo metu perkamumas nedidelis, sunku surinkt bus tą sumą. Bet jei vyras gerai uždirba,tai pirmyn. Aš pvz kai viena dirbu,tai vos 600 nuomai sukrapštau,nes pusę sumos ką surenku,sunaudoju šeimos reikmėms  verysad.gif Plius reiktų dar surinkt ir siuntai,bet man nesigavo šį mėn  schmoll.gif

tas ir yra kad ansciau vyras uzdirbdavo tikrai neblogai,dabar nieko gero. todel ir nusprendziau kazka daryt, kazkaip nesinori galvoti apie blogiausia, sirdis jaucia kad neturetu buti blogai ax.gif beje,radau kita skelbima kur pradine kaina jau 1300lt, tai manau kad gerai pasiderejus jas dar pigiau galima paimt g.gif kazkaip traukia labai mane ta vieta kaip magnetu, nesuprantu... 4u.gif
Atsakyti
smile.gif nu ikisiu ir as savo trigrasi biggrin.gif jei noras yra begalinis prekiaut..pradek...taciau pirma ivertink ar bus is ko nuoma sumoket,patarnavimus plius prekes,,,susitaikyk su ta mintim,kad kokius 3 men.rezultato nematysi,nes reiks atsiimt ka ikisai..jei vieta gera,praeinama..turi ivertint kokiu rubu zmonems reikia..pas vienas perkami mados..pas kitas ir norek nekabins tokiu..jei praeis menuo ir reiks sumoket nuoma,mokescius,plius valstybei ar turesi uz ka moket..ar nebus seimos paskutines kapeikos isnesamos...daug dalyku kuriuos turi ivertint...viskas priklausys nuo pradzios..jei uzirekomenduosi zmones kas diena dauges ir dauges..jei stabtelsi kazkurioj vietoj..bus kaip raso nieko gero..kaba tas pats...o vat cia jau visoms pas ka kabo tas pats...ko nenukabinate jus tu rubu jobstvailiokis...nukabinat,i maisus..visa parde uzvarykit kitais..na gal ne visa ale dauguma...po poros savaiciuis maisu atgal kabinkit senasias jiems kaip nauji rubai bus..tokie jau klientai..cia liga ziuret jau o ne pirkt...kam reikia ir is tos pacios siuntos po kelis kartus per diena ir kas diena ateina ir isirenka..jei pradesit kainas leidinet zmones ir lauks nuolaidu...kodel as tureciau mazint kaina jei rubas geras,madingas,kokybiskas,,,yra kruva po lita tegu knisasi..kitas variantas..yra nuolaidu sistema,buvau imetusi bukleta kaip atrodo..virs 10 lt perkanciam kitas apsipirkimas 20 proc...kai isnaudoja ta gauna 30 ir taip iki 50...tad tos nuolaidos visiems ir viskams nelabai pasiteisina..geriau siurpriziukai surinkt iki 50 proc.
biggrin.gif oho kaip prirasiau...
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 04, 20:56)
Labuka  smile.gif Nu pagal tai kiek man reik surinkt,šiandien surinkau nedaug- 60 lt.,bet pagal tai kokias sumas jūs čia parašėt,tai daug  biggrin.gif

kaina labai normali,jei vieta gera ir konkurentų šalia nėr. Bet... šiuo metu perkamumas nedidelis, sunku surinkt bus tą sumą. Bet jei vyras gerai uždirba,tai pirmyn. Aš pvz kai viena dirbu,tai vos 600 nuomai sukrapštau,nes pusę sumos ką surenku,sunaudoju šeimos reikmėms  verysad.gif Plius reiktų dar surinkt ir siuntai,bet man nesigavo šį mėn  schmoll.gif

Sveikos mergaitės biggrin.gif kaip aš Jūsų pasiilgau, tikiuosi ir Jūs manęs dar nepamiršote blush2.gif . Aš kaip ir žadėjau nuo gruodžio mėn. neprekiavau schmoll.gif o ir žiema tokia šiemet, kad vargu ar būtų pavykę paprekiauti. Bet žinokit kaip pasiilgau šito darbelio, kad naktimis sapnuodavau, kad rūbelius rūšiuoju biggrin.gif . O šiandien ėmėm su vyru ir surizikavom, grįžo vyras kuriam laikui iš Norvegijos, tai įkalbėjau su manim pavažiuoti,galvoju bus kam pastumti jeigu užbuksuosiu blush2.gif Ir žinokite super dienelė, kaip geriausiais laikas, gal todėl, kad vieninteliai prekiavom? Vyras juokauja, sako gal man į jokį užsienį nevažiuoti, prekiausiu sau rūbais ir vargo nematysiu biggrin.gif . labai džiaugiuosi už mergaites, kurioms ir žiemą neblogai prekiauti sekėsi 4u.gif Laukiam pavasario. p.s rytoj vyras važiuos į Kauną, rizikuosim rūbelių iš JAV nusipirkti, gal kurį bandėte?
Atsakyti