Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Aš tai taip ir kaitalioju,vienus iškabinu,paskui kitą partiją,kai jau paperka,vežuosi po mažą maišiuką dakabinu,kai praeina kiek laiko,tai vėl nauja siunta būna,aišku kabinu tą seną,pamaišydama su naujais ir su senais,tokias makalynes darau. ax.gif
Papildyta:
Aš tai tik atsiliepimų esu girdėjus apie rūbelius iš JAV,parašyk kokius gausi bigsmile.gif

Nu manau nepamiršo mergaitės g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraza34 @ 2010 02 04, 23:00)
Sveikos mergaitės biggrin.gif  kaip aš Jūsų pasiilgau, tikiuosi ir Jūs manęs dar nepamiršote blush2.gif . Aš kaip ir žadėjau nuo gruodžio mėn. neprekiavau schmoll.gif  o ir žiema tokia šiemet, kad vargu ar būtų pavykę paprekiauti. Bet žinokit kaip pasiilgau šito darbelio, kad naktimis sapnuodavau, kad rūbelius rūšiuoju biggrin.gif . O šiandien ėmėm su vyru ir surizikavom, grįžo vyras kuriam laikui iš Norvegijos, tai įkalbėjau su manim pavažiuoti,galvoju bus kam pastumti jeigu užbuksuosiu blush2.gif Ir žinokite super dienelė, kaip geriausiais laikas, gal todėl, kad vieninteliai prekiavom? Vyras juokauja, sako gal man į jokį užsienį nevažiuoti, prekiausiu sau rūbais ir vargo nematysiu biggrin.gif . labai džiaugiuosi už mergaites, kurioms ir žiemą neblogai prekiauti sekėsi 4u.gif Laukiam pavasario. p.s rytoj vyras važiuos į Kauną, rizikuosim rūbelių iš JAV nusipirkti, gal kurį bandėte?

seip ir as planavau is jav imt rubeliu bet vis lituku nesurenku pakankamai doh.gif
Atsakyti
O kokia jų kaina? Ir kaip ten skaitosi,originalas?
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 22:22)
tas ir yra kad ansciau vyras uzdirbdavo tikrai neblogai,dabar  nieko gero. todel ir nusprendziau kazka daryt, kazkaip nesinori galvoti apie blogiausia, sirdis jaucia kad neturetu buti blogai  ax.gif  beje,radau kita skelbima kur pradine kaina jau 1300lt, tai manau kad gerai pasiderejus jas dar pigiau galima paimt  g.gif  kazkaip traukia labai mane ta vieta kaip magnetu, nesuprantu... 4u.gif

Jei nori,ir viduj viskas kirba imk. Galbūt tau pati nuojauta sako imt. Man taip buvo pirmą kartą,jokių svarstymų "gal" nebuvo biggrin.gif Tačiau dar klausimas,kiek mėnesių į priekį reiks mokėt. Daug kur būna 2-3 mėn. dydžio avansas. Tai primesk kada atsiimsi

Atsakyti
ziuriu vel pas mus snipu apsilanke blink.gif bash.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 02 04, 23:19)
ziuriu vel pas mus snipu apsilanke  blink.gif  bash.gif

Mes juk susitarėm nekreipt dėmesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 04, 22:12)
Jei nori,ir viduj viskas kirba imk. Galbūt tau pati nuojauta sako imt. Man taip buvo pirmą kartą,jokių svarstymų "gal" nebuvo  biggrin.gif Tačiau dar klausimas,kiek mėnesių į priekį reiks mokėt. Daug kur būna 2-3 mėn. dydžio avansas. Tai primesk kada atsiimsi

na taip, as jau paskaiciavau, kad susimokesiu uz 3men i prieki ir kibsiu i darbus, o po tu 3men manau viskas bus aisku kas kaip smile.gif jau greit tikiuosi gauti visus pinigelius man reikalingus, ir tada skambinsiu tarsiuos, manau kad esu apsisprendus 4u.gif mano tevai ir uosviai Uz, tai manau nera cia ka galvoti biggrin.gif bandysiu smile.gif
o jum mergaites noriu sekmes palinketi,nenukabinkit nosyciu, juk greit pavasaris, manau tikrai viskas pajudes i prieki, dabar zmones tie sildymo mokesciai smaugia, baigsis sildymas, bus pinigeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 23:05)
na taip, as jau paskaiciavau, kad susimokesiu uz 3men i prieki ir kibsiu i darbus, o po tu 3men manau viskas bus aisku kas kaip smile.gif  jau greit tikiuosi gauti visus pinigelius man reikalingus, ir tada skambinsiu tarsiuos, manau kad esu apsisprendus  4u.gif  mano tevai ir uosviai Uz, tai manau nera cia ka galvoti  biggrin.gif  bandysiu smile.gif
  o jum mergaites noriu sekmes palinketi,nenukabinkit nosyciu, juk greit pavasaris, manau tikrai viskas pajudes i prieki, dabar zmones tie sildymo mokesciai smaugia, baigsis sildymas, bus pinigeliu smile.gif

ir tau dideliausios sekmes ir kad viskas kuo geriau pasisektu mirksiukas.gif 4u.gif
o zmones tai dabar visuose miestuose pergyvena del sildymo ir kitu mokesciu, nes viskas kiekviena men tik brangsta o algos greiciau tik mazeja doh.gif uztai to ir pirkimo nelabai yra, as ir labai jau pavasario laukiu rolleyes.gif o tai kazi ar tau nereiks sudaryt sutarties kazkuriam laikui, kad taip po keliu men nepabegtum g.gif nes as tai esu metam pasirasius sutarti kad isinuomuoju, nors aisku jei labai nesisektu tai manau ir anksciau but galima nutraukt sutarti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 02 04, 23:16)
ir tau dideliausios sekmes ir kad viskas kuo geriau pasisektu mirksiukas.gif  4u.gif
o zmones tai dabar visuose miestuose pergyvena del sildymo ir kitu mokesciu, nes viskas kiekviena men tik brangsta o algos greiciau tik mazeja doh.gif uztai to ir pirkimo nelabai yra, as ir labai jau pavasario laukiu rolleyes.gif  o tai kazi ar tau nereiks sudaryt sutarties kazkuriam laikui, kad taip po keliu men nepabegtum g.gif  nes as tai esu metam pasirasius sutarti kad isinuomuoju, nors aisku jei labai nesisektu tai manau ir anksciau but galima nutraukt sutarti.. ax.gif

na manau tokiu sunkiu metu patalpu nuomotojai labiau sukalbami turetu buti, na as cia taip tikiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Dideliausios sėkmės katytte 4u.gif Aš manau,kad pasiseks. Visgi Kaunas ne mažiukas,atsiras tų pirkėjų. Ištikrūju tai gero šeimininko linkiu tau,kad neužšoktum ant kokio pikto ir nenuolaidaus bigsmile.gif Nepamiršk parašyti kaip sekėsi derėtis dėl patalpų.
Atsakyti
QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 23:21)
na manau tokiu sunkiu metu patalpu nuomotojai labiau sukalbami turetu buti, na as cia taip tikiuosi  biggrin.gif

na tikriausia visokiu buna ir tokiais laikais biggrin.gif parasyk kaip tau seksis susibendraut su savininku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 02 04, 23:25)
Dideliausios sėkmės katytte 4u.gif  Aš manau,kad pasiseks. Visgi Kaunas ne mažiukas,atsiras tų pirkėjų. Ištikrūju tai gero šeimininko linkiu tau,kad neužšoktum ant kokio pikto ir nenuolaidaus bigsmile.gif  Nepamiršk parašyti kaip sekėsi derėtis dėl patalpų.

labai labai labai dekoju uz grazius palinkejimus smile.gif zinoma kad del visko informuosiu, visko ko ismokau ir gavau sitoj srity,juk viskas is Jusu mielosios smile.gif taip lengvai neatsikratysit, jauciu ilgam as cia pas jus uzstrigsiu biggrin.gif
Atsakyti