Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

kiek naktinejanciu cia
siand pas mane 70 lituku verysad.gif niu bet vis ne 10 -taip norisi daugiau
Atsakyti
rekordas šiandien pas mane cielas LITAS lotuliukas.gif žmoniu nėra doh.gif gal sakau po atlyginimo bus geriau verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Siandien aciu dievui surinkau norma. Tai laiminga, kad is savo kisenes nereikes prideti. Svajoju si men nors ant nulio iseiti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilite @ 2010 02 04, 23:47)
rekordas šiandien pas mane cielas LITAS  lotuliukas.gif  žmoniu nėra  doh.gif  gal sakau po atlyginimo bus geriau  verysad.gif

eina sau koks pravalas ax.gif tikekimes,kad po 10 bus visoms geriau g.gif ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kiekviena praėjusi nesėkminga diena yra žingsnelis sėkmingos dienos link, nenukabinkit nosių pavasaris vis arčiau ir arčiau smile.gif .

QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 17:24)
sveikos panickos  4u.gif  labai prasau nuosirdaus patarimo. radau patalpas superinej vietoj, kur niekad nesitikejau rasti, zmoniu ten visada pilna, vieta puikiai zinoma, nelabai toli nuo namu, dar stotele salia. prekybines patalpos 35kv, dar yra virtuvele,wc,ir 2kambariai atskiri,sildymas reguliuojamas, labai tvarkingos kaip naujos, bet kaina....  pradine 1600, tikiuosi nusideret iki kokiu 1200, ka manot? ar verta? (tik nuosirdiai prasau  blush2.gif )
  laukiu jusu komentaru  biggrin.gif

Aš tai galvoju nepabandžius nežinos niekas, gerai ar ne. Jai vieta praeinama, ir gerai matoma gal ir pavyks. Šiaip kalbėjau su viena ponia, kuri prieš kelis metus į dėvėtus, net nežiūrėdavo, o dabar sako kad tu žinotum kokių dalykų atrandu, o kainos kokios geros, dabar tik ten ir perku,teisingai patarlė sako nespjauk į šulinį. Tik tu netemk dėl tų patalpų, jai randi kaip pati sakai, kad net nesitikėjai rasti tokioj vietoj, gali iš panosės "nunešti" kas nors, mums taip jau su dvejom "pasisekė". Ir dar, jai ir rašo prekybinės, tai kai sužinos kad dėvėtais prekiausi gali ir nepanorėt nuomoti doh.gif , va ir toks variantas buvo, ir tokioj išsvajot vietoj ir už tokią mažą kainą, keikiau žmogelį paskui, galvojau ot kvailys, juk ne pilstuką prekiausiu.
Pas mus irgi reikalai šiek tiek stumiasi į priekį, ryt gal pavyks sudėrėti dėl patalpų, nes jos dar tik naujai įrenginėjamos, ir bus paruoštos po kokio mėnesio, bet žmogeliukas turi dar vienus klientus kurie nori tik pusės patalpų, tai gal ką sulygsim. Aišku vieta nėra ta išsvajota, bet gal ten kada atsiras, ir su seserim atsiskirsim kiekviena sau. Na kaip sakoma svajuko dramblionės, bet reik to link ir eit.
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

ir as linkiu sekmes katyttee'i mirksiukas.gif

o as taip nenusiteikus i darba eit... taip zmoniu mazeja....nespesiu issiparduot... vakar kalbejau su vyru.... jis nori, kad baigciau mokslus ir rasciau normalu darba su garantuota alga ir pensija ateiciai.... jam buvo patarta eit gyvent pas tevus ir ta, ka mokam uz nuoma det mano mokslams... aisku mum tai nelabai tinka... bet, manau, teks stot siais metais kazkur... taip kad tikriausiai ir nebeprekiausiu....
Atsakyti
Laba ryta mergaites 4u.gif
niu va ir man jau gerkle skauda doh.gif norejau nuo ryto sportuot vaziuot, galvojau pries darba pajudesiu tai visa diena busiu energinga ir se tau kad nori doh.gif

[QUOTE] vilite Paskelbta Šiandien, 00:47
rekordas šiandien pas mane cielas LITAS žmoniu nėra gal sakau po atlyginimo bus geriau [QUOTE]
o je doh.gif o cia tai irgi gerai, ziuriu murgdomes abi ties dugnu lotuliukas.gif

[QUOTE]QUOTE(katyttee @ 2010 02 04, 18:24)
laukiu jusu komentaru [QUOTE][/QUOTE]
as ir manau jei seima nuo to nenukentes tai pirmyn thumbup.gif

[QUOTE] lasiukas Vakar, 22:41
bus kaip raso nieko gero..kaba tas pats...o vat cia jau visoms pas ka kabo tas pats...ko nenukabinate jus tu rubu jobstvailiokis...nukabinat,i maisus..visa parde uzvarykit kitais..na gal ne visa ale dauguma...po poros savaiciuis maisu atgal kabinkit senasias jiems kaip nauji rubai bus..tokie jau klientai..cia liga ziuret jau o ne pirkt...kam reikia ir is tos pacios siuntos po kelis kartus per diena ir kas diena ateina ir isirenka..jei pradesit kainas leidinet zmones ir lauks nuolaidu..[/QUOTE]

ech keiciu as tas prekes kas savaite, ir vietom perkabinu ir nauju papildau bet kai 11kv tai labai greit viskas apsiziuri ir atrodo kad nieko gero, nors kartais nesuprasi ateina ta pati bobute kur vakar sake nieko naujo neturi ir randa o sako nauju pakabinot lotuliukas.gif taip taip pakabinau doh.gif ir suprask kad nori ax.gif aisku man tai aisku kad reikia didesniu patalpu bet aplink nieko nera, o kazkur i centra nesinori schmoll.gif ir kainu atzvilgiu ir toli nuo namu verysad.gif ai tikiuos ateis pavasaris isvaziuosiu i koki kaimuka savaitgaliais ir viskas bus gerai thumbup.gif o gal ir sugalvosiu ta siena griaut blush2.gif dabar dar vis dvejoju ax.gif
Papildyta:
nesuprantu kas cia gavos doh.gif norejau pacituot bet gavos kose lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 05 vasario 2010 - 08:34
Labas rytas smile.gif
QUOTE(katyttee @ 2010 02 05, 00:05)
... skambinsiu tarsiuos, manau kad esu apsisprendus  4u.gif  mano tevai ir uosviai Uz, tai manau nera cia ka galvoti  biggrin.gif  bandysiu smile.gif

Nu ir puiku,ir pirmyn. Vėl gi dėl nuomos,derėkis bent iki pusės metų sutartį sudaryt,ne metams. Per pusmetį bus aišku apsimoka toliau prekiaut ar ne. Pirmas mano variantas buvo labai fainas, prašė bent jau tris mėn išbūt,aišku už juos iš kart teko ir susimokėt. Vat šičia,kur dabar esu,jau metams įklimpau. Nu bet tikiuos ištempsiu,nėr ta kaina kosminė.

QUOTE(vilite @ 2010 02 05, 00:47)
rekordas šiandien pas mane cielas LITAS  lotuliukas.gif 

Darašyk porą nuliukų,ir priversk save patikėt,kad tai tiesa ką matai mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mardže @ 2010 02 05, 01:12)
Aišku vieta nėra ta išsvajota, bet gal ten kada atsiras, ir su seserim atsiskirsim kiekviena sau. Na kaip sakoma svajuko dramblionės, bet reik to link ir eit.

Taip ar taip ar taip dar laukiat,gal per tą laiką kažko ir sulauksit mirksiukas.gif O svajuko dramblionėms pildytis tik stipraus noro ir užsidegimo reik. Jei prasideda kažkokios abejonės, laužymaisi toli nenukeliausi schmoll.gif

QUOTE(vajuta @ 2010 02 05, 10:27)
o as taip nenusiteikus i darba eit... taip zmoniu mazeja....nespesiu issiparduot... vakar kalbejau su vyru.... jis nori, kad baigciau mokslus ir rasciau normalu darba su garantuota alga ir pensija ateiciai.... jam buvo patarta eit gyvent pas tevus ir ta, ka mokam uz nuoma det mano mokslams... aisku mum tai nelabai tinka... bet, manau, teks stot siais metais kazkur... taip kad tikriausiai ir nebeprekiausiu....

Manau jau širdy priėmei tą sprendimą,ir nėr ko čia svarstyt. Gal taip ir geriau. Jei yra galimybė mokytis,aš net nesvarčius pulčiau į mokslus (nes kažkada jų nebaigiau verysad.gif ) O paskui gal ir darbas normalesnis,nereiks po skudurus kuistis ( nors man tai be galo patinka) biggrin.gif
O dėl rūbelių išpardavimo kažką sugalvosim,gal net padėt galėsim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 02 05, 11:08)

Manau jau širdy priėmei tą sprendimą,ir nėr ko čia svarstyt. Gal taip ir geriau. Jei yra galimybė mokytis,aš net nesvarčius pulčiau į mokslus (nes kažkada jų nebaigiau  verysad.gif ) O paskui gal ir darbas normalesnis,nereiks po skudurus kuistis ( nors man tai be galo patinka)  biggrin.gif
O dėl rūbelių išpardavimo kažką sugalvosim,gal net padėt galėsim  ax.gif

na taip, pas mane jau kazkaip nebelabai kyla noras prekiaut.... tai toks nepelningas darbas siais laikais....
mokslai ir pas mane nebaigti.. bet i ta specialybe, kuri buvo pradeta ir ipuseta, nebenoriu grizt... ji ne mano jegoms.. tiksliau tas darbas... taip, kad reikia galvot apie realiasne... vyras siulo finansus, buhalterija ar kazka su kompais....

o del rubu, manau, tikrai reiks jusu pagalbos... nes pinigelius gaus zmones tik apie savaites viduri, o kita savaite man jau paskutine... taip kad neisparduosu net puses... nebent kazka sudomins po lita rubai... net gaila uz tokia kaina kaikuriuos pardavinet unsure.gif
Papildyta:
na ka, bandysiu lekt i darbuka.. bus matyt kaip seksis.... g.gif
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
sekmes visoms 4u.gif sia dienele ax.gif einu ir as pasedet, o gal neteks g.gif labai noreciau lovoj pasilikt, nes jauciu temp kyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2010 02 04, 23:03)
eina sau koks pravalas ax.gif tikekimes,kad po 10 bus visoms geriau g.gif  ax.gif

tikiuosi kad bus geriau blush2.gif

QUOTE(rogrinta @ 2010 02 05, 09:08)

Manau jau širdy priėmei tą sprendimą,ir nėr ko čia svarstyt. Gal taip ir geriau. Jei yra galimybė mokytis,aš net nesvarčius pulčiau į mokslus (nes kažkada jų nebaigiau  verysad.gif ) O paskui gal ir darbas normalesnis,nereiks po skudurus kuistis ( nors man tai be galo patinka)  biggrin.gif
O dėl rūbelių išpardavimo kažką sugalvosim,gal net padėt galėsim  ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai jei tik leidžia finansai man dabar neleidžia tad negaliu niekur stoti doh.gif

QUOTE(vajuta @ 2010 02 05, 09:23)

mokslai ir pas mane nebaigti.. bet i ta specialybe, kuri buvo pradeta ir ipuseta, nebenoriu grizt... ji ne mano jegoms.. tiksliau tas darbas... taip, kad reikia galvot apie realiasne... vyras siulo finansus, buhalterija ar kazka su kompais....

jeigu tik patinka skaičiukai valio stok mirksiukas.gif nors dabar ir buhalteriams su darbu ne kas ypač kai neturi patirties doh.gif
Atsakyti
ingace,dekui uz info az,bet issiaiskinau,kad ta firma ir vilniuje yra tongue.gif butu man giminaiciai is siauliu tempe zaislus lotuliukas.gif
Atsakyti