Įkraunama...
Įkraunama...

Utėlės

Susidūriau ir aš su šia problema. Pirmiausia pranešiau visur ir į mokyklą ir į būrelius. Dauguma mano, kad tai gėdingas dalykas, bet jei aš nutylėsiu, kitas nutylės mes niekada iš jų neišsilaisvinsim, gydysim, gydysim, nueis į mokyklą ir vėl ta pati daina.
Naudojau "Parzitoze" purškalą, naudojau pagal instrukciją, tikrai padėjo.
Dar noriu paskyti, kad yra ir "Parazitoze" purškalas, kuris apsaugo, kad utėlės neliptų ant galvos. Tiesiog purkšti ant galvos odos ir 24 val. nekimba šie grožiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gav @ 2009 11 17, 09:21)
Susidūriau ir aš su šia problema. Pirmiausia pranešiau visur ir į mokyklą ir į būrelius. Dauguma mano, kad tai gėdingas dalykas, bet jei aš nutylėsiu, kitas nutylės mes niekada iš jų neišsilaisvinsim, gydysim, gydysim, nueis į mokyklą ir vėl ta pati daina.
Naudojau "Parzitoze" purškalą, naudojau pagal instrukciją, tikrai padėjo.
Dar noriu paskyti, kad yra ir "Parazitoze" purškalas, kuris apsaugo, kad utėlės neliptų ant galvos. Tiesiog purkšti ant galvos odos ir 24 val. nekimba šie grožiai. smile.gif

aš tokį purškalą apsauginį nupirkau, kai pas mus darželyje pas vieną vaikiuką rado utėlių verysad.gif tai tas purškalas veikai ne 24 val, o net 3 paras thumbup.gif purškiau saviškę..... bet jau jo kvapas doh.gif : labai stiprus, toks kaip eterinių aliejų....ir labai lilgai laikosi. vyras juokavo, kad dabar mūsiškė tikrai apsaugota: niekas prie jos net nesiartins blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 17, 14:13)
aš tokį purškalą apsauginį nupirkau, kai pas mus darželyje pas vieną vaikiuką rado utėlių verysad.gif tai tas purškalas veikai ne 24 val, o net 3 paras thumbup.gif purškiau saviškę..... bet jau jo kvapas doh.gif : labai stiprus, toks kaip eterinių aliejų....ir labai lilgai laikosi. vyras juokavo, kad dabar mūsiškė tikrai apsaugota: niekas prie jos net nesiartins blink.gif

Gerai, kad pasakėt thumbup.gif , o tai būčiau naudojusi kiekvieną dieną doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(gav @ 2009 11 19, 16:38)
Gerai, kad pasakėt thumbup.gif , o tai būčiau naudojusi kiekvieną dieną doh.gif .

na va, susiradau purškalą ax.gif
būsiu jus truputį apgavus- veikia 48 val. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 19, 18:22)
na va, susiradau purškalą ax.gif
būsiu jus truputį apgavus- veikia 48 val.  blush2.gif

ieskojau internete to purskalo, bet niekaip nerandu. Gal galetumete nuotrauka imesti arba nuoroda to purskalo blush2.gif Labai reikia, nes jau tokio dziaugsmo nebesinori daugiau, dabar kaip tik kovojame su sia problema, tad nebesinori daugiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sa r @ 2009 11 28, 04:37)
ieskojau internete to purskalo, bet niekaip nerandu. Gal galetumete nuotrauka imesti arba nuoroda to purskalo blush2.gif  Labai reikia, nes jau tokio dziaugsmo nebesinori daugiau, dabar kaip tik kovojame su sia problema, tad nebesinori daugiau doh.gif

va, įmetu nuorodą mirksiukas.gif
šiaip turėtų būt visose didesnėse vaistinėse
http://www.vaistai.l...com...ių 100ml
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 28, 15:15)
va, įmetu nuorodą mirksiukas.gif
šiaip turėtų būt visose didesnėse vaistinėse
http://www.vaistai.l...com...ių 100ml

labai labai aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Sveikos
Apturejau ir as tokia pat problema,dukra kasesi vis galva as vis isplaunu galva ,nu galvoju maza ka gal nuo kepures ,o ji vistiek kasosi sako man labai niezti,o gi pasiziuriu ten jau uteles karalaiuja radau gal 3,nulekiau i vaistine nupirkau Paranit purskalo,bet kakas sake kad Parazitoze veiksmingesnis,nuejau i mokykla pas direktore tai po man vizito pratikrino visos klases mokiniu galvas,nu gi baisu,kai kurie vaikai jau parsinese pries rudens atostogas. verysad.gif Reiks dar pastebet jei gu dar niezes galva reiks po 5 dienu tarpini gydyma atlikt ,o jei ne tada po 10 d.kartosim nes glindas sunku isnaikint.
Atsakyti
QUOTE(akiv0414 @ 2009 04 18, 16:33)
mano dukra patyre avarija ir labai issigandus buvo,tai kai gryzo is ligonines,radau begale glindu,plius dar uteliu virs desimt,sokas didziausias,gydemes namie kol gijo randai,mes plaukus sukavom,lyg ir isnaikinom
Bet kaip nuo tu parazitu apsisaugot???????
Yra sakoma dar ,kad uteles atsiranda,nuo isgascio g.gif

Na tikrai nuo išgąsčio utėlių neatsiranda. Galvinės utėlės perduodamos iš žmogaus -žmogui. Jos neskraido ir nešokinėja (kaip blusos). Na o šiaip reiktų vengti naudotis bendrais galvos dangalais, šukomis. Vengti liestis galvytėmis, jei plaukučiai ilgi juos susirišti. Utelės paprastai be žmogaus išgyvena tik apie parą. Na o glindas pašalinti rekomenduojama praskiedus actą su vandenių 5proc. suvilgytomis šukutėmis. Na tikrai ir vaikams ir tėvams šokas kai parsineša tų gyvunėlių. Ir mokykloje kovojama su jomis, bet yra asocialių tėvų kuriems ne motais kad vaikas utėlėtas ir kad kelia grėsmę kitiems
Atsakyti
Apturėjom ir mes tą "malonumą"... Šokas ištiko, ypač, kai pas visus 3 vaikus aptikau doh.gif . Pastebėjau pas mergytę, bernų gi nereikia šukuoti... Paaiškėjo, kad iš mokyklos dičkis parsinešė, ten buvo atvejis, bet tėvai kažkodėl nebuvo informuoti. Tai iškart pranešiau darželiui - auklėtojoms ir tėvams, mokyklai paskambinau, jaučiuosi pasielgusi pilietiškai, nors, dievaži, nelabai malonus reikalas. Bet jau kiek laiko sugaišta, kiek nervų, neskaičiuojant, aišku, pinigų. Nežinau, bet mums tas "Parasidose" (nusipirkau, patikėjusi, kad efektyviausias), atrodo, kad nieko gero nesuveikė. Bent jau po tų 45 min. kai šukavau šukomis, dar radau ant jų ropojančių gyvių sad.gif. Matyt, visas jo efektas susiveda į galvos plovimą 2x5min ir ilgą šukavimą tankiomis šukomis. Tas šukavimas ir yra efektyviausias... Bet jau kiek laiko atima... Niekam nelinkiu apturėt to malonumo, bet linkiu būt dėmesingoms mamos ir negalvot, kad manęs tas neištiks. Tiesiog kai dažniau pasižiūri į galvytes, tada lengviau susidorot pavyksta 4u.gif .
Atsakyti
nu kazkokie baisumai galvojau seis laikais nebebuna tokiu dalyku ir se tau pas vyresneli grupej aukletoja pastebejo vienam berniukui sito ''dziaugsmo'' gerai kad sureagavo greitai iskviete tevelius kad susitvarkytu aciu dievui daugiau niekas nebuvo uzsikretes doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, mjano vaikas dar maziukas metai ir 3 men. Galvytej aptikau tu baisybiu, viena kart jau istryne buvom vaistukais galva bet kad ziuriu jog ant blakstienu tu gyvunu yra ir ant galvytes vel atsiranda. kaip man jas is blakstienu isnaikint, gal kam teko susidurti ?
Atsakyti