Įkraunama...
Įkraunama...

Utėlės

Mes jau dukart plovem su actu, tris buteliukus vaistu supylem... Lygtai mergina sako, kad nebeniezti, sukuojam kasdien... Bet bus matyt dar...
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 10 04, 13:18)
Mes jau dukart plovem su actu, tris buteliukus vaistu supylem... Lygtai mergina sako, kad nebeniezti, sukuojam kasdien... Bet bus matyt dar...

O kokius vaistus naudojai,nes tie kur as parasiau tai naikina ir glindas,ir uteles.Mums buvo dave ir kitokiu,tai jie naikina tik parazita,o svarbiause yra glindos jas ir reike isnaikyti,seip kad vienas actas padetu tai as nezinau schmoll.gif .Pabandyk su zibalu ji atskiesk su vandeniu istrink galva aprisk maiseliu ir palaikyk kokia15min tada isplauk galva ir kelis kart perskalauk skiestu actu,nes nuo zibalo yra kvapas,o actas ji naikina.Pabandyk tikrai nepakenks mano mama net pasakojo,kad seniau specelia plaudavo su zibalu,kad plaukai geresni butu<nezinau kiek tos tiesos>.Dar esu girdejus kad su cemeryciom,bet nebandziau.Sukuoti tai gaus ilgai nes glindos buna prisitvirtinusios prie plauko,bet jei jos negyvos,tai pradeda byreti sukuojant.Tiesa labai nusauseja galvos oda,todel iskarto pasirupink sampunu ir balzamu.As tai po visko nusipirku tu vaistu ir profilaktiskai karta i menesi perplaunu galva.Aciu,daugiau nenoriu tokio aukso bigsmile.gif sekmes mirksiukas.gif parasyk kaip sekasi 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai ir kosmetinis žibalas padeda, o rasti jo galima vaistinėse, ir kvapas jo visai pakenčiamas smile.gif
Atsakyti
Mes naudojom pedex (ar kazkaip panasiai)...
Kazkada jaunysteje plaudavom galva su zibalu... Oi, kaip seniai tas buvo... O tai jis ir nuo uteliu padeda? Ar cia, kad plauka atgaivint?
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 10 04, 15:07)
Mes naudojom pedex (ar kazkaip panasiai)...
Kazkada jaunysteje plaudavom galva su zibalu... Oi, kaip seniai tas buvo... O tai jis ir nuo uteliu padeda? Ar cia, kad plauka atgaivint?

Taip tie vaistai taip vadinasi,kosmetinis tai nuo uteliu nepades juo gali plauti tik del plauku atgaivinimo,as pirkau paprasta kur i zibalines lempas pilasi.Tai jis naikina,uteles ir glindos sudziusta.
Atsakyti
Vajei dabar esu labai išsigandusi.. Pajutai kad galvą labai niežti. O apie ūteles pagalvoti man taip baisu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Tokia man gėda. Atrodo kad kažkokia nešvaruolė esu verysad.gif Nors tikrai laikausi higienos. Tiesa a lanaku mokykla, o tai puiki vieta šioms bjaurybėms veistis.
O kokie požymiai kad turi ūtėlių ?? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Platina_ @ 2007 10 04, 16:58)
Vajei dabar esu labai išsigandusi.. Pajutai kad galvą labai niežti. O apie ūteles pagalvoti man taip baisu...  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  Tokia man gėda. Atrodo kad kažkokia nešvaruolė esu  verysad.gif  Nors tikrai laikausi higienos. Tiesa a lanaku mokykla, o tai puiki vieta šioms bjaurybėms veistis.
O kokie požymiai kad turi ūtėlių ??  verysad.gif

Vienintelis požymis ir yra,kai tau įkyriai niežti galvą,aišku,jei nesergi kokia odos liga doh.gif
Atsakyti
Vajei... Apie tuos gyviu amno plaukuose net baisu pagalvoti.. Net gėda verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mes va irgi susidurem su tais parazitais doh.gif Ir norejau paklausti gal zinot kur rasti tankias sukas, kad glindas issukuot?
Atsakyti
mes sukavom parastom dantytom sukom. svarbiausiai, kad nebutu labai retos....
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2005 11 17, 13:05)
Mielos mamytės!
išploviau savo antrokėlei vakar galvą, pradėjau džiovinti ir vos nenugriuvau !!! Pamačiau vabalą galvoje, internete išsiaiškinau, kad tai utėlė! Po to dar ir kelias glindas radau  cry.gif  Čemeryčių vandeniu nebeprekiaujama, žibalo irgi nežinau kur rasti. O dukrelės plaukai ilgi, iki pat užpakalio...
Patarkit ka daryti! Labai prašau!

Miela mamyte, mus irgi žiauriai užpuolė utėlės. Mano mergaitė šeštokė ir turi gražius, ilgus plaukus. Netikėjau, kad taip gali atsitikti. Tik ketvirta diena, kaip pamačiau kas pas ją darosi plaukuose... Vienos utėlės ir glindos, žodžiu lizdas!!! blink.gif. Puoliau ieškoti utėlių skysčio. Turguje, kur prekiaujama rusiškais vaistais-yra rusiško "čemeryčių skysčio". Šukavau su tankiomis šukomis, tryniau galvą su tuo skysčiu, užpylus ant vatos... Ir dabar dar kariauju!!! Neleidžiu jos į mokyklą. Buvau aiškintis mokykloje, bet kolkas teisybės nerandu. Auklėtoja pareiškė, kad reikalingi tėvų sutikimai patikrint kitų vaikų galvas... Ryt žadėjo paskambinti, ir kažką pasakyti. Bet aiškinsiuos ir kovosiu toliau, nes tai ką patyriau, tai yra košmaras... Sėkmės... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimanciukas @ 2007 10 15, 17:13)
Mes va irgi susidurem su tais parazitais  doh.gif  Ir norejau paklausti gal zinot kur rasti tankias sukas, kad glindas issukuot?

Turgelių rusiškų vaistų kioskose mirksiukas.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ede @ 2007 10 04, 18:52)
Vienintelis požymis ir yra,kai tau įkyriai niežti galvą,aišku,jei nesergi kokia odos liga doh.gif

Pažiūrėt, ar nėra glindų. O jos panašios į pleiskanas, bet stipriai prikibusios prie plauko verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Daivad @ 2005 11 17, 15:05)
Mielos mamytės!
išploviau savo antrokėlei vakar galvą, pradėjau džiovinti ir vos nenugriuvau !!! Pamačiau vabalą galvoje, internete išsiaiškinau, kad tai utėlė! Po to dar ir kelias glindas radau  cry.gif  Čemeryčių vandeniu nebeprekiaujama, žibalo irgi nežinau kur rasti. O dukrelės plaukai ilgi, iki pat užpakalio...
Patarkit ka daryti! Labai prašau!

Liudna
ir net siurpas per nugara nubega, bet pati pries kelias dienas isgyvenau ta kosmara.
Dukra is darzelio atsinese sito turtelio, pamaciau vakare lovoje, tai is karto begau i budincia vaistine,pirkom vaistu, istrynem galva ir dukrytei, ir sau profilaktiskai, nes vien nuo to zodzio galva niezeti pradeda. Dabar vaistai geri, sako kad ir glindas naikina, tik beda kad jos prilipusios buna, nors ir negyvos, bet neestetiskai atrodo ir issukuoti reikia, isrankioti. Kita diena beveik istisai ieskojau dukros galvoje ar neliko kokia, ar glindos nera. Radusi glinda tiesiog nukirpdavau ta plauka, nes plaukai ilgi ir stori. Sukavau su acto vandens skiediniu, sako kad plaukas suminksteja issisukuoja geriau jei kas yra. Bet vakare pakartojau procedura su vaistais. Blogiau galvoju nebus. Va ir dabar kai cia rasau, jau vien pagalvojus niezeti pradeda.

Sekmes
Atsakyti