Mes jau dukart plovem su actu, tris buteliukus vaistu supylem... Lygtai mergina sako, kad nebeniezti, sukuojam kasdien... Bet bus matyt dar...
QUOTE(taibent1 @ 2007 10 04, 13:18)
Mes jau dukart plovem su actu, tris buteliukus vaistu supylem... Lygtai mergina sako, kad nebeniezti, sukuojam kasdien... Bet bus matyt dar...
O kokius vaistus naudojai,nes tie kur as parasiau tai naikina ir glindas,ir uteles.Mums buvo dave ir kitokiu,tai jie naikina tik parazita,o svarbiause yra glindos jas ir reike isnaikyti,seip kad vienas actas padetu tai as nezinau

Mes naudojom pedex (ar kazkaip panasiai)...
Kazkada jaunysteje plaudavom galva su zibalu... Oi, kaip seniai tas buvo... O tai jis ir nuo uteliu padeda? Ar cia, kad plauka atgaivint?
Kazkada jaunysteje plaudavom galva su zibalu... Oi, kaip seniai tas buvo... O tai jis ir nuo uteliu padeda? Ar cia, kad plauka atgaivint?
QUOTE(taibent1 @ 2007 10 04, 15:07)
Mes naudojom pedex (ar kazkaip panasiai)...
Taip tie vaistai taip vadinasi,kosmetinis tai nuo uteliu nepades juo gali plauti tik del plauku atgaivinimo,as pirkau paprasta kur i zibalines lempas pilasi.Tai jis naikina,uteles ir glindos sudziusta.
Vajei dabar esu labai išsigandusi.. Pajutai kad galvą labai niežti. O apie ūteles pagalvoti man taip baisu...
Tokia man gėda. Atrodo kad kažkokia nešvaruolė esu
Nors tikrai laikausi higienos. Tiesa a lanaku mokykla, o tai puiki vieta šioms bjaurybėms veistis.
O kokie požymiai kad turi ūtėlių ??

QUOTE(Platina_ @ 2007 10 04, 16:58)
Vajei dabar esu labai išsigandusi.. Pajutai kad galvą labai niežti. O apie ūteles pagalvoti man taip baisu...
Tokia man gėda. Atrodo kad kažkokia nešvaruolė esu
Nors tikrai laikausi higienos. Tiesa a lanaku mokykla, o tai puiki vieta šioms bjaurybėms veistis.

Vienintelis požymis ir yra,kai tau įkyriai niežti galvą,aišku,jei nesergi kokia odos liga

Vajei... Apie tuos gyviu amno plaukuose net baisu pagalvoti.. Net gėda

Mes va irgi susidurem su tais parazitais
Ir norejau paklausti gal zinot kur rasti tankias sukas, kad glindas issukuot?

mes sukavom parastom dantytom sukom. svarbiausiai, kad nebutu labai retos....
QUOTE(Daivad @ 2005 11 17, 13:05)
Mielos mamytės!
išploviau savo antrokėlei vakar galvą, pradėjau džiovinti ir vos nenugriuvau !!! Pamačiau vabalą galvoje, internete išsiaiškinau, kad tai utėlė! Po to dar ir kelias glindas radau
Čemeryčių vandeniu nebeprekiaujama, žibalo irgi nežinau kur rasti. O dukrelės plaukai ilgi, iki pat užpakalio...
Patarkit ka daryti! Labai prašau!
išploviau savo antrokėlei vakar galvą, pradėjau džiovinti ir vos nenugriuvau !!! Pamačiau vabalą galvoje, internete išsiaiškinau, kad tai utėlė! Po to dar ir kelias glindas radau

Miela mamyte, mus irgi žiauriai užpuolė utėlės. Mano mergaitė šeštokė ir turi gražius, ilgus plaukus. Netikėjau, kad taip gali atsitikti. Tik ketvirta diena, kaip pamačiau kas pas ją darosi plaukuose... Vienos utėlės ir glindos, žodžiu lizdas!!!

Papildyta:
QUOTE(Deimanciukas @ 2007 10 15, 17:13)
Mes va irgi susidurem su tais parazitais
Ir norejau paklausti gal zinot kur rasti tankias sukas, kad glindas issukuot?

Turgelių rusiškų vaistų kioskose

Papildyta:
QUOTE(Ede @ 2007 10 04, 18:52)
Vienintelis požymis ir yra,kai tau įkyriai niežti galvą,aišku,jei nesergi kokia odos liga 

Pažiūrėt, ar nėra glindų. O jos panašios į pleiskanas, bet stipriai prikibusios prie plauko

QUOTE(Daivad @ 2005 11 17, 15:05)
Mielos mamytės!
Čemeryčių vandeniu nebeprekiaujama, žibalo irgi nežinau kur rasti. O dukrelės plaukai ilgi, iki pat užpakalio...

Liudna
ir net siurpas per nugara nubega, bet pati pries kelias dienas isgyvenau ta kosmara.
Dukra is darzelio atsinese sito turtelio, pamaciau vakare lovoje, tai is karto begau i budincia vaistine,pirkom vaistu, istrynem galva ir dukrytei, ir sau profilaktiskai, nes vien nuo to zodzio galva niezeti pradeda. Dabar vaistai geri, sako kad ir glindas naikina, tik beda kad jos prilipusios buna, nors ir negyvos, bet neestetiskai atrodo ir issukuoti reikia, isrankioti. Kita diena beveik istisai ieskojau dukros galvoje ar neliko kokia, ar glindos nera. Radusi glinda tiesiog nukirpdavau ta plauka, nes plaukai ilgi ir stori. Sukavau su acto vandens skiediniu, sako kad plaukas suminksteja issisukuoja geriau jei kas yra. Bet vakare pakartojau procedura su vaistais. Blogiau galvoju nebus. Va ir dabar kai cia rasau, jau vien pagalvojus niezeti pradeda.
Sekmes