Labas visoms!
Nu ir as tarstelsiu keleta zodeliu savo anytos adresu. Istekejau gana velai- 28 metu( taip sake mano anyta). Kai vyras eme su manimi draugauti, man buvo 26. Taigi pirmo vizito metu i maza Lietuvos miesteli manes buvo paklausta, kodel as iki sio laiko dar neistekejusi?

Buvau kvaila ir naivi, neiisikirtau, kad cia mane taip gaudo ant kabliuko, tiria, o paskui ir prasidejo- na smulkmenu nepasakosiu, bet panasiai kaip su tom bulbom. Idomiausiai buvo, kad is manes tikejosi busiant tikra miestiete, kuri nesupranta apie zemes uki, vos ne pirma kart mato kiaules , nieko dirbti nemoka, o nagai jau mano butinai turejo buti ilgi ir lakuoti.

Ir koks buvo nusivylimas, kad as viska suprantu, viska moku( nes seneliai buvo kaime, uztat ne naujiena man visa tai), net karve pamelzti. O jau Sesuras tai iskart liepe parodyt nagus

Nu juodai jiems su marcia nepasiseke. :megalol:nagu niekad nelakuoju ir kadangi groju, tai jie visai trumpi! Pragyvenom su vyru jau septynerius metus, aisku turim pora vaikuciu. Rudeni gime musu antra dukryte, tai vyro gimines dar net neatvaziavo aplankyti !!!!!!!!!!!!!!!

Nu paaiskinimu ner!Ir uki apmazino, ir darbu ziema neturi, bet va nevaziuoja ir tiek. Mano vyras taip pat daznai isvaziuoja ir i uzsienius ir siaip po komandiruotes. Todel ir as nesu visiskai garantuota, kad viskas taip jau ciki piki

.Na o pagalbos is sitos "anyteles", taip pat be sansu. Kaip tik vyras kovo men. isvaziuoja ilgesniam laikui vel i uzsieni. O vyresnelei dukrai kaip tik tuometu vyks Tarptautinis konkursas, o musu mazytei- dar vos 5 menesiai bus.Kai paprasiau anytos ( aisku tik is bedos prasiau)- Tai atsakymas buvo toks- patys prisidaret vaiku, patys ir auginkit. Mums irgi niekas nepadejo. Manau komentaru daugiau nereikia.Uztat geriausias budas iveikti sitas bobas-
ju isvis negirdeti, girdeti tik tai , kas jums miela malonu ir priimtina.

1m- 10.200 76 cm 9 dantukai
1m 1 mėn.-10.800 12 dantukų