Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

na mano tetis is uosvienes juokesi,nes si jam net vandens nepasiulo :)ok po 30m jau net kavos pasiule biggrin.gif na bet siuo atveju buvo, taip,kad tetis augo tik su mociute(mama minejo,kad ji begalo geras ir rupestingas zmogus buvo), o va mamos tevai nebuvo auksiniai,na tiesiog mano mociute nemegsta zmoniu(nesvarbu,kad tai jos vaikai, prasom nesvaigti,kad visgi ji uzaugino ir bla bla bla, uzaugino kartu gyvene seneliai,i mokslus isleido krikstamote)

tiesiog tie kurie augina dukras, iprate patys darbus nudirbti,o kas sunus augina ipranta naudotis ju vyriska jega smile.gif
gi tie kurie dukras turi nesakys,dukrele iskask duobe,sukapok malkas:) siuo atveju ismokstama pasikliauti kitu pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 19, 13:39)

gi tie kurie dukras turi nesakys,dukrele iskask duobe,sukapok malkas:) siuo atveju ismokstama pasikliauti kitu pagalba.

o kai dukra išteka,tada užsilipama žentui ant sprando biggrin.gif
Atsakyti
nemanau,tiesiog gyenama kaip iki tol. daro patys viska, beto iskur zinot ar geras zentas?
biggrin.gif maniskis nemanau,kad sugebetu itikti mano teciui pagalboje ...Programuotojas
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 19, 12:20)
kas keisciause ,zmonu tevai daznai nelenda ir nereikalauja,kad dukra padetu smile.gif

oi ne klystate.... kai auga seimoje tik dukros o vyriskio namie nera patikekit visko buna visko tenka daryt ir malkas kapot ir medzius pjauti ir remontui medziagas tampyti....ir t.t. ir panasiai ax.gif
Atsakyti
smile.gif bet padeda ateiciai tokie darbai
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 19, 12:39)
tiesiog tie kurie augina dukras, iprate patys darbus nudirbti,o kas sunus augina ipranta naudotis ju vyriska jega smile.gif

tada mes su MB iš netradicinių šeimų biggrin.gif nes mūsų šeimoje augom dvi sesės ir dirbom visus darbus be išimties ir jokie papildomi žmonės nebuvo samdomi... o MB šeimoje viską darė mama ir sesuo... nors buvo du sūnus...
tik va maniškiui nepasisekė... gavo mane į žmonas... t.y. pats pasiėmė ir turi dirbt biggrin.gif bet nesiskundžia... tai matyt tinka toks šeimos modelis biggrin.gif o ir anyta patenkinta, kad pats pradėjo pasisiūlyt tai žemių jos gėlynams, šiltnamiams parvešt... tai žolę nupjauna sode ...
Atsakyti

Galimi du variantai:

1. Laisvalaikį su šeima/ draugais leidžiame gamtoje: kepam šašlykus, tam pasiruošiam malkų, kuriam laužą, po to sutvarkom laužavietę, aplinką, ilsimės, sportuojam, kalbamės, vaikai žaidžia bei padeda tėveliams. Smagu. Grįžtam pavargę ir pailsėję, džiaugiamės SM kaip smagiai praleidom savaitgalį.
Tiesa, nuotaiką šiek tiek gadina bjaurybė anyta, nes zyzė atvažiuot pas ją į sodą, o ir įsiaudrinau draugėmis ir SM pasakodama, kokia ta anyta baisi.

2.Laisvalaikį su šeima/ giminėmis leidžiame uošvių sode: dirba kas vyriškus, kas moteriškus darbus, o kas ir neskirstydami į tokius, kepam šašlykus,kuriam laužą, sudegindami išgenėtas šakas, po to sutvarkom laužavietę, aplinką, ilsimės, sportuojam, kalbamės, vaikai žaidžia bei padeda tėveliams ir seneliams. Smagu. Grįžtam pavargę ir pailsėję, parsivežam pasimerkti gėlyčių, ridikėlių ar obuolių...džiaugiamės SM kaip smagiai praleidom savaitgalį. O anūkai pasodino medelį, kuris augs kartu su jais.
Atsakyti
[quote=something else,2010 04 18, 23:43]
O Jūs ją kviečiate ateiti ar pati susiprasti turi?
Iš pradžiu kvietėm kaip su MB pas mano mama apsigyvenom, nes galvojom, kad tą proga ir susipažins ir antra kartą kvietėm kaip jau su MB į savo namus atsikraustėm,
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2010 04 20, 11:06)
Galimi du variantai:

1. Laisvalaikį su šeima/ draugais leidžiame gamtoje: kepam šašlykus, tam pasiruošiam malkų, kuriam laužą, po to sutvarkom laužavietę, aplinką, ilsimės, sportuojam, kalbamės,  vaikai žaidžia bei padeda tėveliams. Smagu. Grįžtam pavargę ir pailsėję, džiaugiamės SM kaip smagiai praleidom savaitgalį.
Tiesa, nuotaiką šiek tiek gadina bjaurybė anyta, nes zyzė atvažiuot pas ją į sodą, o ir įsiaudrinau  draugėmis ir  SM pasakodama, kokia ta anyta baisi.

2.Laisvalaikį su šeima/ giminėmis leidžiame uošvių sode: dirba kas vyriškus, kas moteriškus darbus, o kas ir neskirstydami į tokius, kepam šašlykus,kuriam laužą, sudegindami išgenėtas šakas,  po to sutvarkom laužavietę, aplinką, ilsimės, sportuojam, kalbamės,  vaikai žaidžia bei padeda tėveliams ir seneliams. Smagu. Grįžtam pavargę ir pailsėję, parsivežam pasimerkti gėlyčių, ridikėlių ar obuolių...džiaugiamės SM kaip smagiai praleidom savaitgalį. O anūkai pasodino medelį, kuris augs kartu su jais.

nesupratau posto g.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2010 04 20, 12:38)
nesupratau posto  g.gif

lotuliukas.gif
Taigi - siųlo du poilsio variantus - pirmame - lieka patenkinti visi, išskyrus anytą. Antrame - (ne)patenkinti visi draugiškai. mirksiukas.gif
Atsakyti
o nekyla noras tiesiog savaitgali praleisti lovoje?
ypac kai buna prastas oras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 04 20, 14:34)
o nekyla noras tiesiog savaitgali praleisti lovoje?
ypac kai buna prastas oras smile.gif

va šitas man labai dažnas biggrin.gif pragulėt ant sofutės su knyga, be jokių sodų ir pan.
Kad padėti reikia, tai sutinku, bet kai visas laisvalaikis praleidžiamas padedant, tai schmoll.gif schmoll.gif man tai trauma būtų. Nes savaitgaliais aš dažnai iš vis su žmonėmis nenoriu bendraut ir man tas draugiškas šašlykų kepimas būtų kančia biggrin.gif
Bet ir vėl sugrįžtam prie to paties, kad tai ne anytos problema, o šeimos prioritetų, nesusikalbėjimo bėdos.,
Atsakyti