Įkraunama...
Įkraunama...

Anyta ir tu

Tada vėl: kodėl pykstama, kad anyta sūnų kviečia. g.gif Man didžiausia palaima būtų pagulėt ant sofkutės su knyga vienai, kai MB ( o dar jei ir su vaikais) pas savo tėvus ar kur kitur švažiuoja. Savo noru - nevaromas.

Ar čia tema tik neapkenčiančioms anytų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2010 04 20, 15:00)
Tada vėl: kodėl pykstama, kad anyta sūnų kviečia. g.gif  Man didžiausia palaima būtų pagulėt ant sofkutės su knyga vienai, kai MB ( o dar jei ir su vaikais) pas savo tėvus ar kur kitur švažiuoja. Savo noru - nevaromas.

Ar čia tema tik neapkenčiančioms anytų? biggrin.gif

oi neskaitei mano postų seniau, būtent tai ir stengiuosi pasakyti mirksiukas.gif kad jokia čia anyta ne prie ko. Tai nesusikalbėjimo su vyru reikalas.
Atsakyti
as va nieko bloga nematau anytos kvietimuose ar skambuciuose...cia kaip sakant kalta anyta tik tuo,kad nera gimine marciai

tikrai yra blogu anytu, bet tas blogumas gi kitame pasireiskia.
kaip vat: marcios izeidinejimas,nes si tiesiog egzistuoja, anuku izeidinejima,trugdyma gyventi(kiek pamenu vienos anyta drauges savo atsivveda kavutes isgerti i sunaus namus,nes turi atsargini rakta;kita skundesi,kad atejus isvecius pertvarko spinteles, ar darza sau issikasa svetimam sode)
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 04 20, 14:05)
oi neskaitei mano postų seniau, būtent tai ir stengiuosi pasakyti  mirksiukas.gif kad jokia čia anyta ne prie ko. Tai nesusikalbėjimo su vyru reikalas.

Prie viso to, dar plius savinikes instinktas. MANO, ne tavo. Tai blokuoja klausa, argumentai nepasiekia tikslo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 balandžio 2010 - 15:47
QUOTE(Reika @ 2010 04 20, 16:08)

tikrai yra blogu anytu, bet tas blogumas gi kitame pasireiskia.
kaip vat: marcios izeidinejimas,nes si tiesiog egzistuoja, anuku izeidinejima,trugdyma gyventi(kiek pamenu vienos anyta drauges savo atsivveda kavutes isgerti i sunaus namus,nes turi atsargini rakta;kita skundesi,kad atejus isvecius pertvarko spinteles, ar darza sau issikasa svetimam sode)

Ko gero - lygiai tiek, kiek yra blogų marčių. Įžeidinėjančių, "šaudančių"... Negi nepastebit?
Ir net ne tarp namų sienų, o viešai - prie niko pridėjus tikslias savo, vaikų gimimų datas... Aš jau tokio amžiaus, kad paskaitinėju ir vyresnių moteryčių pokalbius. Nu, žinokit, ten nėra tiek pykčio.
Atsakyti
QUOTE(Sidabrija @ 2010 02 19, 17:41)
Et, vakar tiesiog issiliejau, nes buvo viskas susikaupe  verysad.gif 
O siaip tai as jos elgesio negaliu paaiskinti. Su ana marcia bendraujame ne itin artimai. Tiesa, draugiskai ir viska, taciau jei butume svetimi zmones, tikriausiai draugemis artimomis nebutume. Jausmas toks, lyg neturetume apie ka kalbeti.  ax.gif  Ana marti uz mane vyresne keliais metais. As vyro seimoje esu jau astuoneri metai, ana marti pusketvirtu metu. Kai ji atsirado, mes buvome uzsienyje. Kai parvaziavome, tada susipazinome. O anyta labai aukstino ana marcia, kaip ir seniau, taip ir dabar, kiekviename zingsnyje apie ja pasakoja. Bet kai pagalvoju, ji ir ta sunu myli labiausiai. Gal del to ir marcia taip myli  rolleyes.gif
Ai, tiek jau to.
Kaip ir sakot, geriau gyventi savo gyvenima. Tik vat kai iskaudina, ar prisneka kokiu nesamoniu, tai sukyla visi jausmai. Juolab, kai tikrai stengiesi, is dusios viska darai, leki is paskutinio... o anie viska atmestinai, atmestinai... ir vistiek jie jai yra patys paciausi. Velniop... ech, gerai kad jus esate, nors issisneket galima.  4u.gif
Papildyta:

Ir pas mus taip buna. I darbus kvieciasi, jei neatvaziuojam, tai baisus pykciai. Jei anie neatvaziuoja - nieko tokio.
Arba nepiktybiskai, bet uzknisa, kai retais atvejais atvaziavusi i svecius pas mus dairosi ir sneka kaip mums gerai kad ta ir ana turim, kaip blogai anai seimai, kad nieko neturi.
Bet blyn, galvoju, mes tai stengiames. Nugaras islenke tam uzsieny prakaita liejom, atostogu neturejom kelis metus. Kiekviena lita prie lito dejom kurdami buiti, pirkdami daiktus, noredami susikurti sau gerove. O ten laisvas gyvenimas kitoje seimoje. Jie nestresuoja, nesirupina, nelabai ka turi, bet jiems ir nereikia.
Nu tiesiog skirtingos seimos, skirtingi gyvenimai. Bet ji tik viena mama, visiems savo vaikams. Kad seimos skirtingos, tai nejaugi taip skirti reikia sunus, marcias ir anukus? Atrodo, galedama is vieno paimtu ir kitam paduotu. Tik kad niekada taip nebus, nes tam kitam - kaip i kiaura maisa...
Padejom ir mes kiek galejom anai seimai, kai reikejo. O kai mums reikejo pagalbos, buvo tik peciu trukciojimas ir ,,negaliu, neturiu''.  doh.gif

Mes irgi is antrojo sunaus seimos jokios pagalbos niekada nesulaukdavom ir nesulaukiam. Buvo tikrai labai sunku, kai manasis buvo is po avarijos, gulejo ligonineje, o man darbas toli, kitame mieste, o tame mieste kur jisai gulejo ligonineje, gyvena jo tevai ir jo brolis su seima, ir ka jus manot - visiskai nelanke, nerupejo jis jiems, o as kiekviena vakara parvaziavusi is darbo, padariusi sviezia karsta vakariene ir dar ziemos metu, vaziuodavau ji lankyti. Oi kaip sirdele skaudedavo,kad jo seimos zmones, patys artimiausi net neateidavo paziureti, arba kieciausias gabalas budavo jo mama parasydavo zinute: issiviriau sriubos, gal nenori?, ir kaip gali pasakyti, kad noriu - jeigu pati paklausia taip, kad nenoretum. O kai jo brolio seimai kas nors atsitinka, ar suserga, ar i ligonine kuri nors is ju paguldo - tai mamute is ligonines neiseina, sedi per dienu dienas, ir dar nurodineja kaip mes jais turetume pasirupinti, kad jiems reikia pagalbos.
As manau, kad jinai is pavydo negali susitaikyti, kad mes issiverciam be ju pagalbos, kad susitvarkom be ju, o nedejuojam kaip antroji seimynele, ir kad esam darbstus, darbus turime abu. O vyro brolis tinginys nuo kryziaus, o jo zmona - tai neapsakoma tingine, sedi per dienu dienas prie peciaus ir dejuoja - daugiau nieko nesugeba. Pusfabrikacius ruosia tevai, kiekviena savaitgali isvaziuoja is tevu su neatkelamomis tasemis, priruostomis pusfabrikaciu, kad tik tai pasildyti reiketu ir viskas, nes seimininkauti nieko nemoka, net bulviu nuskusti, nors su uosviene pjaunasi kaip kates doh.gif
Uosviene visada nuo ju repliku apsiasaroja, kita karta pasidaro net ir gaila jos unsure.gif
Vienu zodziu idomus tas gyvenimas..., ir pamatysime, kas toliau cia desis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 24, 17:03)
ach tinginys tas ,kuris nesugeba tapti daktaru? sorry, nuo kraujo pykina

koks reikalas kas ka dirba, bet nereik gal sikti ant zmoniu,mat sie nesugeba buto ar net keliu isigyti.
JEi jau visi politikuoja, gydo... tai kas dirba kasose, kas isjudina elektra,kas apsildo namus? visu reik, visu, kad pasaulis veiktu.

as va pvz noriu, kad mano vaikas lakunu butu

Reikia, mieloji, nenorekite, marti jus visa gyvenima del to kaltins 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 05 gegužės 2010 - 09:55
As tai zinau, kad tikrai ne visos jos raganos. Mano buvusio draugo mama buvo angelas tiesiog, maloni, gerbe mane, nesikisdavo i musu santykius ir seimos reikalos, na gyvenome ne vienerius metus su tuo vaikinu.
Nu dabartinio vyro mama, tai kazkoks nesusipratimas. Is paziuros protinga, grazi, jaunatviska moteris, saldziu balseliu...o isties veidmaine paskutine. Reguliuoja kitu gyvenimus, skaito save protingiausia, o visi kiti kaimieciai nieko nebaige, nezinau ar ji mane irgi tokia skaito, bet i gyvenima kisasi iki tokio lygio, kad vos ne kuom uzpakali nusivalyt...kentejau 2 metus as jos ta mokyma, saves vadininima "kvailike" "durnike" kol nepratrukau ir issakiau viska smile.gif gaila, bet kaip mano vyras ir sako, kazin ar ji ka suprato ir pasikeis, bet man palengvejo, o ir bendraut su ja nezadu, per didziasias sventes kas antrais metais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2010 05 06, 15:41)
Is paziuros protinga, grazi, jaunatviska moteris, saldziu balseliu...o isties veidmaine paskutine. Reguliuoja kitu gyvenimus, skaito save protingiausia, o visi kiti kaimieciai nieko nebaige, nezinau ar ji mane irgi tokia skaito, bet i gyvenima kisasi iki tokio lygio, kad vos ne kuom uzpakali nusivalyt...

Grynai kaip pas mane lotuliukas.gif Blogiausia, kad visom matyt ateina ta riba, kai truksti zmogus. Jauciu, kad ji pas mane jau ne uz kalnu blush2.gif
Atsakyti
Na, motinos visada mylės ir užstos tuos, ale silpnesnius, kvailesnius, žioplesnius vaikus. Jiems ir valgyti pridarys, nors jie jau su antrom pusėm bus ir pan. Kam padėti vaikui, kuris ir taip gerai ant kojų stovi? O tie pirmieji dar ir padejuoti būna išmokę ir išnaudoti tėvus žino kaip.
Be to - anytos gali reikalauti iš sūnų pagalbos buities darbuose. Čia mes to nepakeisime. Kaip ir nepakeisime to, kad žmonos motina dažniausiai būna artimesnė su dukters vaikais, negu vyro motina.
Tai kaip ir viskam yra atsvara.smile.gif
Atsakyti
Mano anyta kazkodel sumaste piktintis mano laikomais gyvunais (2 vnt),tipo "kas jai leido parsinest namo".Hm...namiskiams tinka ir patinka,butas mano.Tai kieno leidimo turiu atsiklaust g.gif
Atsakyti
Štai, o aš visas 3 dienas išbuvau savo namuose su anyta biggrin.gif Viena, nes B guli ligoninėje. Ir ką, nesusipešėm biggrin.gif Niekur nelindo, nešniukštinėjo, nieko mano namuose nedarė. Ji niekur nesikiša, nieko nereguliuoja, nieko ir nelabai klausinėja. biggrin.gif Žmogus super thumbup.gif Kadangi turi dar du jaunesnius sūnus, o vienas iš jų paauglys, tai matyt ir pati dėl to tikrai jaunatviška smile.gif

Žiūrėsim kokie tie geri santykiai bus vėliau smile.gif Žinot, kai jau atsiranda anūkai tai atsiranda ir pamokymai kaip auklėti, kaip prižiūrėti ir rengti biggrin.gif Nors aš manau, kad to nebus ir tuomet biggrin.gif
Atsakyti