Sveikutes, labai nenoriu girtis, bet mano mazyle vakar ir siandien padare pazanga. Tiksliau pati ja uzsupiau, nes maciau, kad labai mieguista, pikta. Ryte pavyko apie 11 val uzmigdyti, koki 20 min. pasnaude. Ir vakare apie 19-20 val gera pusvalandi. Gal jau ateis i prota. Kad tik neprisikalbeciau...
Mano vaikui 7 mėn., bet jis kelias kas 2-3 val., valgo 3 kartus, savo pieno neturiu, geria misinuka. Diena miega 2 kartus, pirmas miegas apie 1 val., antras 2 val.Labai norėčiau nors vieną naktelę ramiai išsimiegot
mano sūneliui 7,5 mėn, dieną miega 2-3 kartus maždaug po valandą. naktinio miego eina nuo 7-8 ir miega iki 7-8, naktį keliasi 2-3-4 kartus, patraukia pienulio ir toliau miega
Labux, mano mergina dieną miega 4 kartus po pusvalandį ir tik vežime (jeigu einam į lauką arba balkone, tai pusvalandis tampa valanda, bet ne daugiau). Naktį miega apie 9 valandas, tai iš viso išeina 11-12 val. Sakyčiau, kaip ir mažokai, bet neatrodo, kad jai to miego trūktų
Dar pastebėjau, kad jeigu naktį būna mūsų lovoje, tai keliasi kas 2 valandas, atseit valgyti nori, o jeigu savo lovytėje, tai miega iki ryto neprabusdama.
Inetele, gal taviškė sumaišė dieną su naktim? Pabandyk kelias dienas dienos metu visai nemigdyti, kad vakare "atlūžtų", turėtų susireguliuoti.

Inetele, gal taviškė sumaišė dieną su naktim? Pabandyk kelias dienas dienos metu visai nemigdyti, kad vakare "atlūžtų", turėtų susireguliuoti.
Mano mazylio tokia miegotvarke:miegam nuo 10 iki 12 balkone.tada nuo 3 iki 5 lauke arba balkone,ir naktinis miegelis nuo 21 su pora pabudimu pavalgyti(apie 3 ir 6) iki 8 val.Jei uzmiega ant ranku,tai jau padeti neimanoma-iskart prabunda. Geriausiai miega lauke ir masinoje
Stengiuosi labai nuo tokio ritmo nenukrypti ir reguliuojam diena pagal leliu.

Stengiuosi labai nuo tokio ritmo nenukrypti ir reguliuojam diena pagal leliu.

Sveikos, maniskis tai naktinio miegelio eina apie 21val 21.30val ir miega iki 8val. du kartus per nakti prabunda pienelio pavalgo ir vel snaudzia. O diena tai labai ivairiai buna kartais miega kartais ne, bet pagrindinis miegas uztrunkas kaskur 3-4 valanadas ir po to vakare dar uzsupuotas ant ranku pamiega kokia valandele, bet tik pabandyk padet i lova iskart pabus

o mes irgi diena beveik nemiegam nebent einam i laujuti ir ji supa kas nors!Tad kuo daugiau diena miega, tuo daugiau nakti kelinejas!Kai buvo du menesiukai tai miegodavo nuo 23 iki 9 ryto be jiokiu paudimu, bet paskui kazkas pasikeite, kazkur skaiciau, kad kudikiai taip miega del streso!na kaip ten yr neaisku jie patys juk nepasako!O siaip nakti mazius kelias viena karta, tik nepatogumasd, kad ryte pabunda 7.30 dazniausiai ir nepamiegam taip!