QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 10, 20:46)
Aš tai įsivaizduoju... Iki ovuliacijos, kiek suprantu, taip būti gali, bet va pačios ovuliacijos pagal Bilingsų metodą ir man ne visada pavykdavo nustatyti - toks šiek tiek pritempinėjimas gaunasi, kai turi gražų BT grafiką, kas aišku neleistina griežtai laikantis taisyklių. Bent mane labiausiai klaidindavo tai, kad apie ovuliaciją net tą pačią dieną vienu metu gleives galima interpretuoti vienaip, kitu - jau visiškai priešingai. (Iš Tavo grafiko irgi matyti panašus blaškymasis 19-26 d.) Va būtent dėl to sunkiai įsivaizduoju, kaip reikės taikyti NŠP po gimdymo, jei ciklas neatsistatys taip greitai, kaip praėjusį kartą. 

Na, man jau metai kaip normalių vaisingų gleivių nėra, pagal gleives nieko visiškai negalėčiau pasakyti apie ovuliacijas. Aišku, aš šiuo metu nesistengiu pastoti, bet manau, kad tai, kad nesijaučia/nesimato vaisingų gleivių dar nereiškia, kad nevyksta ovuliacija ir kad neįmanomas pastojimas. Gal tik neįmanomas Bilingso metodo taikymas

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 10 10, 20:46)
Aš tai vėl linkusi būti griežta (tik nežinau ar teisinga
) - nėra čia ovuliacijos. Arba kažkokie nemaži matavimų trikdžiai, arba ciklas be ovuliacijos, arba paprasčiausiai trūksta grafiko tęsinio. Man irgi yra pasitaikę tokių laiptuotų grafikų
- turbūt labiausiai nervinantis dalykas.

Na, o fertilityfiend blaškėsi tarp tų dviejų pakilimų pirmyn atgal, vis neapsisprendė dėl to, kuri data geresnė. Tai norint pastoti irgi gali būti daug streso, nes... tai jau įvykusi, tai dar neįvykusi ovuliacija...
Ciklas čia visas, su visom temperatūrom.
Mano supratimu norinčioms pastoti labiau svarbu fertilityfriend statistika ir jo prognozuojamos vaisingos dienos ir ovuliacijos data remiantis statistika...