QUOTE(Horo @ 2009 10 10, 20:54)
Bet įsivaizduokite, tą dieną ir visas kitas prieš tai (kur C raidė po dienuke reiškia "creamy" t.y. gleivės ne tąsios, o tokios kaip majonezas.
Aš tai įsivaizduoju... Iki ovuliacijos, kiek suprantu, taip būti gali, bet va pačios ovuliacijos pagal Bilingsų metodą ir man ne visada pavykdavo nustatyti - toks šiek tiek pritempinėjimas gaunasi, kai turi gražų BT grafiką, kas aišku neleistina griežtai laikantis taisyklių. Bent mane labiausiai klaidindavo tai, kad apie ovuliaciją net tą pačią dieną vienu metu gleives galima interpretuoti vienaip, kitu - jau visiškai priešingai. (Iš Tavo grafiko irgi matyti panašus blaškymasis 19-26 d.) Va būtent dėl to sunkiai įsivaizduoju, kaip reikės taikyti NŠP po gimdymo, jei ciklas neatsistatys taip greitai, kaip praėjusį kartą.
Papildyta:
QUOTE(Raideles @ 2009 10 10, 14:36)
Čia dar vienas grafikas:
O kada čia galėtų būti ovuliacija?
Aš tai vėl linkusi būti griežta (tik nežinau ar teisinga

) - nėra čia ovuliacijos. Arba kažkokie nemaži matavimų trikdžiai, arba ciklas be ovuliacijos, arba paprasčiausiai trūksta grafiko tęsinio. Man irgi yra pasitaikę tokių laiptuotų grafikų

- turbūt labiausiai nervinantis dalykas.
Papildyta:
QUOTE(Raideles @ 2009 10 10, 14:36)
Taip, jis skirtas pastoti, bet mano galva negalima taip lengvai dalinti ovuliacijų. Dėl to aš nepasitikiu fertilityfriend kaip softu, kurs galėtų padėti išvengti nėštumo, nes nors kiek pakilusią temp jau interpretuoja kaip ovuliacijos požymį
Na jei yra problemų su pastojimu (ypač dėl moters, o ne dėl vyro), tai kaip tik privalumas, kad tos ovuliacijos taip "dalijamos", nes reikia pagauti pačią ovuliaciją, o BT pakilimas rodo ją jau įvykus. Jei fertilityfriend lauktų neabejotinų ovuliacijos įrodymų kelias papildomas dienas, iš tos info vaisingumo problemų turinčiai porai jau paprasčiausiai nebebūtų naudos.
❀ Tiesa - visai ne tai, ką galima įtikinamai įrodyti, bet tai, kas viską daro paprasta ir suprantama (A.de Sent Egziuperi)