Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(rrr? @ 2011 02 04, 10:46)
O jus realiai matete, vertas demesio dalykas, praktiskas, patogus? Ar siaip sau...  ax.gif
Nes as tokios siuksliu dezes nebuvau nei macius, nei girdejus  blush2.gif

NU jo,maciau,netgi ciupinejau lotuliukas.gif ,brangu,tik nznz kaip ji i LT atsigabenti...
Gal yra kokiu firmeliu,kur atveza tiesiai is CA. g.gif Praktiskas ,patogus,tik ji man didoka,geriau but jei but mazesnes....t.y.zemesnes. cool.gif
Atsakyti
Maciau skelbima, kad pardavineja ir LT mirksiukas.gif
As nenoriu siuksledezes kisti i spintute, ir jos auksti laikau privalumu thumbup.gif Patogiau, kai nereikia lenktis, tam kad kazka ismestum (ypatingai, kai kas nors varvantis, kapsintis) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 02 06, 12:28)
Maciau skelbima, kad pardavineja ir LT  mirksiukas.gif
As nenoriu siuksledezes kisti i spintute, ir jos auksti laikau privalumu  thumbup.gif Patogiau, kai nereikia lenktis, tam kad kazka ismestum (ypatingai, kai kas nors varvantis, kapsintis)  ax.gif

Gal pamenat kas tiekejas LT?
O kiek ji pas mus kainavo? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Aš noriu pasiklaust kaip dėl apšvietimo kai nėra viršutinių spintelių - ar pakanka šviesos nuo lubinių šviestuvų? g.gif Nes kiek žiūrinėjau foto, tai praktiškai visur viršutinių spintelių apatinėj dalyje dedamas kažkoks apšvietimas. O kai jų nėra, kaip tada? Gal kas susidūrėt?
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 02 09, 14:19)
Sveikos smile.gif
Aš noriu pasiklaust kaip dėl apšvietimo kai nėra viršutinių spintelių - ar pakanka šviesos nuo lubinių šviestuvų?  g.gif Nes kiek žiūrinėjau foto, tai praktiškai visur viršutinių spintelių apatinėj dalyje dedamas kažkoks apšvietimas. O kai jų nėra, kaip tada? Gal kas susidūrėt?

Man pilnai pakanka. Priklauso nuo lubinio apsvietimo. Pas mane brangios lemputes tai sviecia labai labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2011 02 09, 14:24)
Man pilnai pakanka. Priklauso nuo lubinio apsvietimo. Pas mane brangios lemputes tai sviecia labai labai gerai.

O kokios tos brangios?smile.gif Ta prasme galingesnės? Kokio tipo šviestuvai pas jus?
Atsakyti
Šiukšladėžę, apie kurią kalbat, vakar mačiau Tomas Philips parduotuvėje biggrin.gif Kaina du šimtai su kažkiek Lt.

QUOTE(balla @ 2011 02 09, 13:19)
Sveikos smile.gif
Aš noriu pasiklaust kaip dėl apšvietimo kai nėra viršutinių spintelių - ar pakanka šviesos nuo lubinių šviestuvų?  g.gif Nes kiek žiūrinėjau foto, tai praktiškai visur viršutinių spintelių apatinėj dalyje dedamas kažkoks apšvietimas. O kai jų nėra, kaip tada? Gal kas susidūrėt?

Kai nėra viršutinių spintelių, pilnai pakanka lubinio apšvietimo, tik jis turėtų būti virš darbastalio. Žinoma, priklauso nuo pasirinkto apšvietimo tipo. Pas mus virtuvėje įleidžiami kvadratiniai šviestuvai su dienos lempomis, kurios puikiai apšviečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(balla @ 2011 02 09, 14:31)
O kokios tos brangios?smile.gif Ta prasme galingesnės? Kokio tipo šviestuvai pas jus?

Pas mus lubinis sviestuvas ir osram taupiosios lemputes. Tai sviecia kiaurai per darbastali smile.gif Ko nepasakysi apie kitu firmu lemputes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2011 02 09, 15:36)
Žinoma, priklauso nuo pasirinkto apšvietimo tipo. Pas mus virtuvėje įleidžiami kvadratiniai šviestuvai su dienos lempomis, kurios puikiai apšviečia smile.gif

Ka jus turite omenyje dienos lempos? Gal galetumete pasirodyti? ax.gif Na, man labai aktualu. Zadam deti dienines lempas, tas pailgas, tik graziai ileisti. Ir sudomitot, ar mes cia apie tas pacias lempas. Jei nesunku, pailiustruokit savo pasakojima 4u.gif
Atsakyti
Kristik,
gal pameni kieno gamybos? rolleyes.gif toji siuksliadeze...
Atsakyti
QUOTE(Lalantukass @ 2011 02 09, 16:34)
Kristik,
gal pameni kieno gamybos? rolleyes.gif toji siuksliadeze...

Kažkaip nepažiūrėjau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(rrr? @ 2011 02 09, 15:18)
Ka jus turite omenyje dienos lempos? Gal galetumete pasirodyti?  ax.gif  Na, man labai aktualu. Zadam deti dienines lempas, tas pailgas, tik graziai ileisti. Ir sudomitot, ar mes cia apie tas pacias lempas. Jei nesunku, pailiustruokit savo pasakojima  4u.gif

Kaip tyčia neturiu "po ranka" nei vienos" fokės doh.gif Pas mus tokie, tik virtuvėje kvadračiukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristik @ 2011 02 09, 19:43)
Kaip tyčia neturiu "po ranka" nei vienos" fokės  doh.gif Pas mus tokie, tik virtuvėje kvadračiukai smile.gif

thumbup.gif apie tokius as ir kalbejau. Dziugu, jei sviesos uzteks.
Atsakyti