Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

user posted image

user posted image
Atsakyti
Būna su dangčiai ir būna be jų. Pastaruoju atveju spintelės viduje būna lentyna, kuri, be to, kad ant jos galima pasidėti daiktus (šluostes, maišelius ir pan.), tarnauja kaip dangtis - atidarei stalčių sumetei į šiukšliadežę kas nereikalinga, stalčių uždarei ir šiukšliadėžė automatiškai užsidengė smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 28 sausio 2011 - 22:13
Labai aciu!!! 4u.gif Isivaizuoju, kad turetu buti nerealiai patogu, ypac tiems zmonems kurie rusiuoja siuksles. As taip pat rusiuoju, bet beda yra tame, kad buitines atliekas paima tik du kartus per savaite. Abiems kartams as prikaupiu po 30l maisa. O popieriu, kartona ir metalines pakuotes paima tik karta per savaite (sis maisas buna min 50l, nors kartais ir tokio neuztenka) Zodziu aiskiai matau, kad tokio dydzio siuklines i stalciu tikrai neikisi...Gaila, nes jau atsibodo didelis virtuves kampe besmetantis maisas (turiu omeny popieriaus maisa, butines atliekos siuksliadezej su dangciu buna biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2011 01 29, 16:30)
Labai aciu!!!  4u.gif  Isivaizuoju, kad turetu buti nerealiai patogu, ypac tiems zmonems kurie rusiuoja siuksles. As taip pat rusiuoju, bet beda yra tame, kad buitines atliekas paima tik du kartus per savaite. Abiems kartams as prikaupiu po 30l maisa. O popieriu, kartona ir metalines pakuotes paima tik karta per savaite (sis maisas buna min 50l, nors kartais ir tokio neuztenka) Zodziu aiskiai matau, kad tokio dydzio siuklines i stalciu tikrai neikisi...Gaila, nes jau atsibodo didelis virtuves kampe besmetantis maisas (turiu omeny popieriaus maisa, butines atliekos siuksliadezej su dangciu buna  biggrin.gif )

Viskas priklauso nuo stalčiaus dydžio (aukščio, pločio) ir nuo pasirinktų kibirų - pas mane 50 cm pločio stalčiuje yra 30 L kibiras ir du po 8 L, dar lieka vietos sustatyti valikliams ir indaplovės tabletėms, ant lentynėlės sudėti maišiukai ir šluostės. Šiukšliadėžės aukštis pas mane ne iki pat stalviršio, t.y. viršuje dar yra įrankių stalčius smile.gif
Beje, jūs turbūt gyvenat name, jei šiukšles išveža tik dukart/sav. Tokiu atveju kaip suprantu turit ir konteinerį, tad kam tas šiukšles kaupti virtuvėje, kad daugintųsi bakterijos ir skleistųsi kvapai - juk galima kiekvieną dieną ištuštinti tuos kibirus g.gif

Atsakyti
QUOTE(Joleks @ 2011 01 06, 18:19)
O pacios plyteles neskyla kai ka numeti? O tas gruobletumas netrukdo gerai isvalyt? Neprilenda ten kur trupiniu kokiu?

Neskyla, bet gal todėl, kad plytelės akmens masės. Gruoblėtumas netrukdo. Tik žiūrėkit, kad nebūtų slidžios. Neslidžios ir yra akmens masės. Aš tik už plyteles thumbup.gif
Atsakyti

i 
Žinutės apie indaploves perkeltos į šią temą.

Kitos temos, susijusios su indaplovėmis:
- Kaip naudotis indaplove?
- Plovimo priemonės indaplovėms.

Atsakyti
QUOTE(kyka @ 2011 01 24, 14:57)
Virsutines spinteles noriu atidaromu i virsu. Nors zinau kad zemo ugio zmonem nepraktiska, bet ar bet ten deti daiktus noriu tik mazai naudojamus. Tai manau labai nepraktiska gal nebus.

Nelabai supratau, kam tuomet investuoti nemaza pinigu suma i toki mechanizma kuriuo naudosites retai g.gif Kita vertus, jei galite sau leisti neribota suma kodel gi ne?

QUOTE(oliushka @ 2011 01 25, 07:38)
O kodėl žemo ūgio žmonėms nepraktiška spintelės atidaromos į viršų? g.gif
Mano ūgis 1,59 ax.gif  ir virtuvėj spintelės atidaromos į viršų, man labai patogu thumbup.gif

Todel kad buna dar zemesniu ir kad tokio tipo mechanizmas yra dvejopas. Man nera patogus anei vienas.

Galvos skausmas kaip isvalyti juosta, kuria deda sujungimui stalvirsio su siena ?
Gal turit koki minciu?
Kadangi nieko nenumaciau ransluosciui tai neturiu nei kur ji padet, nei kur ji padziaut doh.gif (sildymas grindinis, radijatoriaus nera), o be jo issiverst negaliu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 02 vasario 2011 - 11:48
QUOTE(aureka @ 2010 12 14, 21:27)
g.gif  tai idomu plokste tarp spinteliu nelabai patogu???Niekaip neapsisprendziu

O as irgi stalvirsio plokste galvojau, dabar po aprasymu susimeciau...
Dar partarkit darau retro virtuve, ar buna kokiu retro stiliaus indukciniu kaitlenciu, kriaukliu, ir kur ju buna?
Dekui uz komentarus...
Atsakyti
Aš labai patenkinta plokšte tarp stalviršio ir pakabinamų spintelių wub.gif
Atsakyti
Pratesiant apie siuksledezes ax.gif paziurekite, koki stebukla radau bigsmile.gif Na, bent jau man, tai visiskai nematytas-negirdetas dalykas:
Sensorines šiūkšledėžes. Automatiškai
atsidaro kai ruošiama įmesti šiukšlę. Optimaliausias variantas, tai 50l talpos šiūkšledėžė. Kurios aukštis 70cm o diametras 32 cm. LED indikacija.
user posted image
Na, labai jau nepigus. Bet... ax.gif
Atsakyti
Sensorines šiūkšledėžes.

nenaujiena,tikrai,teko matyti Amerikoj,Kalifornijoj . biggrin.gif
Galit paziuret www.ninestarsusa.com 4u.gif
Atsakyti
O jus realiai matete, vertas demesio dalykas, praktiskas, patogus? Ar siaip sau... ax.gif
Nes as tokios siuksliu dezes nebuvau nei macius, nei girdejus blush2.gif
Atsakyti