QUOTE(miegale23 @ 2011 02 12, 18:12)
ten tiesiog tokia pailga virtuve yra, viena siena 3.8, sonones dvi 2m, o toliau tesiasi svetaine, as noreciau, kad virtuveje butu kazkoks staliukas, ar baras, kur galima butu pavalgyti, nes svetaineje valgyti, man atrodo nepatogu, nors gal ant baro irgi nelabai patogu

.
o kodel nedarytumet baro? as jo labai ir nenoriu, tiesiog idomu, kodel jus nedarytumet.
Būtų paprasčiau patarti, jei įdėtum planelį ir planuojamą baldų išdėstymą

Aš baro jokiu būdu nedaryčiau - prie jo tiesiog nepatogu, be to mažesnėse erdvėse jis nelabai žiūrisi, o va pusbaris - puikus dalykas

(pusbaris yra tokio paties aukščio kaip virtuvės darbastalis). Priklausomai nuo patalpos bei baldų išdėstymo, aš rinkčiausi vieną iš šių variantų: 1) įkomponuočiau staliuką, jei pagal esamą situaciją jis tiks ir neužgriozdins erdvės; 2) padaryčiau pusbarį (mes prie jo dažnai valgome su vaikais, nors šalia turime ir valgomojo stalą); 3) Jei tame plote baldų išdėstymas leidžia, padaryčiau pusbarį platesnį (80-90cm) arba prijungčiau prie baldų stalą, t.y. tipo pusbarį, bet standartinio stalo aukščio (75cm).
Papildyta:
QUOTE(Avocetė @ 2011 02 13, 22:26)
nekenčių tokių spintelių. pirma jos labai netalpios ir aplamai man

galėčiau pasprogdint savo virtuvės dizainerį

(nusipirkom butą jau su virtuviniu)
Įdomu būtų pamatyti tas spinteles

Nelabai suprantu kodėl jos netalpios

Pas mus spintelės su pakeliamomis į viršų durelėmis ir tiek patogumo, tiek talpos atžvilgiu esu super patenkinta