Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(melynake* @ 2011 02 21, 20:10)
Cia orkaite truputi zeminta,bet maciau kad buna lygiai su stalvirsiu ir ant virsaus mikrobange. Galvoju,o kaip lekste su sriuba idet?  g.gif Turetu buti nepatogu..

Jei orkaitė bus sulig stalviršiu - mikrobangė bus per aukštai ir sriubą tikrai išpilsit, nebent esat aukšti žmonės ax.gif

QUOTE(Milk @ 2011 02 22, 11:47)
Mano manymu patogios tokio tipo plautuvės: http://www.sateka.lt.../shop/782_1.jpg
Vienas didesnis dubuo indams plauti, kitas mažesnis pvz, daržovėms. Taip pat dar ir padėklas yra. Šiuo atveju net ir plaustymo lentelė, kuri važinėja ir galima nuplovus daržoves palikti jas kad nuvarvėtų vanduo ir tuo metu drąsiai plauti indus ir nepergyventi kad pateks ant daržovių kokių nešvarumų, nes su pjaustymo lentele galima jas uždengti. Norėčiau tokio daikto į savo namus  smile.gif

wub.gif Dėl vietos trūkumo teko atsisakyti. O taip norėjosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 21, 17:59)
labukas

gal kas turite, galvojate dėti ir aplamai ką manote apie kriauklę su 2 skylėm? ar reikalinga,naudojamos abi 'kriauklės'?

aš va tokią įsigijau, tik, aišku, ne už tokią kainą tongue.gif , žymiai pigiau cool.gif
plautuvė
Ten, jei nori atskirai užsideda toks metalinis indelis - vaisiams, daržovėms nusausinti, yra padėklas, kuris irgi stumdosi ant visos plautuvės.
Yra nuotraukose parodyta ax.gif
Dar neišbandėm, nes virtuvė bus po poros savaičių. Bet, tikiuos, nenusivilsiu.
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 21, 19:59)
labukas

gal kas turite, galvojate dėti ir aplamai ką manote apie kriauklę su 2 skylėm? ar reikalinga,naudojamos abi 'kriauklės'?

thumbup.gif MAn super dalykas 2 kriaukles....

Labai patogu. Pas mane viena didele, kita salia mazesne. Skuti bulves, meti i mazesne, ten plauni... Nori mesa, zuvi atlaidint, dedi i maza kriaukle, skysciai nubega tirpdami...
Uogos, obuoliai, nuplauni, palieki mazoje kriauklyteje nuvarveti...
Makaronus, ryzius, reikia nukost-uzdedu kostuva, kaip tik laikosi ant virsaus, ir puoda galiu abiejomis rankomis laikyti...

Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
Ech,susibalamūtinau visai doh.gif jau buvau ir apsigalvojusi dėl dvigubos plautuvės,ale vėl, ir mėsą iš kaimo gaunam,naudoju iš šaldiklio,tai reikalinga atlaidint,ir bulves skust patogu ir t.t. g.gif nebeišmanau tai vis dėlto reikalinga ji man,ar ne blush2.gif

beje,kaip jums toks virtuvės planas?
user posted image

ten kur ta didelė spinta,bus lygiai išsikišusi su kriauklės spintute, apačioj indaplovė bus, virš jos orkaitė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxxxe: 22 vasario 2011 - 21:54
patikslintas planas ax.gif
user posted image

tik mažytis vaizdas kažkodėl gavosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmuxxxe: 22 vasario 2011 - 23:47
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 23, 01:46)
patikslintas planas  ax.gif

Ar jums gražu skirtingas viršutinių spintelių aukštis? Ar čia ne dėl grožio, o kitų sumetimų? neįsižeiskit, kad taip tiesmukai išsakau savo nuomonę, bet jos baisiai atrodo. Ant tų žemesnių spintelių dar paskui pridėsit visokių daiktų ir turėsit šiukšlyną, kuriame kaupsis visos dulkės ir kitas gėris. Jau ir taip virtuvėje dažnai būna sunku palaikyti tvarką, o toks sprendimas dar labiau viską apsunkina.
Man pirmasis aukščiau esantis variantas kurkas geriau atrodo, nors manau yra dar kur jį tobulinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2011 02 22, 14:41)
aš va tokią įsigijau, tik, aišku, ne už tokią kainą tongue.gif , žymiai pigiau cool.gif
plautuvė
Ten, jei nori atskirai užsideda toks metalinis indelis - vaisiams, daržovėms nusausinti, yra padėklas, kuris irgi stumdosi ant visos plautuvės.
Yra nuotraukose parodyta ax.gif
Dar neišbandėm, nes virtuvė bus po poros savaičių. Bet, tikiuos, nenusivilsiu.

Kaip supratau-franke firma,o sakykit,ji bus juoda?

Vilmukxxxe,man skirtingas spinteliu akustis irgi pirmiausiai krito i akis,gal visgi suvienodint reiktu? ax.gif
Atsakyti
ačiū už nuomones apie virtuvinį. Tiesą pasakius pati nežinau kodėl ten tos spintelės mažesnės, vyro čia idėja, kai pamatė kad braižinėju tai patikslino... ten kur aukšta spinta, tai su kampine lygios bus... o kur gartraukis, tai kažkaip reiks gartraukio 'kaminą' slėpt, nes jis eis beveik iki aukstos spintos, tai nežinau dar tiksliai kaip tą mb ruošias daryt g.gif man asmeniškai nekliūna kad jos žemesnės,tikrai nesiruošiu ten nieko kraut schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(miegale23 @ 2011 02 18, 10:58)
idedu savo virtuve,

Nuo kaitlentės iki spintelių turi būti kaip minimum 20 cm atstumas, bet ir su tiek nemanau, kad bus patogu... O plautuvę traukčiau dešiniau lango, kad tarp jos ir kaitlentės būtų erdvus darbastalis smile.gif
Beje, man daug patogiau, kai orkaitės apačia ne sulyg staviršiu, o žemiau, t.y. vienu stalčiumi žemiau (pas mane išvis ji dviem stalčiais žemiau - žiūrint iš apačios aukštyn pas mane yra taip: stalčius, orkaitė, mikrobangė - man taip labai patogu, o jei mikrobangės nebūtų, orkaitę kelčiau dar vienu stalčiumi aukščiau)

QUOTE(melynake* @ 2011 02 19, 10:50)
Vienam stalciui apie 100 lt lyg,dar tiksliai nekalbejau su meistaris . Gal kas tiksliau zino ?

Yra įvairiai - ir 100, ir 50 Lt. Viskas priklauso nuo to kur pirksit, per ką pirksit ir kokius stalčius pirksit (galima pirkti visą stalčių, ant kurio tik tvirtinasi jūsų pasirinktą stalčiaus plokštę, galima daryti paprastus stalčius ir tvirtinti tik pritraukėjus).

QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 21, 17:59)
labukas

Pas mane plautuvė su papildomu mažesniu dubeniu - visai patogu. Tik renkantis ją svarbu atkreipti dėmesį į pagrindinio dubens matmenis - neretai mažesnio dubens sąskaita pagrindinis dubuo būna mažesnis nei paprastai, kas nėra patogu.

QUOTE(mylimukeA @ 2011 02 21, 20:41)
O ne per šalta plytelės?  g.gif Be to, garantija, kad viskas duš ant jų  doh.gif Kita vertus, laminatą lengviau įskelti..
Dėl valymo sutinku, kad daug praktiškiau.

1000inis, aš nenoriu daryti plytelių ir svetainėje, dėl to ir klausiu ar nebūtų praktiška (patogu) plyteles dėti tik prie virtuvės baldų  g.gif

mėlynake*, labai gražios plytelės, bet kaip ir sakiau, grindys nebus šildomos, galvoju kad bus per šalta, ypatingai vaikučiams.

Aš irgi mąsčiau apie tokią, nes man atrodo, kad labai patogu (teko naudotis svečiuose). Bet jau po truputį galvoju, kad neverta ją pirkti, nes mūsų virtuvė nebus labai didelė (reikės taupyti vietą), be to, bus indaplovė (o man tos kriauklės patogumas ir yra plaunant indus).

Pas mus virtuvėje plytelės, visur kitur laminatas, man ir gražu, ir patogu, ir praktiška rolleyes.gif Grindys pas mus šildomos, tačiau ant mūsų plytelių ir nešildymo sezonu yra nešalta (turiu omeny ne tik vasarą bet ir pereinamuosius sezonus). Viskas priklauso nuo skonio, pasirinktų medžiagų ir spalvų, nuo jų derinimo mirksiukas.gif O į atsakymą ar yra praktiška/patogu dėti plyteles prie virtuvės baldų, vienareikšmiškai galiu atsakyti - tai tikrai praktiškiau nei laminatas.
Jei vietos ribotai, nemanau, kad verta ją sumažinti plautuvės sąskaita - kažin ar labai daug prarasite neturėdami papildomo dubens 4u.gif

QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 22, 21:52)

Protingiau būtų tarp kaitlentės ir plautuvės palikti vietos darbastaliui mirksiukas.gif Plautuvės padėklą pasukčiau į orkaitės pusę, o kaitlentę patraukčiau arčiau kairiojo krašto.
Spintelių nevienodumas sudaro chaoso įspūdį...
Kad šaldytuvas gražiau įsikomponuotų, "apjuosčiau" jį ta pačia plokšte iš kurios padaryta aukštoji spinta, t.y. padaryčiau iš plokštės tarsi nišą šaldytuvui. Virš jo padaryčiau ir papildomą spintelę, kad susivienodintų su šalia esančia aukštąja spinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmuxxxe @ 2011 02 22, 21:52)

labai panašus į manąjį biggrin.gif . Tik mano orkaitė arčiau kairės pusės, pagrindinis darbastalis gaunasi tarp orkaitės ir plautuvės ir spintelės iki lubų biggrin.gif
QUOTE(Lalantukass @ 2011 02 23, 10:59)
Kaip supratau-franke firma,o sakykit,ji bus juoda?

ne, ne Franke schmoll.gif , pas mane Blanco. Ir ne juoda, o jasmin spalvos. Spalvų paletė didelė, gali kokią nori pasirinkt. Man patinka, kad pati plautuvė didelė, o jei reikia, ką nusausint ar pan., tada atskirai užsideda toks indas
indas
dar į komplektą įeina tokia lentelė, kuri stumdosi per visą plautuvę
lentelė
blanco plautuvė
Atsakyti
byne,
O is ko pagaminta ta plautuve. Ziuriu ir nesuprantu g.gif Cia akmens mase ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 02 23, 21:15)
byne,
O is ko pagaminta ta plautuve. Ziuriu ir nesuprantu  g.gif Cia akmens mase ar ne?

jo, akmens masė ax.gif
Atsakyti