Sveikos visos
Mes irenginejam jau antrus namus, tad galiu pasidalinti patirtimi
Pirmoji musu virtuve buvo minimalistine 7m ilgio, darbastalis po langu, tuo metu ant bangos buvusi juoda kava- balta kava spalvos, Grindys tamsiai ruda, sienos late spalvos, tarpas tarp spinteliu siaurom late spalvos plytelem, buitine metalic spalvos imontuojama: indaplove, mikrobange, orkaite, kaitlente, tik saldytuva darem neimontuojama, nes norejau talpesnio ir kad gamintu ledukus

Spinteles tamsiai rudos, stalvirsis sviesiai pilkas, viena is virsutiniu spinteliu kombinuota su matiniu stiklu is apacios. Sildymas grindinis. Man buvo grazu, bet:
1. Grindu plyteles buvo matines, matesi pedu zymes dulkes ir visas kitas geris, del ko namus valydavau kasdien

Dabar pirkau juodas su tokiais pilksvais margumais, nemoku nupasakot, bet visumos vaizdas juodas, tik apgaule tokia, kad dulkes maziau matytusi, pusiau blizgias, dulkes matosi, bet jokiu antspaudu
2. Stalvirsiu buvau labai patenkinta( jei biudzetas neribotu, dabar deciau kvarco)
3. Spinteliu fasadai buvo is paprastos plokstes, ko daugiau nedaryciau, valosi blogai, del tamsios spalvos matosi visi riebalai ir pirstu antspaudai.. Dabar desiu blizgu mdf, bent jau lengvai valysis
4. Buitine buvo AEG, saldytuvas liebher, kartosiu ta pati naujoj virtuvej
5. Kaitlente buvo indukcine, esu isbandziusi viska: dujine metaline ir keramikine, paprasta keramikine kaitlente, elektrine vyrykle, indukcines nekeisciau i nieka kita
6. plyteles tarp spinteliu buvo matines ir siauros, valesi gan lengvai, bet riebalai uztiske ant glaisto tarp plyteliu neisivalo ir lieka. Esu turejusi plokste tame tarpe, kai stalvirsis uzlenkiamas, su valymu prastai, viskas matosi ir idealiai neissivalo

Dabar bandysiu tapeta ir stikla ant jo, argumentuoju tuo, kad stikla galima lengvai nuvalyti, nusveiti su priemone, nuvalai mikrosluoste ir psio
Tai, vat, cia buvo toks pirmas blynas ir mano nuomone apie ji
Dar norejau paklausti kur uzsisakineti virtuves baldus, pas tuos paciu nenoriu, nebuvau patenkinta, dabar mastau apie "Balduka", gal kas turit su jais patirties? Noreciau sutilpt i max 5 tukst, virtuve nepilnai 4m.