Prie vieno miegelio priejom kai suejo 1menuo ir 1menesis,dukryte pati pradejo noret pietu miegelio tik 1karta

QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas
galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti
o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega
gal man reikėtų susirūpinti 

Tai normaliai visai. Tikrai gana vieno miegelio. Tuo labiau, kad miega nemazai. Maniskis kazkur apie 1metuku buvo, kai atsisakem antrojo.
tokio amžiaus miegojo jau tik 1 kartą, pavalgiusi pietus.
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 18:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas
galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti

Maniskei beveik 1m 2men, ji miega 2 kartus bet po 30 min, kartais kuri nors miegeli 40 min. Keliasi 8.30, pirmas miegelis apie 12 val., antras apie 16 val., o nakties miegelio eina 21 val. Nakti keliasi n+k kartu...Dar maitinu nakti MP, bet duodu dazniausiai 2 kartus, kitais kartais kai prabunda - pavyksta nuramint be MP

QUOTE(Miranda80 @ 2010 01 26, 23:33)
Maniskei beveik 1m 2men, ji miega 2 kartus bet po 30 min, kartais kuri nors miegeli 40 min. Keliasi 8.30, pirmas miegelis apie 12 val., antras apie 16 val., o nakties miegelio eina 21 val. Nakti keliasi n+k kartu...Dar maitinu nakti MP, bet duodu dazniausiai 2 kartus, kitais kartais kai prabunda - pavyksta nuramint be MP 

Maniškis irgi keliasi n-kartų, jau pavargau

Mano dukrytei 1 metukai ir 3 sav, tai dar miegam 2 kartus po 1,5 val. Kartais miega tik viena karta. Cia jau kaip jinai pati uzsinori. Nakti jau nuo kokiu 2 men nesikeliam valgyti. Kazkada pabande nakti misinuko issireikalauti, daviau vandenuko ir kai kita nakti kelesi, vel vandenuko pasiuliau. Pareke truputi ir kita nakti jau nebesikele. Dantukams kenkia naktiniu misinuku davimas. Jei kada sugalvosit atpratinti nuo misinuku nakti, reiks daug kantrybes, bet tvirtai nusiteikus rezultata pasieksit.
QUOTE(EIDA @ 2010 01 26, 11:56)
Nu nusiraminau
kad ne mano vienos taip miega
aš pati galvojau, kad dar mažiukas yra ir jam mažai miegelio
. Okaip mamytės jums su pieneliu naktį
Mes dar geriame mišinį, užmigęs apie 21.00 jis keliasi 3 nakties ir 6 val. kaip naujagimis
gal kažkaip jau reikėtų atpratinti
taip jau pavargau keltis naktį du kartus, gal kas nors iš Jūsų mamyčiu atpratinote jau naktimis keltis, patarkite man

mes einam miegoti 21h ir pienuka geriam tik 7h .. aisku atsikelia n kartu bet nevalgo jau senai naktim...
QUOTE(EXTRAA @ 2010 01 26, 14:10)
Tai mes, turbut, visai nuo normos nukrype... Jau nuometuku tik viena karteli temiegam diena, ir tas pats miegelis tesiasi tik 1-1,5 val. Ir nieko blogo neurologe nesake, tiesiog uztenka tiek 

mes taip pat

Maniskiui 1,5 metuku. Einam miegoti vakare 10-11 val. keliames is ryto 10 val. ir pietus miegame apie 14-15 val. ziurint kada jis pavarksta. Pietu miegelis trunka 2 valandas mazdaug.
Manau, kad to vaikui pilnai uztenka, nes jis neturi tiek veiklos, kad labai labai pervarktu ir reiktu netgi du kart migdyti diena.
Manau, kad to vaikui pilnai uztenka, nes jis neturi tiek veiklos, kad labai labai pervarktu ir reiktu netgi du kart migdyti diena.
QUOTE(Christaliukas @ 2010 01 28, 18:36)
Maniskiui 1,5 metuku. Einam miegoti vakare 10-11 val. keliames is ryto 10 val. ir pietus miegame apie 14-15 val. ziurint kada jis pavarksta. Pietu miegelis trunka 2 valandas mazdaug.
kaip Jums pavydžiu baltai

Mano dukra, dieną miega 1 kartą ~1-1,5 val. , naktį miega nuo ~21.30 iki ~8.30. Toks režimas nuo metų panašiai, jai dabar 1 metai ir 5 mėnesiai.
Pamenu, kai augo sūnus teiravausi neurologės, ar ~11 val. miego per parą pakanka 1 metų vaikui, gydytoja sakė "sočiai".
Pamenu, kai augo sūnus teiravausi neurologės, ar ~11 val. miego per parą pakanka 1 metų vaikui, gydytoja sakė "sočiai".
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 18:21)

manau pilnai uztenka