Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 18:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas g.gif galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti doh.gif o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega g.gif gal man reikėtų susirūpinti g.gif
jei jam užtenka vieno karto, tai viskas tvarkoj 4u.gif nes mums labai jaučiasi, kad vieno karto dar mažai ir miega 2 kartus ax.gif , o vyresnėlis nuo 2 metų visai nebemiegodavo pietų, ir tai buvo didžiausia kankynė jam darželyje, kai reikdavo išgulėti porą val. doh.gif
Atsakyti
Mano dukrytė, tokio pačio amžiaus miega tik vieną kartą pietų miegelio. Išmiega kokias tris valandas. Jai tikrai užtenka vieno pamiegojimo per dieną. Ir taip jau nuo metų laiko. Bet kiekvienas vaikas - individualus.
Atsakyti
Sveikutes mamytes,
maniskis 1m 1men, bet zinokite pas mus su miegu tragedija, zodziu, diena miegame du kartus, trukme ivairi, bet ryte keliames 5.00, 6.00,retai 7.00 ryte, baisu, nezinau ka daryti verysad.gif
Zodziu reikia man Jusu labiau patyrusiu patarimo....
Parasysiu mazdaug kaip mazas miega:
Ryte keliasi kaip ir minejau anksti unsure.gif
tada eina miegoti po 4-5h tai yra 8.00, 9.00, 10.00 ,miega dazniausiai tik valanda, tada eina miegoti apie 6.00 vakare ir miega neatsibunda, turiu eiti ji kelti puse devyniu, nes toks ispudis kad miegotu jau kaip ir nakciai, bet ka man daryti, jei jis uzmiega 6.00 vakare, jei jo nekelsiu, tai man reiks keltis 3-4 h ryto, beprotybe...del to ir keliu ji, tuomet mes pabuname iki 10-11h vakaro ir einame miegoti, ryte vel tas pats apei 6.00h ''labas rytas'' doh.gif
Gelbekite, kaip man sureguliuoti tuos miegojimus, kad ryte nesikeltu taip anksti...
jis kazkaip nakti neilgai miega, juk turetu bent 9-10h miegoti, o maniskis...maximum 8h verysad.gif
Atsakyti
pilnai užtenka vieno karto biggrin.gif
Atsakyti
Na mes miegam nuo 11 men tik viena karta...
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 01 30, 19:40)
Sveikutes mamytes,
maniskis 1m 1men, bet zinokite pas mus su miegu tragedija, zodziu, diena miegame du kartus, trukme ivairi, bet ryte keliames 5.00, 6.00,retai 7.00 ryte, baisu, nezinau ka daryti verysad.gif
Zodziu reikia man Jusu labiau patyrusiu patarimo....
Parasysiu mazdaug kaip mazas miega:
Ryte keliasi kaip ir minejau anksti unsure.gif
tada eina miegoti po 4-5h tai yra 8.00, 9.00, 10.00 ,miega dazniausiai tik valanda, tada eina miegoti apie 6.00 vakare ir miega neatsibunda, turiu eiti ji kelti puse devyniu, nes toks ispudis kad miegotu jau kaip ir nakciai, bet ka man daryti, jei jis uzmiega 6.00 vakare, jei jo nekelsiu, tai man reiks keltis 3-4 h ryto, beprotybe...del to ir keliu ji, tuomet mes pabuname iki 10-11h vakaro ir einame miegoti, ryte vel tas pats apei 6.00h ''labas rytas'' doh.gif
Gelbekite, kaip man sureguliuoti tuos miegojimus, kad ryte nesikeltu taip anksti...
jis kazkaip nakti neilgai miega, juk turetu bent 9-10h miegoti, o maniskis...maximum 8h verysad.gif

Palaipsniui vėlinkit dienos miegą ir atsisakykit vakarinio 6 val. Jei pabudo 5-6 val. ryte, dieną migdykit ~11-12 val. (gal išmiegos ilgiau nei 1 val.) ir tada vakare nakčiai stenkitės ištempt kuo ilgiau, bent iki 19-20 val., čia pradžioje. Paskui po truputį vėlinkit dienos miegą iki kokios 13-14 val, ir manau, kad be problemų sulauksit vakaro 20-21 val. Tokiu metu užmigęs vaikas manau neturėtų pabust anksčiau nei 7-8 val., o gal ir vėliau. Beabejo, režimas nepasikeis per dieną ar dvi, tačiau pakeist tikrai įmanoma. Užsibrėžkite tikslą, kad miegojimo laiką kasdien vėlinsit po 10-15 minučių, taigi per savaitę išloštumėte daugiau kaip valandą. Aš tokiu metodu vadovaujuosi, kai viena valanda pasukamas laikrodis rudenį ar pavasarį, mes panašiai per 2-3 dienas susidraugaujam su nauju laiku smile.gif Beje, nežiūrėkite kiek vaikas miega naktį, o sumuokite paros miegą. Kaip minėjau, pasak gydytojų, 1 metų vaikui per parą miegot 11 val. sočiai, o jūsų vaikas ir miega panašiai, jei miega naktį apie 8 val., rytinis miegas ~1 val ir vakare nuo 18 iki 20.30 dar 2,5 val, taigi isviso 11,5 val per parą, daugiau ir nereikia smile.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguze: 31 sausio 2010 - 01:11
nuo metuku miegam tik viena karta tik anksciau pietu miegelis svyruodavo 1-2val.o dabar isparpia ir po 3-4valandas doh.gif ir nakty liuks miega mazdaug nuo 22-9 ryto smile.gif
juk kiekvienas vaikutis individualus,skirtingas pats pasirenka dienos grafikeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(banguze @ 2010 01 31, 01:50)
Palaipsniui vėlinkit dienos miegą ir atsisakykit vakarinio 6 val. Jei pabudo 5-6 val. ryte, dieną migdykit ~11-12 val. (gal išmiegos ilgiau nei 1 val.) ir tada vakare nakčiai stenkitės ištempt kuo ilgiau, bent iki 19-20 val., čia pradžioje. Paskui po truputį vėlinkit dienos miegą iki kokios 13-14 val, ir manau, kad be problemų sulauksit vakaro 20-21 val. Tokiu metu užmigęs vaikas manau neturėtų pabust anksčiau nei 7-8 val., o gal ir vėliau. Beabejo, režimas nepasikeis per dieną ar dvi, tačiau pakeist tikrai įmanoma. Užsibrėžkite tikslą, kad miegojimo laiką kasdien vėlinsit po 10-15 minučių, taigi per savaitę išloštumėte daugiau kaip valandą. Aš tokiu metodu vadovaujuosi, kai viena valanda pasukamas laikrodis rudenį ar pavasarį, mes panašiai per 2-3 dienas susidraugaujam su nauju laiku smile.gif Beje, nežiūrėkite kiek vaikas miega naktį, o sumuokite paros miegą. Kaip minėjau, pasak gydytojų, 1 metų vaikui per parą miegot 11 val. sočiai, o jūsų vaikas ir miega panašiai, jei miega naktį apie 8 val., rytinis miegas ~1 val ir vakare nuo 18 iki 20.30 dar 2,5 val, taigi isviso 11,5 val per parą, daugiau ir nereikia smile.gif Sėkmės  4u.gif

Super thumbup.gif aciu Jums, taip ir darysiu, parasysiu veliau kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 01 31, 17:28)
Super thumbup.gif  aciu Jums, taip ir darysiu, parasysiu veliau kaip sekesi mirksiukas.gif

OK smile.gif lauksim, tikiuos, kad naujienos bus geros wink.gif
Atsakyti
Mes kazkur nuo metuku irgi pradejom tik 1 kart miegoti, tai diena miegam apie 1-3 val. ax.gif
Atsakyti
Dazniausiai mes miegam viena karta per diena mazdaug 2val. Reciau 2 kartus per diena. Manau jei 3 valandas ismiega vaikas ir nebuna i vakara irzlus tuomet jam uztenka ir vieno karto. 4u.gif
Atsakyti
Mano suneliui taip pat metai ir trys menesiai - miega du kartus dienoje. Dienotvarke mazdauk tokia nusistovejo- keliasi 9 ryto
pietu miegelis nr.1 - nuo 12 iki 13.30
pietu miegelis nr.2 - nuo 16.30 iki 18
nakciai guldom apie 22.30 ax.gif
Atsakyti