Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas

Sveikutės 4u.gif vėl aš rašau, nu visai nebenori miegoti mano bernelis doh.gif baigiu galą gauti doh.gif naktim nemiega, pamiega biški , atsisėda ir klykia, panešioju vėl užmiega, diena be ašarų iš vis neužmiegame, o jei nepamiega, tai tikra žodžio prasme, nebepaeina, virsta visur. Vakar idėjau VIBURKOL žvakute, sakau gal dantys, nu bet nematyti doh.gif nebežinau , kas mano vaikui g.gif
Atsakyti
QUOTE(EIDA @ 2010 02 08, 18:52)
Sveikutės 4u.gif vėl aš rašau, nu visai nebenori miegoti mano bernelis doh.gif baigiu galą gauti doh.gif naktim nemiega, pamiega biški , atsisėda ir klykia, panešioju vėl užmiega, diena be ašarų iš vis neužmiegame, o jei nepamiega, tai tikra žodžio prasme, nebepaeina, virsta visur. Vakar idėjau VIBURKOL žvakute, sakau gal dantys, nu bet nematyti doh.gif nebežinau , kas mano vaikui g.gif

Pas mus irgi dar visai nesenai buvo toks etapas, ir gana netrumpai. Naktim vis verkdavo ir verkdavo, diena su piktumais ir asaromis taip pat uzmigdavo. Viskas baigesi, kai nutraukiau naktini maitinima, vaikas ismiega visa nakti, na zinoma vartos, muistos, bet nebeverkia, nebent truputi pazyzia karta kita. gali but gal iltiniai dantukai kalasi, nes mum jie labai ilgai kankino maziu ir naktimis labai verkdavo, o islisdavo negreit, poto pamatydavau, kad jau istine dantebos, tai zinodavau, kad kalas. Per menesi ar greiciau manau praeis jei tai dantukai, sekmes

Del atsakymo i tema - tai miegam 1k/d po 1-1.20min (jei miegam namie) arba 1,5val (jei lauke). Nakti ismiega 9-10val.
Atsakyti
QUOTE(aissttee @ 2010 02 11, 01:04)
Pas mus irgi dar visai nesenai buvo toks etapas, ir gana netrumpai. Naktim vis verkdavo ir verkdavo, diena su piktumais ir asaromis taip pat uzmigdavo. Viskas baigesi, kai nutraukiau naktini maitinima, vaikas ismiega visa nakti, na zinoma vartos, muistos, bet nebeverkia, nebent truputi pazyzia karta kita. gali but gal iltiniai dantukai kalasi, nes mum jie labai ilgai kankino maziu ir naktimis labai verkdavo, o islisdavo negreit, poto pamatydavau, kad jau istine dantebos, tai zinodavau, kad kalas. Per menesi ar greiciau manau praeis jei tai dantukai, sekmes

Del atsakymo i tema - tai miegam 1k/d po 1-1.20min (jei miegam namie) arba 1,5val (jei lauke). Nakti ismiega 9-10val.

O kaip nutraukei maitinimą naktimis, kad nebesikeltu. doh.gif
Atsakyti
Mano mergytei 1,5 m., miega viena karta per diena apie 2 val. Vakare, jei atrodo pavargusi, tiesiog pagulinejam ant lovos ir paskui ji vel kupina energijos buna. Nebeguldau vakare jos miegoti nuo kokiu 1,3 m., kai vis sunkiau uzmigdavo. Pagalvojau, kam mums abiem vargti, jei jai uztenka pagulineti. Nakti miega palyginus ramiai, pakniurksi nebent, jei nusikloja. Buvo momentas, kai jai per karsta kambaryje buvo, nebeturedavo kuom kvepuoti, tai vis keldavosi pati ir mus zadindavo. Bandem garintuva paleisti, tai oro drekinimas kaip ir padejo, tik kad tas garintuvas burzgia, tai prizadindavo smile.gif Galiausiai ta naktini budinejimasi isprendem taip - sumazinu sildyma ir pradarau fortkute (nesvarbu, kiek salcio lauke). Ir miega mazoji thumbup.gif
Atsakyti
viena karta dienoje
Atsakyti
mes 1 metukai ir 3 men,dazniausiai miegam 1 karta dienoi smile.gif
Atsakyti
mazdaug nuo metuku miega 1 karta apie 2-2,5 val. Tikrai nemamau kad mazai, nes dienomis ji rami, nakti ismiega apie 10-11val.
O pediatru rekomendacija miegoti 2 kartus tokiam amziuj ir yra tik rekomendacija. Tai labai individualu. Jei vaikui uztenka 1 miegelio, kam versti, ar pergyventi kad mazai.
Atsakyti
maniskis miega 1k. iki 2 val., jei labai pavarges vakarop eina dar pusvalandziui pamiegot smile.gif
Atsakyti
Mano dukrytei 1 m ir 2 men.Pietu miegelis trunka 3-4 val.,o vakare einame miegoti 21 val ir miegam iki 8 val. smile.gif
Atsakyti
Maniskis tai kaip diena, taip naujiena. Buvo atveju, kad 4 valandas miegojo ir aisku, kai tevai planu turi lotuliukas.gif
Kadangi keliasi jis 8:30 - 10 val, tai miega dazniausiai viena karta 2 valandas. Buna, kad ir maziau, kas man nepatinka.
Atsakyti
mes irgi panasiai.keliames tarp 8 ir 10.diena numiega pora valandeliu.o 10 einam vel liuliuko.dar kartais masinoj jei kur vaziuojam nusnaudzia.o kartais tai ir prasibaladoja nemiegojes,jei pvz kazkur isvaziuojam vidury dienos.bet jau tada nakti miega kaip uzmustas
Atsakyti
Labai gerai atsimenu, nes kai mazajai buvo metukai mes isvykom i kelione ir po to, ji miegodavo tik viena karta per diena apie dvi tris valandas, vakarais eidavo miegucio apie 22 valanda, o rytais, mes abi apie 9-10 valanda keldavomes. Kiekvienas vaikelis miega tiek kiek jam reikia, tikrai nereikia labai pergyventi del to, kad metuku su virs miega tik karta per diena.
Atsakyti