QUOTE(ohara @ 2010 01 28, 10:21)
dendinu as su Heritagne jis vandens pagrindu tinka akriliniai dazai..bet ot beda ot gerai kad pabandziau pirma ant juodrascio sendint ir itrukimus trint

itryniau atrodo gerai gavosi, BET nenusivalo perteklius nei su aliejum nei su vaniline emulsija nei su niekuo kitu..
Tada geriau su aliejiniais ar su miltukais
QUOTE(sorciere @ 2010 01 28, 10:37)
skaičiau daug , bet taip ir neišsiaiškinau kuri geriau sendintoja pirkti ? antika ?
Sendintojas? Sendinantis lakas ar pan.? Geriausia, aišku, sakyti vienkomponentis, dvikomponentis lakas... Nes sendinti daiktus galima pasitelkiant daugelį priemonių, ne vien skaldančius lakus.
Viskas priklauso nuo to, kokio efekto tikiesi.

Papuliariausi "Antika" ir "Antik" (skirtingos firmos). Nesupainioti su Antique (Sadolino). Aš naudoju Stamperijos dvikomponenčius (Medium ir Sottile)
QUOTE(karosimi @ 2010 01 28, 12:15)
Sveikutes bandziau pasendinti su dala dvikomponenciu. pirma sluoksni uztepiau. isdziuvo . antra uztepiau, isdziuvo. tada su dalos auksine spalva istepiau palaikiau per nakti . ryte nuvaliau ir ka ir nieko. tiesiai ziurint itrukimu nesimato pasukus ir paziurejus is sono kazkas smulkaus ligtais ir yra.ka netaip padariau
Kaip ir daugelis, spėju, jog per plonas sluoksnis. O kam laikei per naktį?
QUOTE(aura/v @ 2010 01 28, 12:57)
Tai gi, bandžiau dekoruot plasmasinį vazoną,gadangi grunto neturiu,aš jį patryniau su svitr.popr.poto nupurskiau akrl.laku,vel patryniau,bet man dazas vis tiek vietom atsoka.
Tai be grunto man jo apdekoruot nepavyks

?
Vazoną butina impregnuoti iš vidaus. Vienos lakuoja, kitos naudoja spec. gruntus.
QUOTE(ohara @ 2010 01 28, 14:07)
Su žvake dirbai? Man turputį per grubiai atsilupo... O šiaip graži kompozicija