Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Kazkada atrodziau lygiai taip pat sveriau 85kg ir po pusmecio man rado hipofunkcija doh.gif
ryt einu pas endo atsakymu tsh , kazkas man daros su spaudimu , ryte 105/60 pulsas 56 ... po to po pietu ima dauzytis sirdis ir pakyla iki 145/87 pulsas 85 doh.gif o paciai salta , tai nieko nebesuprantu....
O tavo kaklas panasus i mano , nieko nera jame kazko toookio g.gif nu gal nebent is sono biski matos kad ji padidejus g.gif reiks ir man nusifotkint , gal atidarykim savo kaklu galerija lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 28 sausio 2010 - 12:34
QUOTE(lucero @ 2010 01 28, 12:25)
Kazkada atrodziau lygiai taip pat sveriau 85kg ir po pusmecio man rado hipofunkcija doh.gif
ryt einu pas endo atsakymu tsh , kazkas man daros su spaudimu , ryte 105/60 pulsas 56 ... po to po pietu ima dauzytis sirdis ir pakyla iki 145/87 pulsas 85 doh.gif o paciai salta , tai nieko nebesuprantu....
O tavo kaklas panasus i mano , nieko nera jame kazko toookio g.gif nu gal nebent is sono biski matos kad ji padidejus g.gif  reiks ir man nusifotkint , gal atidarykim savo kaklu galerija lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pas mane nebuvo matyti kakle. Aišku, iki operacijos lotuliukas.gif Aš turėjau vidinę, arti balso stygų ax.gif
Atsakyti
Va kokia radau internete nuotrauka blink.gif
user posted image
Atsakyti
Ale merginos, ar pablūdot blink.gif Neturit ką įdėt gražaus, biski sex... blush2.gif doh.gif
Atsakyti
http://medicationsph...h/armour/order/
Amerikoj daug zmoniu vartoja va sita vaistuka su hipofunkcija , kaip suprantu jis naturalesnis uz musu tiroksina geriama :hmva kokiu radau hipofunkcijos simptomu:
Less stamina than others
Less energy than others
Long recovery period after any activity
Inability to hold children for very long
Arms feeling like dead weights after activity
Chronic Low Grade Depression
Suicidal Thoughts
Often feeling cold
Cold hands and feet
High or rising cholesterol
Bizarre and Debilitating reaction to exercise
Hard stools
Constipation
No eyebrows or thinning outer eyebrows
Dry Hair
Hair Loss
White hairs growing in
No hair growth, breaks faster than it grows
Dry cracking skin
Nodding off easily
Requires naps in the afternoon
Sleep Apnea (which can also be associated with low cortisol)
Air Hunger (feeling like you can’t get enough air)
Inability to concentrate or read long periods of time
Forgetfulness
Foggy thinking
Inability to lose weight
Always gaining weight
Inability to function in a relationship with anyone
NO sex drive
Failure to ovulate and/or constant bleeding (see Rainbow’s story)
Moody periods
PMS
Inability to get pregnant; miscarriages
Excruciating pain during period
Nausea
Swelling/edema/puffiness
Aching bones/muscles
Osteoporosis
Bumps on legs
Acne on face and in hair
Breakout on chest and arms
Hives
Exhaustion in every dimension–physical, mental, spiritual, emotional
Inability to work full-time
Inability to stand on feet for long periods
Complete lack of motivation
Slowing to a snail’s pace when walking up slight grade
Extremely crabby, irritable, intolerant of others
Handwriting nearly illegible
Internal itching of ears
Broken/peeling fingernails
Dry skin or snake skin
Major anxiety/worry
Ringing in ears
Lactose Intolerance
Inability to eat in the mornings
Joint pain
Carpal tunnel symptoms
No Appetite
Fluid retention to the point of Congestive Heart Failure
Swollen legs that prevented walking
Blood Pressure problems
Varicose Veins
Dizziness from fluid on the inner ear
Low body temperature
Raised temperature
Tightness in throat; sore throat
Swollen lymph glands
Allergies (which can also be a result of low cortisol–common with hypothyroid patients)
Headaches and Migraines
Sore feet (plantar fascitis); painful soles of feet
now how do I put this one politely….a cold bum, butt, derriere, fanny, gluteus maximus, haunches, hindquarters, posterior, rear, and/or cheeks. Yup, really exists.
colitis
irritable bowel syndrome
painful bladder
Extreme hunger, especially at nighttime
Dysphagia, which is nerve damage and causes the inability to swallow fluid, food or your own saliva and leads to “aspiration pneumonia”.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 28 sausio 2010 - 13:56
QUOTE(daivulka78 @ 2010 01 28, 13:44)
Ale merginos, ar pablūdot blink.gif Neturit ką įdėt gražaus, biski sex...  blush2.gif  doh.gif

lotuliukas.gif
user posted image
Ok? lotuliukas.gif

QUOTE(lucero @ 2010 01 28, 13:48)

Headaches and Migraines

Pas mus LT visi kartoja kad migrena ir skydliaukė nesusijusios: o mane šitaip kankina galvos skausmai, migrena.

Šiaip labai dauk sau tinkančių radau.
Atsakyti
Rusiuke , uch thumbup.gif Man pulsas antra diena 85 doh.gif nesuprantu nuo ko g.gif o galvos skausmai ir man dazni , man jei uzeina tai skauda visa savaite kai tsh buvo ne normoj tai skaudedavo ir istisus men doh.gif
Atsakyti
Practically every one with migraines I have ever met exhibits some symptoms of hypothyroidism (although their blood tests are almost always “normal”).

ar teisingai išsiverčiau, kad daug migrenininkų turi hipotirozės simptomų, nors kraujo tyrimai geri? g.gif
jei gerai išverčiau tai čia mano atvejeis, kad pati veikla slydliukės gera, tik ATPO truputį grybauja. O daktarai sako: ne galvos skausmai nieko bendra neturi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 28 sausio 2010 - 16:11
Aha nes tu turi antikunius as radau kad temperatura gali but pakilus puolant antikuniams mano atpo 1000 ir man karts nuo karto sukyla temp 37 iki 37.5 pabuna kelias valandas tartum degu arba salu ir nukrenta vel... puolimas!!!:oh
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 28, 16:12)
Aha nes tu turi antikunius as radau kad temperatura gali but pakilus puolant antikuniams mano atpo 1000 ir man karts nuo karto sukyla temp 37 iki 37.5 pabuna kelias valandas tartum degu arba salu ir nukrenta vel... puolimas!!!:oh

dėl to aš pastoviai sušąlusi, gal temperatūra pakilusi būna g.gif
Atsakyti
Rusiuke, savo kailiu patyriau:skydliaukė ir migrena susiję, nieks manęs kitaip neįtikins. Krisdavau nuo skausmo, tyrė ieškojo, nieko nerado. Po operacijos baigėsi tie skausmai, kurių net vaistai nenumalšindavo, būdavau nedarbinga, paslika gulėdavau lovoje, aplink turėdavo būti tyla, tamsa ir vėsa. Kiekvienas garsas kaip kūjis per galvą. Kartais net negalėdavau savęs valdyti. Tačiau po operacijos tai baigėsi. dabar jei skauda, viskas daug paprasčiau: jei tai mažas kraujospūdis- kava, jei jis normalus- citramonas. Ir aš vėl sveika thumbup.gif bet tie skausmai dabar reti, nebent padažnėję pervargus arba per mmm ax.gif
Nu vaaaa, dabar tai liuks paveiksliukas: vyriškas, sex, romantiškas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti